Yarışalım hadi kilolar gitsin

Benm de akşam yemegi saat 15.00 da makarna yesillikli bol salata ara öğün turk kahvesi Aksam da bizimkiler yemek yerken bende kıvırcık maydonoz yedim ya hiç bir fark yok sende diyorlar o yuzden canım çok sıkkın sende çok guzel programliyorsun kendini tebrikler *hatcik*

Teşekkür ederim bugünkü sabah kahvaltısı
5 zeytin
1 biber
1 dilim ekmek
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Öğlen yemeği
3 kaşık ıspanak yemeği
Makarna birazcık
1 dilim ekmek

ewdeki düzene göre hareket ediyorum sende öyle yap bu arada teşekkür ederim

Iyi akşamlar aksam yemegi saat 16.10 ton balık salata ara öğün türk kahvesi sonra , tarcinli süt kapanış olarak yaptım ben çok erinirim ya öyle senin gibi hazırlamaya *hatcik* önüme ne gelirse onu yaparım

Yine öyle yap ama ölçülü ye o zaman yine zayıflarsın ben öyle yapıyorum yavaş veriyom

merhabalar diyetiniz hayırlı olsun! bende uzun bir aradan sonra diyete tekrardan adapte olmaya çalışıyorum henüz tam olamadım kendi konumda var ama motive olsun burayada yazayım boyum 160 kilom 67.2 pazartesi perşembe bildirim yapıyormusunuz yazılanların hepsini okumadım görmemiş olabilirim

Hoşgeldiniz bugün aksam yemegi saat 15.15 eriste az bi tabak bolca yesillikli sAlata yogurt 3 dilim ekmek *çok olmuş biliyorum kızmayın * ara ogun yok kapanış tuzlu asure

Öğlen yemeği
2 tabak kısır fazla oldu blliyorum
Akşam yemeği
1 tavuk but
1 dilim ekmek
Ara öğün
Biraz çerez ve bugün baya kaçtı kola filan
Ama vazgeçmek yok yarın yeni bir gün umudum var

Bugün sabah kahvaltısı
3 zeytin
2 çatal biber
1 dilim ekmek
Öğlen
5 kaşık kereviz yemeği
1 dilim ekmek

Akşam yemeği
1 biber dolması
1 patlıcan dolması
2 sarma
4 dilim ince tam buğday ekmek Fazla oldu kızlar bu ara nedense tam düzene giremedim ama başka birşey yemedim

Kızlar diyetiniz nasıl gidiyor
Bugün sabah yumurtalı 2 dilim ekmek
Öğlen 1 elma 2 Eti form
Akşam bi kase kısır, 2 orta boy poğaça

Coşmuş bi menü gibi ama öğlen yemeği iptal olunca aç kaldım akşam da ikram olunca yedim. Özlemişim de zaten. Kısır dediniz dediniz böyle oldu

Hadi toparlayalım yarından itibaren hatcik007

Aynen ya bende dağıldım yarın toparlıcam

Aynen ya bende dağıldım yarın toparlıcam
Şimdi yesem yerim yani tövbe yarabbim sen frenle
Yarın sabah normal kahvaltı
Öğlen yine kereviz salata
Akşama da sebze yapayım diyorum.
İnş yani.
Planlayınca iyi oluyor. Yoksa cozutmamak elde değil
Sen ne düşünüyorsun yarına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…