Yarın özür dilemeye gelecek ama benim içim almıyor.

Evet cevapsız kalmak istemiyorum. Mesajı ilk gördüğümde sakinleşmek için bekledim, sonra da cevap vermedikçe ne kadar rezil kepaze olduğunu gördüm. Burada yazan arkadaşlar da oldu "kendi bacağına sıkmış" sıkmış diye. "Sana asgari düzeyde tahammül etmem için son bir şansın vardı, onu da bu mesajla kaybettin. Terapiye başla sonra da kendine bir hayat edin." diye noktalamayi düşünüyorum. Kendini kv mi sanıyor nedir, tam psikolojik vaka. Laboratuvara alıp inceleseler yıllar sürer. Beni en çok delirten şu "biz ayrılamayız bunu kabul et canım hayat senin için daha kolay olur." kısmı oldu. İlk tanıştığımız aylarda iki yüzüne güldüm, nezaket gösterdim diye beni de ailesi gibi suistimal edebileceğini sandı. Nezaketin saflık olarak algılanmasından da baygınlık geldi ya. Çok sağolun yazdıklarınızı tekrar tekrar okuyacağım

Benim aileyi tanısa 3 ay hastanede kalırdı konu sahibi. Bi diş gösterse saklanacak delik arıyor bunlar. Buluyorlar bizim gibi saf insanları kendi egolarını deniyorlar.
Bence de sinir krizi geçirirdim, sizin yaşadıklarınızı tam bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum. Hem benim iletişimi tamamen kesmem hem de eşimin koyacağı mesafe ona iyi bir ders olur. Kan bağı varmış da ayrılamazmış. Peki. Derdim milleti ayırmaktı sanki.

Ben hala eşinizin tehdidinin bu kadar çabuk unutulmasını ve onun adına kafanızda bir açıklama bulmanızı ve buna inanmanizi ilginç buluyorum kız bir mesaj attı ortalık karıştı adam püri pak oldu
Adam biraz rahatladı şimdi, kardeşi umredeyken gazını alacak konu sahibinin, kardeşi uzaktayken iyi koca olacak. Göz boyuyor. Asıl o kardeş gelince görürüz.

Ben hala eşinizin tehdidinin bu kadar çabuk unutulmasını ve onun adına kafanızda bir açıklama bulmanızı ve buna inanmanizi ilginç buluyorum kız bir mesaj attı ortalık karıştı adam püri pak oldu
Haklısınız bu benim de aklımı kurcaladığı için sordum. Eşim kardeşinin neler yapabileceğini hem tahmin ettiğini hem de tahmin ettiği şeylere inanmak istemediğini söyledi. Araba olayını tahmin edebilir miydin dedim. Ederdim ama yine de %90 yapar, %10 küçük bir ihtimal yapmaz diye düşündüm dedi. Benim de gerçekten zamana ihtiyacım var eşimin o sözünü anlamak için.

Adam biraz rahatladı şimdi, kardeşi umredeyken gazını alacak konu sahibinin, kardeşi uzaktayken iyi koca olacak. Göz boyuyor. Asıl o kardeş gelince görürüz.
Beni ezdirdiği tek bir sahneye şahit olursam sindiremem. Az önce annemle de konuştum. Babamın hep onun yanında durduğunu öğrendim bu tip benzer olaylar yaşadığında. O biraz güç verdi bana.

Beni ezdirdiği tek bir sahneye şahit olursam sindiremem. Az önce annemle de konuştum. Babamın hep onun yanında durduğunu öğrendim bu tip benzer olaylar yaşadığında. O biraz güç verdi bana.
Üstü kapalı tehditlerden buraya gelinmesi tuhaf. Hiç tatmin edici değil. Adam kardeşini idare edin, ağzınıza da s.çsa gülün geçin istiyordu, yapmayınca tehdit ediyordu. Birden kardeşinin gerçek yüzünü falan görmüş olamaz. Buna inanan dünyanın düz olduğuna da inanır. Oyalanıyorsunuz.

