kızlarrr yinee ben geldimmmm heheheheheehe
valla şaka yapmiom şuan 2 haftalıklar ama yeminle 3 aylık gibiler yaa gören şaşirioooo yoksa üçüzmü bunlarrr kaydirigubbakcemile3
egeli selam cnmmm
bısııı sorucam benım bugun 9 gunum rahımde batmalar basladı daha oncekı hamılelıgımde bende olmamıstı sende oldumuuuuu korkuyorum kotu bısımııııııı
Canım, tanışmıyoruz ama çok sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin. :Saruboceq: Ne mutlu sana
tebrikler canım allahım analı babalı büyütsün sagsalim kucagına almayı nasip etsinn inş...
egelii teprik ederim alah kucana almayı nasip etsin canım :CüvCüv:
canım tebrik ederım allah tamamına erdırsın darısı basımıza insallah bıze dua etmeyı unutma
egeliiii canım tebrik ederim allah tamamına erdirmeyi nasip etsin benimde pazartesi test günüm umarım bende senin gibi mutlu bir sonuç alırım:)))
canım tebrik ederim çok sevindim hayırlı olsun............
canim cok tebrik ederim! saglikli ve mutlu bir 9 ay gecir umarim! surdaki ankete katilir misin?
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-arkadaslar-hamileler-bekleyiste-olanlar.html
bravooooooooooo tebrikler canım Allah kucağına almayı ve sağlıklı olarak büyütmeyi ve en güzel günleri birlikte görmeyi de nasip etsin sana ve eşine güzel anneye sevgilerle:CüvCüv:hihoyyytkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
canım çok sağol ama ... henüz yarın test yaptırıcam... yarın belli olacak... sanıyorum sen egeliii 'nin güzel sözlerini böyle yorumladın... bak ben en son şunları yazmıştım:
arkadaşlar yarın benim de test günüm. Her ne kadar hiç bir belirti yaşamıyor olsamda. Allahtan ümit kesilmez diyorum ve bir mucize bekliyorum. Hepinize bu güne kadar ki, desteğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bekleme süresini atlatmama yardımcı olan güzel yürekli tüm arkadaşlara bebeklerini en yakın zamanda kucaklarına almalarını diliyorum. Eğer sonucum olumsuz çıkarsa sizlere bunları yazma gücüm olmaz diye şimdiden yazdım. Sevgilerimle...
canım ınsallah guzel haberlelrle donceceksın ınsallah
Şeniz
badenur evet canaım egeliii di cevap ama senin içinde aynı şeyleri yazarım yarın senin de güzel anne adayı içini rahat tut Allah bilir ne olacağını.benim de ilk transferde hiç belirtim olmadı ama üçüzlere gebe kaldım o yüzden rahat ol dualarım senin için
bravooooooooooo tebrikler canım Allah kucağına almayı ve sağlıklı olarak büyütmeyi ve en güzel günleri birlikte görmeyi de nasip etsin sana ve eşine güzel anneye sevgilerle:CüvCüv:hihoyyytkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?