Ben de 80'i görmek istemiyorum ama yok yapamıyorum
ama yapmak zorundayız kim bilir yüzün ne kadar güzeldir...ben sıkıldım artık insanların ya varya fıstık gibi yüzün var bi zayıflasan muhteşem olacaksın demelerinden...en fazla 4 ay dayanmamız gerekiyor düşünsene aralıktan beri gecen zamanda ne yediğini hatırlıyo musun...
Ha gayret bende varim sizinle yola cikmaya birbirimizi motive ederekn destek vererek zayiflayalim.
Bende 2 senedir dogum sonrasi kilolarimi veremiyordum. Dukan diyetini duydum 1 hafta yaptim
4 kilo verdim ama artik yapamiyorum. Kilo vermemde durdu. Ipin ucunu kacirdim ama yarin bede varim tekrar baslamaya.
Hadi hanimlar 12 kilocukda ben verecem bakalim ne zaman verebilecem....
Arkadaşlar bende varım.
Sözde bugün başlayacaktım ama yapamadım her zaman ki gibi.
Kararlı olamıyorum bir türlü.
Belki sizlerin sayesinde destekle başarabilirim bunu.
Uygulayacağınız diyetlere karar verdiniz mi?
ama yapmak zorundayız kim bilir yüzün ne kadar güzeldir...ben sıkıldım artık insanların ya varya fıstık gibi yüzün var bi zayıflasan muhteşem olacaksın demelerinden...en fazla 4 ay dayanmamız gerekiyor düşünsene aralıktan beri gecen zamanda ne yediğini hatırlıyo musun...
inan aynısını her gün duymaktan bıktım yoruldum.Aaa çok güzel yüzün var yazık gençliğine diyolar moralim alt üst oluyo ah ahh
o zaman silkelen güzel arkadaşım gerçekten hamallık bizim yaşadığımız hayat başka bir şey değil ben acayip gaza geldim ağustos ayına kadar 53 kiloya inicem arkadaşlar tabi sizlerin yardımlarıyla....
o zaman silkelen güzel arkadaşım gerçekten hamallık bizim yaşadığımız hayat başka bir şey değil ben acayip gaza geldim ağustos ayına kadar 53 kiloya inicem arkadaşlar tabi sizlerin yardımlarıyla....
Günaydın canım.günaydın kızlar:)))
bugün çok güzel bir gün...
sabah kalktım iki bardak ılık su içtim
15 dk sonra kahvaltımı yaptım
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
az peynir 5 tane zeytin ve bir büyük salatalıkla on beş dakika sonra da ara öğünüm var kocaman ekşi bir elma
eeee dün gece gaza gelen arkadaşlarımmm tamam mı devam mıııı
Hoşgeldin canım.Merhaba,
Uzun zamandır kilo vermeye çalışıyorum. Veriyorum da.. 2 ay kadar önce 65 kiloya kadar düştüm ama ne olduysa bir seyahat, biraz kendimi saldım yeniden kilo aldım. Sağlıklı beslenmek ve aileme kaliteli şeyler yedirmek için sürekli araştırıp okuyorum. Bu ay aldığım dergide Berrin Yiğit' in detoks diyetini gördüm. Eşimi de ikna ettim. Bu sabah itibarı ile eşimle birlikte detoksa başladık.
Aranıza katılıp motivasyonunuzdan payıma düşeni almak için geldim. Kabul eder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?