Yarın nikahım var :(

Gerçek Hayat böyle bir şey değil.
Erkekler 2 cinsellik imalı sözle gözleri kapanan canlılar değiller. Bu ciddi bir problem ve annesini 2 göz süzerek Ekarte edemez

Gerçek Hayat böyle bir şey değil.
Erkekler 2 cinsellik imalı sözle gözleri kapanan canlılar değiller. Bu ciddi bir problem ve annesini 2 göz süzerek Ekarte edemez

Evet tabi ki. Bu zaten kalıcı bir çözüm önerisi olarak sunulmadı. Yeni evli olacakları için cicim aylarından yararlanması belki işe yarayabilir. Yoksa ilk mesajımda da yazdım, bu şekilde kök ailenin karışmasıyla ilişki yürütebilmek mümkün değil.

Boyle ne yaptigini bilmeyen kv.lere ayni uslupla cvp vermek lazim diye dusunuyorum.yeni evi olacagiz rahatsiz oluruz gelip gidersiniz ama kalma olmaz yakisik olmaz demek lazim.eger diyemeyecek karakterde iseniz zaten her turlu ezilirsiniz.sahsn ben diyemezdim ama demekte gercekten lazim.ayip denen birsey var.yada laftan anlamiyorsa geldigi zaman kapiyi acmayacaksiniz anahtar vermeyeceksiniz biz de artik bir aileyiz anahtar verme durumu olamaz demeliyiz .off hayat zor gercekten hep karsi taraf aman kirilmasin diye cabalarken onlar bizi zevkle catur cutur kiriyorlar .umurlarinda bile olmuyoruz.el kiziyiz neticede.ne dusundugumuz umurlarinda bile degil bakislarimizdan durusumuzdan ne kadar istenmediklerini anlasalarda nasilsa dusuncemizi dile getiremedigimiz icin umurlarinda bile olmuyoruz.es destegi beklemeden kendi isini sinirini tum genc kizlar kadinlar kendi cizebilmeli.

en son dün iste bizim orda bi isi varmis dugunden 10 gun sonra bize gelcekmis. Nisanlim da o zaman biz burda olcazmi bkalim dedi annesine annesi de iste o civarlarda gelcez dedi.

Çok çok çok afedersiniz ama bence resmen “çarşafı saklayın görmeye geliyoruz” demek bu... Yeni evlenen bir insanın evine 10.gün damlamak nedir? Bence nişanlınızla düzgünce konuşun. Her ilde her yörede çok ayıptır yeni evlilere gidip kalmak.

Bu saatten sonra erteleyememki yarin nikah ya bitircem ya da devam etcem
ben üstte yorum yazmıştım işte konu sahibinin boyle düşüneceğini düşünerek. benim yorumuma yazanları tek tek alıntılayamadım. elbetteki nikahtan da dönülür kimse evlenmek zorunda değil ama bunlar nikahtan bir gün evvel düşünülecek meseleler değil.yani yapılacak çok

yapılacak bu saatten sonra çok birşey yok neyse insanlara akıl vermek her zaman kolaydır bu ne saçma yorum diyenler ertesi gün olacak nikahınızı iptal edebilecekmisiniz
Ben ederdim.
Kendisinden, annesinden emin olmadığım bir insanla evlenmezdim. Ayrılmak başka, boşanmak bambaşka birşey. Ayrılmak yıpratır evet ama boşanmak yıkar insanı.

yapılacak bu saatten sonra çok birşey yok neyse insanlara akıl vermek her zaman kolaydır bu ne saçma yorum diyenler ertesi gün olacak nikahınızı iptal edebilecekmisiniz
hiçbir şey benden kıymetli değil.tabiki ederdim.koca delisi değilim çok şükür.canım kendim

İçinden geçenleri söylemekten çekinmemelisin. Sen üzüleceğine, başkaları üzülsün. Mesafeni koruman gerekiyor. Aksi halde çok sıkıntı yaşarsın. Tepkini göster.

Daha yeni evleniceksiniz ve evin anahtarini banada verirsiniz ne demek dumur oldum resmen bari sizle beraberde uyusun tobe tobee ay cok snrlendim ben bile okurken tavrini koymazsan iyce kotuye gider is

Sonuç ne oldu şimdi vaz mi geçtiniz. Nikah oldu mu ? Ne hissediyorsunuz. Durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…