Yarışalım hadi kilolar gitsin

Iyi geceler kızlar ben aksam saat 17.00 de yarım tost ekmek birde ayran bide 2 dilim kek ara oguntarcinli süt kapanış da su benim diyet iyi de hiç kilo verdiğim belli olmuyo bakalım kc kilo cikacam yarın heyecanlanıyorum kaynanam sende hiç tık yok diyor üzülüyorum eşim de öyle soyluyo

Tartıldın mı?

Menüm aynen dediğim gibi ek olarak bi avuç fındık ve şan fıstığı.
Yatmadan da pul biberli yoğurt inş.

Evet hala 69 hiç bi fark yok bugün kendime izin verdim

Bende aynı aynı ya diyete uyamıyom offfffffff

Kızlarrrr kendimize gelelim lütfen
Önümüzde bayramlar, düğünler, davetler, yemekler. Kendimize şans vermemiz lazım. Ben de ara ara pes etcek gibi oluyorum hep bunlar geliyor aklıma.
Sevdiğiniz şeylerden arada ölçülü yiyin. Hepten bırakmayın. Benim reflim yakın. Yarın protein günü gibi bi şey yapayım diyorum. Becerebilirsem. Tavuk yapcam doyana kadar yerim. Nefsim körelir hem hem tartı insafa gelir belki. Var mısınız?

Önümüzde bayramlar, düğünler, davetler, yemekler. Kendimize şans vermemiz lazım. Ben de ara ara pes etcek gibi oluyorum hep bunlar geliyor aklıma.
Sevdiğiniz şeylerden arada ölçülü yiyin. Hepten bırakmayın. Benim reflim yakın. Yarın protein günü gibi bi şey yapayım diyorum. Becerebilirsem. Tavuk yapcam doyana kadar yerim. Nefsim körelir hem hem tartı insafa gelir belki. Var mısınız?

Aynen toparlanma zamanı geldi de geçiyor yarından itibaren full diyet bozmak yola devam vazgeçmicez güzel elbiseler var işin ucunda

Selam herkese
Bugün sabah öğlen tavuk yedim
Bıkmak üzereyim
Akşam tavuk suyu çorba, az yoğurtlu ıspanak, az turşu, azcıkta atıştırmalık
Bakalım nolacak. Etki etmezse bira yemeyi artırırım. Bugün hiç oturamadım.
Temizlik bitmedi yahu birazdan devam. Zaten alışveriş için zayıflamam lazım

Sizden nbr kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…