Yarışma için fikir önerileri

benEceA

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
19.069
1
71
35
Diğer
evt bayanlar belli aralıklarla bir konu belirleyip aramızdan en şıkı seçelim ne kadar da bi yapacağımızla ilgili anket devam ediyo şimdi.
şimdi sizlerden ne tarz olabilir fikir önerileri bekliyorum
örn; abiye, spor, parti vs vs

haydin bayanlarr​

bikini heralde yıllarca bekleris katılan olurmu diye kaydirigubbakcemile3

Katılan olsun yeter ki, beklerim ben kaydirigubbakcemile3
Kendimi pek bi sapık gördüm sanki aklinialirimsmile boshayallersmile

moon gothic güzel olur bak ilgi çeker :)) sonra anadolu köylü giyim de olur kızlar...şalvarlı malvarlı...başörtülü amanınnn

yoresel olur dedigin gibi herkes kendi yoresine ait bir kıyafeti bulur giyer gerci bulmakda kolay degil:)

canım düşüncen güzel ama bence sen 2 sık belirle onlar için aç hangisi olsun die şmdi herkes bişi ister neden benimki olmadı fln die sorun cıkar bence

Diger ankete bakalim kac kisi katilacak, ona cok kisi katilirsa yeni bir anket acilsin bence. Oraya 4-5 kisi katilirsa sadece herseferinde ayni olur, yeni anketlerin fazla tadida kalmaz.

Bir yarisma fikir onerisi daha. Bir renk soylensin herkez o renkte kiyafet giysin, aksesuarlarla felanda tamamlasin :)

Son düzenleme:
bayanlar hepinizin önerileri çok güzel hepsini not alıcam
bu yarışma katılımda beklediğimden fazla olduğu için yeni yarışma içmak konusunda sabırsızlanıyorum...

EEEEEE anket basladigina gore yeni bir konu sece biliriz degilmiaklinialirimsmile ??

burcumm diğer anketin biteceğine yakın seçerşz diğer anket için konuyu

eccem simdiden anket acarsan haftaya kadarda sonuclarnır ozamanda yeni yarısmayı baslatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…