Anlıyorum buna inanmak istiyorsunuz, daha kolay bir durum olacak bu evet. Ama yani eşinizin dediği şeyin o olmadığını hepimiz burada anladık. Maalesef üzgünüm ama baya baya tehdit edildiniz

Bilmiyorum ki. Acaba son mesaj onun için de mi bardağı taşıran son damla olmuştur? Gerçi eğer öyle olsa kardeşini arayıp sen ne halt yedin demesi gerekirdi. Bence kızla tartışmayı göze alamıyor.

Sakın cvp vermeyin kinini kusmasın daha fazla ajitasyon yapar.. böyle sessizlik daha çok çıldırtır hem eşiniz de gördü attığı msj bu harika oldu.sakın yazmayın

Anlıyorum buna inanmak istiyorsunuz, daha kolay bir durum olacak bu evet. Ama yani eşinizin dediği şeyin o olmadığını hepimiz burada anladık. Maalesef üzgünüm ama baya baya tehdit edildiniz
O gece yalnız uyuyunca ben de çok üzüldüm. Arayı düzeltmek için adım da atmadım. Kendisi geldi. Bundan sonra nasıl davranıp nasıl pozisyon alacağını iyi gözlemlemem gerekiyor. Ama cidden yaptığım bu kadar fedakârlığı bir kan bağına yem edecekse onun da affedilecek bir tarafı kalmaz. Umarım üzüleceğim şeyler yaşamam ya valla ne diyeyim

Bilmiyorum ki. Acaba son mesaj onun için de mi bardağı taşıran son damla olmuştur? Gerçi eğer öyle olsa kardeşini arayıp sen ne halt yedin demesi gerekirdi. Bence kızla tartışmayı göze alamıyor.
Emin olun daha beterlerini gördü. Şimdi size annesinin emaneti olduğunu da söylemiş oldu, sizden rahatça fedakarlık bekleyebilir. Yapmayınca siz merhametsiz, anlayışsız olacaksınız nasılsa.

Yani iş o raddeye gelirse iyice duygu sömürüsü de siz yapın. Benim de annem beni sana emanet etti, sen beni ezdirecek misin diye ağla bayıl madem o şekilde anlıyor valla adam yerine koyanda kabahat hakketen bazısını.

Emin olun daha beterlerini gördü. Şimdi size annesinin emaneti olduğunu da söylemiş oldu, sizden rahatça fedakarlık bekleyebilir. Yapmayınca siz merhametsiz, anlayışsız olacaksınız nasılsa.
A bu arada rahmetli annesi ile kardeşi bir olup eşimi çok istismar etmişler. Türlü psikolojik şiddet. Çoğunu anlattı bana. Vefat eden kimsenin arkasından da konuşmak istemem ama aile yapısı genel olarak epey sağlıksız.

Sonuçta ailesi, size anlattı diye hiçbiri de kötü olmuyor farkındaysanız, öyle bi tane mesajla da hiçbir şey değişmez. Kardeşi bi ağlasa her şey biter.

Valla aynen öyle. Bir de aralarında hepi topu 2 yaş var, öyle emanetlik bir mevzu edecek kadar bir şey değil. Bana kalırsa sorumluluk alması gereken kişi babaları. Fakat o da maalesef korkuyor, çok yumuşak birisi. Kızına söylediği en ağır şey "sen bu kafayla gidersen evlilik hayatın falan olmaz" cümlesiydi mesela.

Sonuçta ailesi, size anlattı diye hiçbiri de kötü olmuyor farkındaysanız, öyle bi tane mesajla da hiçbir şey değişmez. Kardeşi bi ağlasa her şey biter.
Heh tam olarak bu benim de aklıma geldi. Kardeşi ağlayıp zırlasa bana baskı yapacak mı? Ay ne toksik bir yere düştüm ya.

Heh tam olarak bu benim de aklıma geldi. Kardeşi ağlayıp zırlasa bana baskı yapacak mı? Ay ne toksik bir yere düştüm ya.
Göz yummayın, ucu bi kaçtı mı mümkün yok toparlanmıyor. Madem delisi yaranıyor siz de delirin gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…