Yarın nikahım var :(

2 yıl önce tam 4 ağustos sizin durumunuzdaydım tesadüfe bakın... Yarın nikahım vardı emin değildim seviyordum ama korkuyordum. Sabaha kadar uyuyamamıştım. 2 yıl boyunca o güne dönmek istediğimi düşündüm sıklıkla, her şeyin çok farklı olacağını. Ben başaramadım koyun gibi korkmama rağmen iptal etmedim. Umarım Sizin için hayırlısı olur.

Siz evlendiğinize pişman olacağa benziyorsunuz. Kaynananız ile ilgili şimdiden sıkıntılarınız var.Açıkça karşısına çıkıp konuşamıyorsunuzda. Evlendikten sonrada kaynananıza birşey diyemeyip, onun hareketleri yüzünden eşinizle tartışır durur ve huzursuz olursunuz.Eşinizde bir süre sonra aranızda kalmaktan sıkılır, annesi olduğu için ona birşey diyemeyip, sizin anlayış göstermenizi bekleyecektir.Nişanlınızdan her anlamda eminseniz, sazı elinize alıp kendiniz çalmaya başlayın biraz.İstemediğiniz veya hoşnut olmayacağınız şeylerde derdinizi ve tavrınızı kendiniz ortaya koyun.Bu hayat sizin ve hayatınızın yönetimi sizin elinizde olmalı.Kendinizi bu anlamda yetersiz görüyorsanız evlenmeyin zaten.Başkaları siz ne kadarına müsaade ederseniz, o kadar karışabilir sizin hayatınıza.Bu anne, baba, kardeş, akraba, arkadaş herkes için bu böyledir.

Kac kere konustum senin tarafindayim diyo ama icraatte problem var
Tarafindayim.demekle olmaz ki bence.bu nikah ertelemek iptal etmek icin yeterli sebep degil daha dogrusu cozulebilecek birsey. Nisanlini zayif noktasindan vurmalisin bahsettgm.gbi en azindan senn yannda bir yanit verse bu kadr kafana da takmazsn

Benim de öyle olmuştu içimdeki ses yapma demişti ama yaptım.
Şimdi 5.yildan bildiriyorum tünelin ucunda bir ışık var hanımlar.
Evet sıkıntılar yaşadım ama mücadele ettik ve evliliğimiz de her şey yolunda şu an.

Yanı bilemiyorum belki düzelebilir durumlar.
Sizin sağlam bi çıkış yapmanız lazım ama kesinlikle.
Ayrıca imzayı attım bitti diye düşünmeyin hep bi çıkış yolu vardır.

Dön yol yakınken dön başin agrir zamanla fazlasiyla..

Kalbini kırmayayım diye eğilip bükülmeyin bence. Tabi ki misafirim ol anne ama ilk zamanlar yeni evli çiftin evine pek gidilmez. Ben zaten sizi uygun olduğumda misafirliğe davet ederim, beraber otururuz sohbet ederiz dersiniz.

Nİkahtan sonra koy tepkini sonra önünü almasın o gelmelerin dişini göster biraz

İste bu ülkenin de Allah belasini versin simdi elimde bi isim olsaydi en azindan aileme karsi basim dik olurdu ben butun masrfi karsilicam derdim dönsem de. İs de bulamiyorum aylardir

Ülke: Benim ne suçum var şimdi?

Tamam işsizlik problemimiz var ciddi düzeyde de bunun senin nişanlından ayrılamamanla ne alakası var? Hayatına hiç kimse girmeyebilirdi de. Evlenme sebebin sırf maddi bağımlılıktansa hiç evlenme, anası evine gelmese de evlenme.

Milamila ağzın yok mu canim benim hayır gelemezsiniz diyeceksin o nasıl utanmadan sıkılmadan konuşuyor sen de konuş ezdirme kendini orası senin evin

Bende anahtar isterim, hizmet beklerim arada laf sokarim ...cicim aylarini zehir etmek icin elimden geleni yaparim
Yalniz dikkat : nasil baslarsa oyle gider ...
Mesafe candir ...
(uzgun olmaniz hic normal gelmedi bana)
Hakkinizda hayirlisi

Evlenirken bu hissettiklerinin 10da 1ini hissetseydim topuklayarak kacardim. Evlilik bu cocuk oyuncagi degil ki! Es olarak birini secerken ayni zamanda omrunun geri kalanini nasil gecirecegini de seciyorsun.

Mutlu ve huzurlu mu? Problemli ve mutsuz mu?

Icimde birseyler beni rahatsiz ediyorsa asla isim olmaz o adamla... Varya cok samimi soyluyorum nikaha degil 1 gun, 1 saniye kalsin isterse. Kendim de dahil kimsenin gozunun yasina bakmam. BITIRIRIM.

O sevgi dediginiz sey var ya, problemler baslayinca buhar olup ucuyor.. Evlilik sevgililik gibi degil.

en bastan nasıl baslarsa oyle gıder
kapımız tabıkı herzaman acık mısafırımızsınız esımın annesısınız gelırsınız ıkramlar yaparım sohbet ederız tabı ama ev ustune ev olmaz herkesın evı yurdu ayrı bırlıkte yasayacaksak evlenmeye ne anladık dersınız sorun cozulur
ondan sonra ısterse sekerı yukselsın tansıyonu ınsın cıksın bırsey olmaz kaynanalık yaptıgı ıcın ölen gormedım ıkı nazlanır küser sonra gecer ne kadar cıddıye alırsanız sorun okadar buyuk olur
cıddıye almayın yanı

Anahtar vermek nedir yahu. Bikere ben kayinpederime eve halici gelcek al anahtari ararsalar sen git eve ver halıları dedim adama sanki dunyayi emanet ettim yooook almam banane dedi canini yedigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…