ALLAH sağsağlim kucağına almayıda nasip etsin inş tebrikler ALLAH şu cuma gününün hürmatine bütün anne olma hasretiyle yananların kucağını doldursun inşşşş
canım nedemek ne bumaltması olurmu öle şeyy,,bende de batmalar olduu hemdee ne fecii anlatamm nezamn gece yatsam batmam oluoduuuu,,tansiyona gelince öle bi problem yaşamadım canım hiçç ama bişi daha söliyeyiimii kızzzz iiee gidioo seninde herşeyyyy hihoyyyt
ay canım inşallah bitanem ya..bazen umutsuzluğa kapılıyorum hiç bişey hissetmiyorum sonra gece oluyor yine umutlar yeşeriyor. allah yüzümüzü güldürsün inşallah.
sen ikinci testi pzt mi yaptırcan. ikizler geliyor gibi annesi:))
egeliiiiiiiiiiiiiiiiii gozun aydın rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın muayeneye ne zaman gıdıceksın bende bu hafta ıcı yada onumuzdekı hafta gelebılırım merkeze denk gelırsek konusalım rabbım bebısınızı sıze bagıslasın
canoımmmm çooook sağol.beni muayeneye çağırmadılar ama dr umla görüşmem devam edioo.. çağırırlarsa gidicem..inş bende seni görmek isterim hihoyyyt
cnm Allah tamamına erdirsin.sabrettin muradına erdin.herşey yolunda gider de kucağına sağlıkla bebeğini bebişlerini alırsın inşallah.tebrikler
Cnm Çok tebrİk ederİm Çok sevİndİm ne gÜzelll rabbİm herkese bÖle sevİnÇler yaŞatsın İnŞ.tekrar tebrİklerr hayırlı bİ hamİlelİk geÇİrmen dİleĞİyle
slm canim cook sevindim valla. allah hayirli saglikli bi sekilde kucagina almayida nasip etsin canim. cok cok tebrik burdan.:teytey::teytey::teytey:
asla umutsuzluğa kapılmaaaa aslaaa... gör bak ii haberlerini alıcaz senindee
2.testim çarşamba günüüü valla bilemiomm artık ikizmi değilmiiiiiiiiii :CüvCüv:
KIZLARRR SEWİNÇEN NAPICAMI BİLEMİYORUMMM ŞİMDİ GELDİM EVEEEE VEEE SIKI DURUNNN
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :teytey:
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN..DARISIHEPİNİZİN BAŞINA İNŞALLAHHHH
ŞU CUMA SAATİNDE HEPİNİZEEE DUA EDİYORUMMM :teytey:
egeli süpersin çok sevindim:teytey::teytey: rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:a.s.
ay inşallah canım ya. gerçekten olumlu bişeylere çok ihtiyacımız var. bu bizim son şansımız. inşallah meleklerimiz anne babalarını üzmezde gelir tez zamanda:))
ay kıss eğer çarşamba günü 1000 i geçerse ikiz olma ihtimali çok yüksek. hatta keseyi bile görebilirler. binin üstüne çıkınca kese görülüyordu sanırım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?