meraba arkadaşlarbende zayıflamak istiyorum spor salonuna yazıldım yarın başlıyorum bide yemek listesi verdiler pazartesi tartılacam ve ölçülerim alınacak çok heycanlıyım uzun zamandır aynı kilodayım inşallah zayıflarım :124:
Arkadaşlar içimde yedikçe yemek isteyen biri var.
O kadar dikkat etmeye çalışıyorum arada kaçamaklarım olsada ama akşamları zorlanıyorum onu bunu atıştırmamak için.
Ekmeği tamamen kestim onun yerine galeta yiyiyorum, şeker ve tuz yok. Tuz sadece yemeklerde işte.
Leslie yapıyorum hergün 1 mil. Aslında günde 2 kez yapsam daha iyi olacak.
İlk günler diye böyle zorlanıyorum sanırım. :26: Ama sürdüreceğim vazgeçmek yok.
Rica ederim, evet aksamlari corba bazen yaninda yogurt yiyordum. Salata yapmaya usendigim icin yemiyorum, corba da basit corbalar, aksamlari cok yorgun oluyorum, calistigim gunler is yerinde salata yiyorum evde yogurt. Corbayi 1,5 corba kasesi kadar iciyordum, brokoli falan olursa 2 tabak olabiliyordu cunku brokoli corbasina bayiliyorum. Boyum 1.67, popom buyuk gibi biraz, bacaklarim ve kollarim vucudumdaki diger yerlere gore daha kalin, yoksa cidden oyle 3-4 kiloyu sorun yapacak biri degilim. Ve cok mutlu oldum iyi dileklerine sagol, cok iyi geldi :))))
Calismadigim gunlerde, evde tavuk haslayip salata hazirliim bari yanina saklama kabina koyup alirim yanima, ondan yiyim.
Neyse bugun neler yedim, sabah: yarim paket eti form, kahve, cay (sekersiz)
Oglen is yerinde tam rejimlik yemekler yapilmis bugun: semizotu salatasi, tarhana corbasi, kabak yemegi
aksam: 1 kase yogurtla gunu kapatirim gibime geliyor,
Kolayliklar gelsin size de :)))
Arkadaşlar içimde yedikçe yemek isteyen biri var.
O kadar dikkat etmeye çalışıyorum arada kaçamaklarım olsada ama akşamları zorlanıyorum onu bunu atıştırmamak için.
Ekmeği tamamen kestim onun yerine galeta yiyiyorum, şeker ve tuz yok. Tuz sadece yemeklerde işte.
Leslie yapıyorum hergün 1 mil. Aslında günde 2 kez yapsam daha iyi olacak.
İlk günler diye böyle zorlanıyorum sanırım. :26: Ama sürdüreceğim vazgeçmek yok.
Guzel kizlarrr ;-) doğadan in karisik bitki cayi var inanilmaz birsey herkeslere tavsiye ederim
bugun 3.gunum ve o lanet siskinlikten kurtuldum kararli olduguma bir kere daha inandim zira bugun aksam yemegini disarida yedim uc gun onceki ben olaydim onumdeki kocaman bir porsiyon pideli koftenin hepsini yerdim. uc tane kofteyle doyurdum karnimi tabi su anda acimm ;-)
Gecen gun tv de gulben ergen zayiflama formulunu acikladi hava karardiktan sonra elma dahi yemedim dedi onun disinda normal yedim dedi ;-) ben de yemicemmmmm ;-)
ilk diyet kahvaltım kibrit kutusu büyüklüğünde peynir üç tane yeşil bir tane siyah zeytin domates salatalık bir dilim ekmek ve şekersiz çay birazdanda spora gitcemhaydi kızlar zayıflayalım
Buradan yardım alabilirsin canım.75 civarındayım regli olduğum için henüz tartılmadım tartılınca net olarak yazarım spor salonuna gidiyorum orda liste verdiler doğru beslenme için uygulamaya çalışıyorum diyet yapmayı sevmediğim için zor oluyor ama karalıyım bu sefer zayıflayacağımarkadaşlar kilo çizelgesini bir türlü yapamadım yardımcı olurmusunuz niye olmuyoki?
Detoks yattı mı canım? Neyse, sağlık olsun.Merhaba kızlaaaar, bizim detoks yattıo korkunç detoks çorbasını sadece 2 gün içebildik. Dünden itibaren yağ yakıcı diyet konumuna geçtik. Sporumuzu da sabaha çektik. Sabah 6.30 - 7.30 arasında sporumuzu yapıp ardından kahvaltıya geçiyoruz. Bu hafta souna kadar hiç olmazsa 1.5 kilo vermiş olmayı umuyorum...
Buradan yardım alabilirsin canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Kaçamakların olmadı mı hiç canım?Kizlat merhaba bugun 6.gun 85,300 du tartildim 82,300 kisa surede neden bu kadar verdim anlamadim hic ac da kalmiyorum doktorum da sasirdi isin ilginc yani 2 kilo yagdan gitmis aksamlari sadece salata yiyorum sislik olmadan yatmak ne kadar guzelmis yaaaa
75 civarındayım regli olduğum için henüz tartılmadım tartılınca net olarak yazarım spor salonuna gidiyorum orda liste verdiler doğru beslenme için uygulamaya çalışıyorum diyet yapmayı sevmediğim için zor oluyor ama karalıyım bu sefer zayıflayacağımarkadaşlar kilo çizelgesini bir türlü yapamadım yardımcı olurmusunuz niye olmuyoki?
Detoks yattı mı canım? Neyse, sağlık olsun.
Yağ yakıcı diyetinden bahsetsen biraz.
Kizlat merhaba bugun 6.gun 85,300 du tartildim 82,300 kisa surede neden bu kadar verdim anlamadim hic ac da kalmiyorum doktorum da sasirdi isin ilginc yani 2 kilo yagdan gitmis aksamlari sadece salata yiyorum sislik olmadan yatmak ne kadar guzelmis yaaaa
Tartıldın mı ? Reglin bitmiştir herhalde.. Menülerini de paylaş istersen. Burada arkadaşlar menülerine yorum yapabilir. Çizelgeni hazırlarken weight change yerine weight i işaretlersen kilo takibini yapabilirsin.
dün tartıldım 73.2 kg bir aya kadar tartılmak yasak hocamız dedi tam olarak listeye uyamasamda daha az yiyorum daha çok su içiyorum ve ara öğünleri atlamıyorum şekeride azalttım en kısa zamandada bırakacam sabah kahvaltım
bir dilim tam buğday ekmeği
2 yeşil 1 siyah zeytin haşlanmış yumurta bir bardak çay (az şekerli)bir dilim peynir aç karnına 2 bardak ılık su içiyorum ara öğünlerde salatalık ,ceviz ,yoğurda nane katıp yiyorum şimdi spora gidiyorum byyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?