yarını milat ilan edelim mi?????

iş yerinde diyet yapmak gerçekten zor ama vazgeçmek yok dün akşan lezzetli bi lahana çorbası yaptımm hafif ve gayet lezzetli oldu arkadaşlar tavsiye ederim hepinize

bir de bugün bi gazetede okudum sabahları aç karnına 20-25 adet saplı maydonozu blendırdan geçirim yarım limonu üzerine sıkıp üzerine de bir bardak olacak şekilde ılık su eklenip içildiğinde muhteşem bir detoks olur yazıyordu...
ödemlere bire birmiş... yarından itibaren ona da başlıyorum maydonozu çok severim Allahtan :))))

Hoşbuldum, teşekkür ederim. Umuyorum bu kez birlikte başaracağız. Çorba ve galeta iyi ama yeterli değil sanki. Yanına yoğurt ve salata ekleyip akşamı da protein + salata ile tamamlarsan süper olacak

Detoksumuz 3 aşama ve 7 günden oluşuyor. İlk 3 gün sabah probiyotik yoğurt+ananas+yulaf ezmesi ile kahvaltı. Arada tarçınlı bir armut. Öğle detoks çorbası. öğleden sonra tarçınlı bir elma; ikinci ara: light etimek + light labne. Akşam da sebze yemeği (1 kilo sebzeye 2 yemek kaşığı zeytinyağı ile pişecek)+ light yoğurt. Gece 1 kutu probiyotik yoğurt.

İkinci aşama yağ yakma. 2 gün sürecek. 3 .aşama da 2 gün sürecek adaptasyon. İlgilenirsen bu ay form sante dergisinde yayımlandı. Ya da aşamaların detaylarını yazabilirim.

Akşam ki menüme protein ekledim canım, barbunya vardı.
Aşamalarını ilerledikçe burada bizimle paylaşabilirsin tabii ki.
Hem yaptıklarını yazmış hem de bizler bundan faydalanmış oluruz.

Arkadaşlar kaçamaklarınız oldu mu merak ettim?

Günaydın, bugün detoksumuzun ikinci günü. Sabah çok hafif kalktığımı hissettim. Umarım haftanın sonunda tartıya da yansır
Ananas+yulaf ezmesi+keten tohumu+yoğurttan oluşan kahvaltımı yaptım. Bu sabah kahvaltımı geç yaptığım için ilk arayı yapmayı düşünmüyorum. Herkese güzel bir gün diliyorum

Barbunya kaç kaşık ?? Çok karışıyorum di mi Yaptıklarımı her gün paylaşacağım. Sorularınız olursa yanıtlarım. Ama şunu siz sormadan söyleyeyim, öğleden sonra 4-5 gibi başlayan bir açlık oldu ve uyuyana kadar hissettim. Akşam bir tabak yemek yiyip kalkmıştım masadan. Sabah kontrol için listeye baktım meğer doyana kadar yiyebilirmişim Boşu boşuna aç kaldım yani

bugün ikinci gün ama alıştım sanırım kızlar...iyiki üye olmuşum bu siteye yoksa hala dünyada kendimi tek sanacaktım ve bomba akşam tartıldım yatmadan önce 300gr yok olmuş nereye gitmişşş :)))

Merhaba, tebrik ederim. Sabah tartında daha fazla fark etmiş olabilir.. Nasıl bir diyet uyguluyorsun?

Tamam buldum ne yaptığını :)

4 kaşık canım.
Açlık meselesi bende çok olmuyorda akşam atıştırmalık abur cubur yeme ihtiyacı sezinliyorum kendimde.

Egzersiz ya da spor yapabiliyor musunuz arkadaşlar?

4 kaşık canım.
Açlık meselesi bende çok olmuyorda akşam atıştırmalık abur cubur yeme ihtiyacı sezinliyorum kendimde.

Egzersiz ya da spor yapabiliyor musunuz arkadaşlar?

Afiyet olsun Akşam yemekten sonra atıştırma huyumdan vazgeçtim uzun süre önce. Ama dün gece içime canavar kaçmış gibi hissettim resmen
Ben kardiyo yapıyorum. Bahar temizliği filan derken geçen hafta ihmal ettim. Ama bu akşam gideceğim.

Kızlar ben de aranıza katılabilir miyim? Geçen seneden beri ara ara diyet yaptım 72 den 63 e kadar düştüm ama sonra bıraktım. Bu ara 62-63 kiloyum. Buraya yazarsam ekstra motivasyon olur diye düşünüyorum. Yarından itibaren ben de rejime başlıyorum. Gelişmelerden haberdar edicem sizi, hepinize bol bol motivasyon dilerim.

yarını bekleme bu akşamdan başla derim :))) ahh ahhhh ben de bi görebilsem 63 ü ama azimliyim bu sefer olacak...

yarını bekleme bu akşamdan başla derim :))) ahh ahhhh ben de bi görebilsem 63 ü ama azimliyim bu sefer olacak...

ahahah, klasik diyete başlama cümlesi kurmuşum :) Evet aynen başlıyorum bu akşamdan hatta şu beşi bi yerde çay mı ne onu içiyorum şu an. bugün evdeyim, bi kaç saat sonra da dans edip aerobik yapcam evde. bence de olur sabırlı olmak lazım, ilk başta gaza gelmek için vücuttaki pis suyu ödemi atan lahana çorbası, maydanoz-soğan suyu şeyleri var ya onlardan yapcam yarın kendime, oh mis :)

Merhaba Format. Tebrik ederim. Hem 10 kilo vermişsin hem de korumayı başarmışsın. 10 kiloyu verirken neler yaptın bizimle paylaşırsan çok sevinirim.

