Merhabalar...samimiyetinize güvenerek bir sıkıntımı paylaşıp yardımınızı bekliyorum
bayram temizliğimi (hatta haftalık işlerimi bile) yapamadım en çabuk ve iyi şekilde nasıl baştan sona bi temizlik yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum:18:
ben tüm umudumu dün ve bugüne saklamıştım bayram temizliği için, ancak dün gelen annemle sadece bebek odasıyla uğraşınca ve bugün annem de gelmeyince, üstüne bir de benim alışverişe çıkmam gerekince hiçbi şey yapamadım, eşim de yarın sabah birlikte bi süpürge vileda falan yaparız sıkıntı yapma falan deyince tamam dedim yarın yaparız, şimdi eve de bi saat önce geldim daha dinlenemedim ruh gibiyim şimdi nasıl yetiştiricem ben panik oldum
Slm cnm nacizane benim fikrim ilk once halilarini supur. Ve kaldir hizli bir sekilde vildayla sil yerleri koltuklarin altini toz alip halulari ser benim en hizli yontemim bu :)) kolay gelsin
ilk baş etraftaki dağınıklık yaratan ne varsa topla ve katla
ardından süpür
sonra tozlarını al ve yerleri sil
bitirdiğin yerin kapısını kapat
en son banyoyu temızle.
canımmm çok teşekkür ederim ilgine, ama sadece silme süpürme değil ki toz alma kapıları silme banyo ve mutfak dolapları falan da var of şimdi yapmaya başlayayım diyorum ama nerden nasıl başliycam bilemedim ya
canımmm çok teşekkür ederim ilgine, ama sadece silme süpürme değil ki toz alma kapıları silme banyo ve mutfak dolapları falan da var of şimdi yapmaya başlayayım diyorum ama nerden nasıl başliycam bilemedim ya
sağ ol canımmm
ama aksilik o ya, vakit kaybettirecek işim de çok mesela yanlışlıkla dondurma döktüm halıya bugün telaştan ve oturma odamın halısı ve çıkmıyo bi türlüüüüü
Halınız için şampuan deneyebilirsiniz ya da koltuk silmek için kullanılan spreylerden:26:
halı şampuanı falan işe yaramadı o yüzden napıcam bilemedim :18:
5 dakıkanı bile almaz kirli kısmı silmen.
tekrar edıyorum ...öncelikle müzik aç kendine
etraftaki dağınıklığı gider
halılarını süpür ve balkona havalanmaları için çıkar
ardından süpürge aç ve işin bittiğinde süpürge orta yerde durmasın temizlemediğin bir bir odaya koy.
ardından viledana suyunu doldur ve silmeye başla odayı.
en sona temızledığın odanın tozunu almaya başla ve kapılara kadar git.
sonra odanın kapısını kapat ve diğer odaya geç.
halının rengını bılmıyorum ama,bulaşık deterjanı iyi geliyormuş, dene istersen.
iş yaparken oyalanma
temız ve hızlı ol.
en son banyoyu temızle...
vakit kaybetme daha fazla işe koyul
kolay gelsin
çok teşekkür ederim yaa destek için gerçekten teşekkürlerNormal şampuanı söylemiştim ama diğer arkadaşın dediği gb bulaşık deterjanı da olabilir, annem hep onunla yapar:44:
Dediğim gb sadece dolap kapaklarını ve kapıları halledin, dağınıklıkları toplayın en azından yatmadan...Yerler ve toz almak en fazla 1 saatlik iş olsa gerek... Kolayca halledersiniz paniklemeyin
ay sağ ol yaapeki bunları şimdi mi yapacağım ki istesem de kalkamıyorum bacağımdaki ve belimdeki ağrıdan, yoksa yarın kahvaltı sonrasına mı bırakayım :26: ama yarına bırakırsam da yetişmez günümüzü öldürürüm diye stres yaptım yani ne şimdi yapabiliyorum ne yarına bırakmak istiyorum of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?