- Konu Sahibi Milamila9494
-
Gerçek Hayat böyle bir şey değil.Biraz cinsellikten vur. "Yeni evli olacağız hayatım, gelirlerse şimdi rahat edemeyiz. Bir odaya tıkılı mı kalalım aaa" falan diye hafiften göz süz. Nişanlını öyle bağladıktan sonra annesini de bu şekilde ekarte edersin.
Gerçek Hayat böyle bir şey değil.
Erkekler 2 cinsellik imalı sözle gözleri kapanan canlılar değiller. Bu ciddi bir problem ve annesini 2 göz süzerek Ekarte edemez
valla çok iyiyim uzun zamandır hiç olmadığım kadarrr :)usuyenprenses sen nasılsın bu arada. Konularını kapamıssın. Neler yapıyorsun cnm
ay valla ben çok mutluyum şuan evlenseydim eminim şuanda boşanmakla uğraşacaktım rabbim beni korudu bana yazsın hikayemi anlatayım onausuyenprenses cesaret ver şu kıza
Buna çok sevindim. Daha da iyi ol inşallahvalla çok iyiyim uzun zamandır hiç olmadığım kadarrr :)
en son dün iste bizim orda bi isi varmis dugunden 10 gun sonra bize gelcekmis. Nisanlim da o zaman biz burda olcazmi bkalim dedi annesine annesi de iste o civarlarda gelcez dedi.
ben üstte yorum yazmıştım işte konu sahibinin boyle düşüneceğini düşünerek. benim yorumuma yazanları tek tek alıntılayamadım. elbetteki nikahtan da dönülür kimse evlenmek zorunda değil ama bunlar nikahtan bir gün evvel düşünülecek meseleler değil.yani yapılacak çokBu saatten sonra erteleyememki yarin nikah ya bitircem ya da devam etcem
Ben ederdim.yapılacak bu saatten sonra çok birşey yok neyse insanlara akıl vermek her zaman kolaydır bu ne saçma yorum diyenler ertesi gün olacak nikahınızı iptal edebilecekmisiniz
hiçbir şey benden kıymetli değil.tabiki ederdim.koca delisi değilim çok şükür.canım kendimyapılacak bu saatten sonra çok birşey yok neyse insanlara akıl vermek her zaman kolaydır bu ne saçma yorum diyenler ertesi gün olacak nikahınızı iptal edebilecekmisiniz
İç ses bu sefer yanılsaydı keşkeiçimden bir ses konu sahibi bile bile lades deyip evlendi diyor
İçinden geçenleri söylemekten çekinmemelisin. Sen üzüleceğine, başkaları üzülsün. Mesafeni koruman gerekiyor. Aksi halde çok sıkıntı yaşarsın. Tepkini göster.Yarin resmi nikahim olcak ama ayaklarim geri geri gidiyo sürekli aglamakliyim. Kendime ait bi düzenim olsun bi ailem olsun diye girdim bu yola ama galiba simdiden cok pismanim
Kaynanam son zamanlarda cok dgisti evin anahtarini verirsiniz sürekli gelir kalirim demeye basladi.. en son dün iste bizim orda bi isi varmis dugunden 10 gun sonra bize gelcekmis. Nisanlim da o zaman biz burda olcazmi bkalim dedi annesine annesi de iste o civarlarda gelcez dedi. Ya simdi söyle bisey her firsatta gelir kalirim demese ben zaten anne burasi senin de evin gel dicem ama beni boguyo cok fazlaben yeni gelin olcam kendi duzenimi daha anca olusturcam yemek yapmakta bile acemi olcam. Bide benim bildigim yeni evli cifte gitmek ayiptir yani.
Gercekten hic mutlu dgilim sanki yarin nikaha degil de ölüme götürüyolar beni cok aglamakliyim
Hangi mesajNeden banlandı ki
Editoooo alkol de almadım kafam iyi olmuş sanki. O yazdığı mesajdan sonra
Sonuç ne oldu şimdi vaz mi geçtiniz. Nikah oldu mu ? Ne hissediyorsunuz. Durumlar nasıl?Yarin resmi nikahim olcak ama ayaklarim geri geri gidiyo sürekli aglamakliyim. Kendime ait bi düzenim olsun bi ailem olsun diye girdim bu yola ama galiba simdiden cok pismanim
Kaynanam son zamanlarda cok dgisti evin anahtarini verirsiniz sürekli gelir kalirim demeye basladi.. en son dün iste bizim orda bi isi varmis dugunden 10 gun sonra bize gelcekmis. Nisanlim da o zaman biz burda olcazmi bkalim dedi annesine annesi de iste o civarlarda gelcez dedi. Ya simdi söyle bisey her firsatta gelir kalirim demese ben zaten anne burasi senin de evin gel dicem ama beni boguyo cok fazlaben yeni gelin olcam kendi duzenimi daha anca olusturcam yemek yapmakta bile acemi olcam. Bide benim bildigim yeni evli cifte gitmek ayiptir yani.
Gercekten hic mutlu dgilim sanki yarin nikaha degil de ölüme götürüyolar beni cok aglamakliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?