Merhaba Format. Tebrik ederim. Hem 10 kilo vermişsin hem de korumayı başarmışsın. 10 kiloyu verirken neler yaptın bizimle paylaşırsan çok sevinirim.

Merhabalar, teşekkür ederim. ilk başta 72'den 65'e inmiştim 1,5 ay gibi bir sürede, lahana suyu ile birlikte normal diyet yaptım, yani ekmeği ve şekeri çıkarıp kalan herşeyden yiyordum, ekmek yerine eti form, grissini yiyordum, ve bol bol su içiyordum. Sonra dikkat etmeyince 67'e çıktım. Bu sene ocak-şubat arası 1 ay tekrar diyet yaptım, yine ilk 1 hafta lahana suyu içip grissini ile normal kahvaltı(peynir zeytin haşlanmış yumurta), akşamları ekmeksiz çorba yiyerek diyet yaptım, ve kalan haftalarda da diyeti sürdürdüm. Her gün beşi bir yerde çayımı içtim. Bu arada haftada 3-4 kere nivea body ile egzersiz programı+ hareketli dans ettim. 62'ye düştüm. Ben öyle herşeyden azar azar yiyerek kilo veremiyorum maalesef. O sebeple çok az yiyerek ancak kilo verebiliyorum. Onun yerine karnım acıktıkça sıvı alıyorum. Tarçınlı yeşil çay, beşi bir yerde çay, nescafe, ayran, diyet cola, ıhlamur ve su içiyorum bol bol.

Sonra bıraktım yine diyeti, bu zamana kadar da 62-63 çıkıyorum hep tartıda. Basen-popo problemim var ve kollar patlıcan gibi, gelinlik falan yakışmıcak bu halde. Haziran'a kadar hedefim 55-56 olmak. Umarım azmim geri gelir, bugün ayın 11'i, 20 nisan cuma günü tartılıcam bakalım, ilk hedefim 59 olsun, 3 kilo verebilirim gibi geliyor 10 günde :)) Size de kolaylıklar gelsin.

kızçeler bende 62-63 arasında değişiyorum bu ay içinde 50li bi rakam görmek istiyorum
sizler zayıflamak için neler yapıyorsunuz(yemeden kısmak ve yürüyüş yapmak dışında)
değişik tavsiyelere ihtiyacım var

Paylaşımın için teşekkür ederim. Akşamları sadece çorba mı içtin? salata vs. var mıydı? çorba sınırsız mıydı?
Eminim çok güzel bir gelin olacaksın Bence abartıyorsundur.. Boyun kaç? 9 günde 3 kilo biraz fazla olabilir. 90 kilo olsaydın çok rahat verirdin ama 62 kilosun. 1000 kcal nin altına düşmemelisin. Öğlen protein+ salata akşam yağsız sebze dene istersen.

Merhaba, Format' ın tavsiyelerine bir göz at istersen

Rica ederim, evet aksamlari corba bazen yaninda yogurt yiyordum. Salata yapmaya usendigim icin yemiyorum, corba da basit corbalar, aksamlari cok yorgun oluyorum, calistigim gunler is yerinde salata yiyorum evde yogurt. Corbayi 1,5 corba kasesi kadar iciyordum, brokoli falan olursa 2 tabak olabiliyordu cunku brokoli corbasina bayiliyorum. Boyum 1.67, popom buyuk gibi biraz, bacaklarim ve kollarim vucudumdaki diger yerlere gore daha kalin, yoksa cidden oyle 3-4 kiloyu sorun yapacak biri degilim. Ve cok mutlu oldum iyi dileklerine sagol, cok iyi geldi :))))

Calismadigim gunlerde, evde tavuk haslayip salata hazirliim bari yanina saklama kabina koyup alirim yanima, ondan yiyim.

Neyse bugun neler yedim, sabah: yarim paket eti form, kahve, cay (sekersiz)
Oglen is yerinde tam rejimlik yemekler yapilmis bugun: semizotu salatasi, tarhana corbasi, kabak yemegi
aksam: 1 kase yogurtla gunu kapatirim gibime geliyor,

Kolayliklar gelsin size de :)))

meraba arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum spor salonuna yazıldım yarın başlıyorum bide yemek listesi verdiler pazartesi tartılacam ve ölçülerim alınacak çok heycanlıyım uzun zamandır aynı kilodayım inşallah zayıflarım :124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…