- 6 Mart 2017
- 215
- 284
- 23
- 32
Tartıldın mı?Iyi geceler kızlar ben aksam saat 17.00 de yarım tost ekmek birde ayran bide 2 dilim kek ara oguntarcinli süt kapanış da su benim diyet iyi de hiç kilo verdiğim belli olmuyo bakalım kc kilo cikacam yarın heyecanlanıyorum kaynanam sende hiç tık yok diyor üzülüyorum eşim de öyle soyluyo
Menüm aynen dediğim gibi ek olarak bi avuç fındık ve şan fıstığı.Şimdi yesem yerim yani tövbe yarabbim sen frenle
Yarın sabah normal kahvaltı
Öğlen yine kereviz salata
Akşama da sebze yapayım diyorum.
İnş yani.
Planlayınca iyi oluyor. Yoksa cozutmamak elde değil
Sen ne düşünüyorsun yarına?
Evet hala 69 hiç bi fark yok bugün kendime izin verdim
Bende aynı aynı ya diyete uyamıyom offfffffff
Aynen toparlanma zamanı geldi de geçiyor yarından itibaren full diyet bozmak yola devam vazgeçmicez güzel elbiseler var işin ucundaKızlarrrr kendimize gelelim lütfen
Önümüzde bayramlar, düğünler, davetler, yemekler. Kendimize şans vermemiz lazım. Ben de ara ara pes etcek gibi oluyorum hep bunlar geliyor aklıma.
Sevdiğiniz şeylerden arada ölçülü yiyin. Hepten bırakmayın. Benim reflim yakın. Yarın protein günü gibi bi şey yapayım diyorum. Becerebilirsem. Tavuk yapcam doyana kadar yerim. Nefsim körelir hem hem tartı insafa gelir belki. Var mısınız?
Geçmiş olsunBend bugün bebegimle ilgilendim hastaydı teyzeleri. O yüzden fazla yemekle aram yoktu bugün yedim ama az yedim stresliydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?