Yarın kpss açıklanıyor ve ben çok korkuyorum

bende heyecan yaptım hemde çok,arkadaşım için bu heyecan annesi ile babası ayrı,babasına gitse üvey anne istemiyo,öz annesi kız evlat diye istemiyor,ablasına gitti eniştesi istemedi,abisine gitti yengesi istemedi 2 ay orda 2 ay burda idare oluyor umarım yerleşir çok çalıştı :Saruboceq:

memurlar nette hangi konu başlığı altında tartışılıyor canım? Tam link verir misin rica etsem?

forum da kpss başlıkları var orada paylaşımlar var her branşla ilgili ama memurlara da girilmiyor şu an

Kamu kuruluşlarındaki A grubu kadrolar ile öğretmenlik kadroları için lisans düzeyinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) sonuçları açıklandı.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan KPSS'yi değerlendirme çalışmalarını tamamlayarak, sonuçları internet sitesinden duyurdu.

KPSS'ye toplam 1 milyon 370 bin 565 aday katılmıştı.

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarının açıklanmasına dakikalar kala, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi(ÖSYM)'nin sitesi çöktü.

Günlerdir merakla beklenen sınav sonuçlarının, bugün açıklanacağını öğrenenmemuradayları siteye akın etti. Yetkililer sitenin ne zaman düzeleceği konusunda herhangi bir açıklama yapmadı.

YAYIN TARİHİ: 11.08.2010

0-11 temmuz 2010 tarihinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS Lisans) sonuçlarınının bugün açıklanacağı duyurulmuştu.

Merakla beklenen KPSS sonuçları için dün bir açaklama yapan ÖSYM, sonuçların bugün saat 14.00’de ÖSYM’nin web sitesinden erişilebileceğini açıklamıştı. Sonuçlar 13.53 itibariyle açıklandı ancak ÖSYM'nin sitesi çöktü. Şu anda siteye erişim yapılamıyor.

Binlerce adayı yakından ilgilendiren sonuçlara SYM:::Yksekretim Kurulu renci Seme ve Yerletirme Merkezi adresinden http://sonuc.osym.gov.tr/sonuç bölümlerinden ulaşılabilecek.

Doğrudan sonuç sayfasınınlinki: http://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=1021

kız evlat evlenecekmiş gidecekmiş kalıcı olan erkek çocukarı imiş her gün kovuyo evden yemek yapmıyo ilgilenmiyo bu sınav çok önemli onun iiçin

inşallah istediği puanı alır atanır, kendi ayakları üzerinde durur :Saruboceq: öz annesi bile böyle davranabilir mi insanın ya..

bende eşim için çok endişeliyim..aslında okadar bilgili bi insanki ona çok güveniyodum..soruları ilk gördüğümde gerçekten bi ohh çektim çok kolay bunlar ben çok daha fazla çalışmışım dedi..ama türkçeden başlaması bütün sınavının allak bullak olmasına yetmiş..süre çok kısıtlanmış..10 soruyu hoca kağıtları toplarken yapmış...ben eminimki eşim için o sorular hiç bişidi..keşke o soruların daha zorları bana yine sorulsaydı die kendini kahredip durdu...ataması allah ın izniyle yine olur ama sınavda 95 net en az bırakmak istiyodum dio..neyse hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…