Yarın test günüm kızlaaaaarrr

mesela o benım işte arkadas doğru söylüyo canım .ay kızlar çok kötü nezle oldum yaaaa bide öksürüyom

teşekkürler tatlım.valla tutuştum ben bak şimdiiiii sırnaşık şey

ay gülme kıs valla bak oku topikleri ilk değerleri senin gibi olanların çoğu ikiz:)) buldurma şimdi o yazıları bana:jeyyar:

bulsana bulsanaaaa heheheheheheeheeh

kız nediycemmm benim karnım ondanmı davul gibiii :roflol: sırnaşık şey

yok ondan değildir gazdandır o gazdan. minik gurbağakaydirigubbakcemile3 hem bulmama gerek yok bak prenses sana yazmış bilem kaydirigubbakcemile3

penses canım çok dikkat et kendine. hamileliğin ilk aylarında bünye çok zayıf oluyormuş. herşeye açıksın şu anda. çok geçmiş olsun canım.. Bu arada senide çok takip etmiştim ben:)) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim..

gazmıydı değilmiydi bilmiyom canım benımkkısı de aynınydı ve hala öyle benden 1 ay önde giden arkadasım var onun tek bebek onun karnının yanında benımkı büyük duruyo herkese bi garıp gelmıştı aman arkadasım benım gibi hastalanmamaya dıkkat et çok kötü oluyo yaa gecmesıde uzun sürüyo

wavy çok tesekkür edrım canım allah razı olsun ben senı pek takıp edemedım ama bebişin yoksa en kısa zamanda sanada nasıp etsın cenabı allah iyi dileklerın için çok tesekkur drım canım allah gönlüne göre versın birazda hasatalığa ben davetıye çıkardım arkadasım gecen banyo ettım ılak kafayla durdum kurutmazsam böle olur iştee

penses beni takip etmemen normal tüp bebeğe başladığımızdan beri doğru dürüst yazmadım siteye sadece okudum sanki yazsam sonra belirtiler fos çıkacakmış diye çok korktum ve sadece okudum yazdıklarınızı:)) benim bugün 8. günüm canım benim. 8 nisanda test yapılcak. geçmiyor günleeer(
yanlış hatırlamıyorsam sen kan testinden önce idrar testi yapmıştın dimi kaçıncı gün yapmıştın yanılmıyorsam tabi..

ıslak saçla gezilirmi aaa sen anne adayısın lütfen bebişler için kendine dikkat et kızarım haa:))

canım benım 7.günü yapmıstım kan ve idrar testı negatıf çıktı anladım canım hayırlı olur inşalah

kızlarrr yinee ben geldimmmm heheheheheehe

valla şaka yapmiom şuan 2 haftalıklar ama yeminle 3 aylık gibiler yaa gören şaşirioooo yoksa üçüzmü bunlarrr kaydirigubbakcemile3

egelii canım kaç embriyo transferin olmuştu senin. 3üz değil dördüz bilem olabilir yani bu ihtimalide düşün derimhihoyyyt

ay kıslar şimdi ayağa kalktım böyle kasık bölgemle bacağımın birleştiği yer kramp girmiş gibi ağrıdı.. bu neki şimdifisfisfis

canım 3 tane koymuşlardı artık bilmiommmmm :)))))))))

bu arada o ağrıların gayet normallll tatlım süprizzzzz

hayırlı sağlıklı olsun gerisi boş güzelim.. ahh ahhh gel 8 nisan geeelll..:)

gelirr gelirrrr hiç merak etme şunun şurasında ne kaldıkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt

canım tebrik ederım allah tamamına erdırsın darısı basımıza insallah bıze dua etmeyı unutma

egeliiii canım tebrik ederim allah tamamına erdirmeyi nasip etsin benimde pazartesi test günüm umarım bende senin gibi mutlu bir sonuç alırım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…