yarını milat ilan edelim mi?????

kolay gelsin, hadi gaza gelelim hep birlikte bence, buraya yazmak da ayrı bir motivasyon oluyor, spora gidebilmen büyük şans, umarım zayıflarız :)

Arkadaşlar içimde yedikçe yemek isteyen biri var.
O kadar dikkat etmeye çalışıyorum arada kaçamaklarım olsada ama akşamları zorlanıyorum onu bunu atıştırmamak için.
Ekmeği tamamen kestim onun yerine galeta yiyiyorum, şeker ve tuz yok. Tuz sadece yemeklerde işte.
Leslie yapıyorum hergün 1 mil. Aslında günde 2 kez yapsam daha iyi olacak.

İlk günler diye böyle zorlanıyorum sanırım. :26: Ama sürdüreceğim vazgeçmek yok.

Kaçamaklar sorun değil semblantecim, bir sonraki gün ekstra bir bardak yeşil çayla telafi ettiğini düşün :)

Guzel kizlarrr ;-) doğadan in karisik bitki cayi var inanilmaz birsey herkeslere tavsiye ederim
bugun 3.gunum ve o lanet siskinlikten kurtuldum kararli olduguma bir kere daha inandim zira bugun aksam yemegini disarida yedim uc gun onceki ben olaydim onumdeki kocaman bir porsiyon pideli koftenin hepsini yerdim. uc tane kofteyle doyurdum karnimi tabi su anda acimm ;-)
Gecen gun tv de gulben ergen zayiflama formulunu acikladi hava karardiktan sonra elma dahi yemedim dedi onun disinda normal yedim dedi ;-) ben de yemicemmmmm ;-)

ilk diyet kahvaltım kibrit kutusu büyüklüğünde peynir üç tane yeşil bir tane siyah zeytin domates salatalık bir dilim ekmek ve şekersiz çay birazdanda spora gitcem haydi kızlar zayıflayalım

Boyun yerinde maşallah,popon büyük falan da değildir eminim. 3 yıl önce evlenirken 58 kiloydum 1.60 boyla. Gayet de hoş görünüyorum fotolarda Eminim sen daha hoş olacaksın. Ama menünü öğle yemeğin hariç beğenmedim Sabah kahvaltısında eti form yanına peynir ya da yumurta olmalıydı. Protein yok. Akşam yoğurtla geçiştir ama yanına bir meyve ekle. Protein ve karbonhidratı orantılı almazsan yağdan değil kastan kaybedersin. Yüzün çöker, sıkılaşma olmaz bedeninde. Daha dikkatli menüler lütfen

Reglin yaklaşıyor olabilir mi? Eğer öyle ise ekmeği kesme. Özellikle sabah. Çavdar ya da tam buğday ekmeği

Tebrik ederim seniiiii Miden küçüldükçe alışırsın. Aç kalma salatayla doyur karnını tabiki az yağlı..

Merhaba kızlaaaar, bizim detoks yattı o korkunç detoks çorbasını sadece 2 gün içebildik. Dünden itibaren yağ yakıcı diyet konumuna geçtik. Sporumuzu da sabaha çektik. Sabah 6.30 - 7.30 arasında sporumuzu yapıp ardından kahvaltıya geçiyoruz. Bu hafta souna kadar hiç olmazsa 1.5 kilo vermiş olmayı umuyorum...

Merhaba Sarra, kaç kilosun? Diyetisyen mi verdi diyet listeni?

75 civarındayım regli olduğum için henüz tartılmadım tartılınca net olarak yazarım spor salonuna gidiyorum orda liste verdiler doğru beslenme için uygulamaya çalışıyorum diyet yapmayı sevmediğim için zor oluyor ama karalıyım bu sefer zayıflayacağım arkadaşlar kilo çizelgesini bir türlü yapamadım yardımcı olurmusunuz niye olmuyoki?

Son düzenleme:
Buradan yardım alabilirsin canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Detoks yattı mı canım? Neyse, sağlık olsun.
Yağ yakıcı diyetinden bahsetsen biraz.

Kizlat merhaba bugun 6.gun 85,300 du tartildim 82,300 kisa surede neden bu kadar verdim anlamadim hic ac da kalmiyorum doktorum da sasirdi isin ilginc yani 2 kilo yagdan gitmis aksamlari sadece salata yiyorum sislik olmadan yatmak ne kadar guzelmis yaaaa

Kaçamakların olmadı mı hiç canım?

Tartıldın mı ? Reglin bitmiştir herhalde.. Menülerini de paylaş istersen. Burada arkadaşlar menülerine yorum yapabilir. Çizelgeni hazırlarken weight change yerine weight i işaretlersen kilo takibini yapabilirsin.

Detoks yattı mı canım? Neyse, sağlık olsun.
Yağ yakıcı diyetinden bahsetsen biraz.

Detoks yattı evet. Yağ yakıcı diyette şöyle:
Sabah uyanınca 1 bardak limon dilimli su
Kahvaltı : 1 bardak yağsız süt , 1 kuru kayısı, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim keçi ya da dil peyniri, bol domates, salatalık, yeşillik
Ara : 1 bardak light kefir ya da ayran
Öğle: Keçi peyniri ve 5 yemek kaşığı haşlanmış nohut eklenmiş salata
2 saat sonra: 10-15 çiğ badem + yeşil çay
2 saat sonra: 1 su bardağı light yoğurt bol dereotu ve kuru nane eklenip yenilecek
Akşam: Izgara balık, bol rokalı salata
Ara: 1 meyve ve 1 çay bardağı light kefir
2 gün uygulandıktan sonra normal diyetine dönüyorsun.

Senin diyet nasıl gidiyor ? Neler yaptın görüşmeyeli?

Son düzenleme:

Tebrikler 1 haftada 3 kilo gerçekten enteresan olmuş. Ama annemde de aynı şeyi yaşadık. Şimdiye kadar hiç diyet uygulamadıysan olabiliyor. Annem de 92 ile diyete başladığında ilk hafta 3 kilo kaybetmişti.Sonra 2 kilo 2 kilo verdi. Şimdi haftada 1 kilo veriyor.

Merhaba kızlar. Birlikte diyet yaptığımız hafta boyunca 1 kilo kaybetmişim. 67.7 den 66.7 ye düştü kilom. Sizler neler yaptınız?

Tartıldın mı ? Reglin bitmiştir herhalde.. Menülerini de paylaş istersen. Burada arkadaşlar menülerine yorum yapabilir. Çizelgeni hazırlarken weight change yerine weight i işaretlersen kilo takibini yapabilirsin.

dün tartıldım 73.2 kg bir aya kadar tartılmak yasak hocamız dedi tam olarak listeye uyamasamda daha az yiyorum daha çok su içiyorum ve ara öğünleri atlamıyorum şekeride azalttım en kısa zamandada bırakacam sabah kahvaltım

bir dilim tam buğday ekmeği
2 yeşil 1 siyah zeytin haşlanmış yumurta bir bardak çay (az şekerli)bir dilim peynir aç karnına 2 bardak ılık su içiyorum ara öğünlerde salatalık ,ceviz ,yoğurda nane katıp yiyorum şimdi spora gidiyorum byyyyyyyyy

Çok güzel listen. İlk ay spora yeni başlayanlarda ödem olabilir. Hocan o yüzden tartılmanı istememiştir. Bol su ödem problemini de çözecektir. Kolay gelsin sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…