Yarın test günüm kızlaaaaarrr

egeliiiiiiiiiiiiiiiiii gozun aydın rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın muayeneye ne zaman gıdıceksın bende bu hafta ıcı yada onumuzdekı hafta gelebılırım merkeze denk gelırsek konusalım rabbım bebısınızı sıze bagıslasın

ay canım inşallah bitanem ya..bazen umutsuzluğa kapılıyorum hiç bişey hissetmiyorum sonra gece oluyor yine umutlar yeşeriyor. allah yüzümüzü güldürsün inşallah.
sen ikinci testi pzt mi yaptırcan. ikizler geliyor gibi annesi:))

asla umutsuzluğa kapılmaaaa aslaaa... gör bak ii haberlerini alıcaz senindee

2.testim çarşamba günüüü valla bilemiomm artık ikizmi değilmiiiiiiiiii :CüvCüv:

canoımmmm çooook sağol.beni muayeneye çağırmadılar ama dr umla görüşmem devam edioo.. çağırırlarsa gidicem..inş bende seni görmek isterim hihoyyyt

canoımmmm çooook sağol.beni muayeneye çağırmadılar ama dr umla görüşmem devam edioo.. çağırırlarsa gidicem..inş bende seni görmek isterim hihoyyyt

hayırlısı olsun canım benım rabbım tum bu yolda emek verenlerın yuzunu guldursun 10 yada 15gun sonra arıyorlar hemsıreler ıkıncı testten sonra demıstı banada gun vermıstı rabbım herkesın yuzunu guldursun ısteyen herkese rabbım bu duyguyu taddırsın dualarda bulusalım arkdslar

cnm Allah tamamına erdirsin.sabrettin muradına erdin.herşey yolunda gider de kucağına sağlıkla bebeğini bebişlerini alırsın inşallah.tebrikler

Cnm Çok tebrık ederım Çok sevındım ne gÜzelll rabbım herkese bÖle sevınÇler yaŞatsın ınŞ.tekrar tebrıklerr hayırlı bı hamılelık geÇırmen dıleĞıyle

slm canim cook sevindim valla. allah hayirli saglikli bi sekilde kucagina almayida nasip etsin canim. cok cok tebrik burdan.:teytey::teytey::teytey:

Cnm Çok tebrİk ederİm Çok sevİndİm ne gÜzelll rabbİm herkese bÖle sevİnÇler yaŞatsın İnŞ.tekrar tebrİklerr hayırlı bİ hamİlelİk geÇİrmen dİleĞİyle

canım çook teşeşşkürlerrr çok sağol hihoyyyt

asla umutsuzluğa kapılmaaaa aslaaa... gör bak ii haberlerini alıcaz senindee

2.testim çarşamba günüüü valla bilemiomm artık ikizmi değilmiiiiiiiiii :CüvCüv:

aa canım senin 2. testin benim de ilk testim yapılacak o gün. inşallah bende güzel haberlerle dönerim size... değerine bakılırsa ikiz gibi canım:)) ama önemli olan sağlıklı olması erkek kız tek çift farketmez. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..:1hug:

aminnn inş.ikiz deyince şimdide onun heycanı sardı beni aman allahımm :))) bu arada test günlerimiz çakişio deseneee kızz ben şimdiden seni sonucu tahminedebiliommmm hihoyyyt hamişş çıkçakk hamişşş :)))))))

egeli süpersin çok sevindim:teytey::teytey: rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:a.s.

ay inşallah canım ya. gerçekten olumlu bişeylere çok ihtiyacımız var. bu bizim son şansımız. inşallah meleklerimiz anne babalarını üzmezde gelir tez zamanda:))
ay kıss eğer çarşamba günü 1000 i geçerse ikiz olma ihtimali çok yüksek. hatta keseyi bile görebilirler. binin üstüne çıkınca kese görülüyordu sanırım:))

hadi yaa 1000 i geçince ikizmi oluoooo amanınnnnnnnn :roflol:

ay gülme kıs valla bak oku topikleri ilk değerleri senin gibi olanların çoğu ikiz:)) buldurma şimdi o yazıları bana:jeyyar:

canım egelı öncelıkle çok tebrık ederım allah kucagına almayı nasıp etsın benım de 12.gün değerım 516 idi ve iki kese göründü canım senın ikiz olma ihtimalı yüksek banada ikiz deendi çünkü hayırlısını dileyelım allahtaan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…