Yarın nikahım var :(

Gitme

Valla ne yorum yapsam bilemedim çok arada kaldım. Şimdi diyeceğim ki yol daha yakın evlenmemişsiniz daha zaten erteleyin ama nasıl olacak?
Ya da gayet sakin bir dille gelemeyeceğini söyleyin kv denize. O nasıl insan yahu. Artık insanlardan tiksinir hale geldim yani. Bu kadar düşüncesiz olunur mu? İnş eşiniz değişmez de ezdirmez sizi

Ay.niye geliyormuş
Evi var kocası var
Niye böyle huzur bozuyorlar anlamıyorum
İnsan biraz yalnız bırakır
İki insan düzenini oturtsun diye
Gerçekten bu ülkede kv olayı başlı başına patolojik

Beni istemeye 500 km yol geldiler. Ben hazır değildim, kafam karışıktı ve iptal ettim. Yemek yedik, çay içtik gittiler. Aklımda şüphe olsa nikahı da iptal ederdim. O adamda öyle pek de hanımcı bir yön yok. Siz de baskın değilsiniz. İkisi de sizi sömürür.

Insanlar evliliklerinin ilk birkaç günü başka işlerle meşgul oluyorlar
Bence cevap verilmediğine göre olmuştur nikah, fazla zorlamayalım

o öyle anahtarını alırım istediğim zaman gider kalırım mevzusu olmuyo o işler merak etme.. hersey sende bitiyo.. vermezsin olur bıter.. yada evde bi kaç esyanı ortada bırakırsın bak bakalım ne oluyo.. baktın olmuyo evlendıkten snra uzaga tasınırsın.. mesafeni koyarsın .. sürekli bişiy çıkarrsın eşinle evde bulunmazsnz.. yada kv varken eşine canmlı cicimli olursun bakalm ne oluyo.. bişiy derse de anne yeni evliyiz bz dersin evimdeyım sonucta dersin.. bak bakalım bi daha geliyomu.. azcık cazgır ol sende..

Bence bu durumu nişanlınlapaylaş

Sahanesin sen yaaa

Gelmeden geleceği düşünme bu kadar.Hele bi' o zaman gelsin bişeyler bulursunuz eşinle.Baksana o da gel falan dememiş zaten hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…