Ben de öğretmenim fizikçiyim hem de ne zor bölümdür bilen bilir ama öğretmen atamasına gelince üç beş kişi atayıp durdular. Ben de memuriyet tercih ettim kpss3 puanım 92 küsürle ankaraya atandım. Ama hiç mutlu değilim ben de üniversiteye yeniden başlamak istiyorum hem de mimarlık ya da eczacılık gibi bölümler istiyorum. Sebebi ise atanma derdi olamdan kendi işeyerimi açmak istemem. Keşke şimdiki aklım olsaydı o zamanlar. Şimdi 32 yaşındayım yüksek ihtimalle seneye sınava gircem muhtemelen de olamyacak ama denemekle bşey kaybetmem :)
Sen de istediinin peşinden gitmelisin . MEsela ben 25 yaşında olsam aöf den İşletme okurdum sonra devlette uzman kadrolarından birine atanırdım mis gibi çalışırdım. Ama o zamanlar öğretmenlik benim için kutsal meslekti :) neredeyse on sene dershanelerde öğretmenlik yaptım. Baktım sonu yok kutsallığını sayan bir devlet de yok sonumuz böyle oldu..
Neyse herkesin hakkında hayırlısı
ben 27 yaşındayım işletme mezunuyum evliyim ve 1 kızım var...
hiç çalışmadım diplomalı ev hanımıyım yani
eşim özel sektörde çalışıyor ve zorluğunu bildiği için aman aman dedi.ve başlamadım. okuduğum bölümü de okumak için okudum ...
aklımda hem öğretmenlik var
seneye sınava gireceğim okul öncesi istiyorum dershanelerle bile görüştüm hafta sonu dershaneye gideceğim .
okul öncesi olmazsa hemşirelik yazmayı planlıyorum.
hem bu bölümler için ygs ye girmen yeterli
kısmet olur da kazanırsam kızım 1. sınıfı bitirdiği yıl ben 32 yaşında mezun olacağım ve 3 yılım kalıyor atanabilmek için
hayallerimde hep benim kep törenim ve eşim ve kızımla fotoğrafım var :))
allah hakkınızda hayırlısını versin
azmin elinden bir şey kurtulmaz
ben 27 yaşındayım işletme mezunuyum evliyim ve 1 kızım var...
hiç çalışmadım diplomalı ev hanımıyım yani
eşim özel sektörde çalışıyor ve zorluğunu bildiği için aman aman dedi.ve başlamadım. okuduğum bölümü de okumak için okudum ...
aklımda hem öğretmenlik var
seneye sınava gireceğim okul öncesi istiyorum dershanelerle bile görüştüm hafta sonu dershaneye gideceğim .
okul öncesi olmazsa hemşirelik yazmayı planlıyorum.
hem bu bölümler için ygs ye girmen yeterli
kısmet olur da kazanırsam kızım 1. sınıfı bitirdiği yıl ben 32 yaşında mezun olacağım ve 3 yılım kalıyor atanabilmek için
hayallerimde hep benim kep törenim ve eşim ve kızımla fotoğrafım var :))
allah hakkınızda hayırlısını versin
azmin elinden bir şey kurtulmaz
cnm hayallerinin peşinden git ve gerçek yapmak için uğraş daha çok gençsin...nolcak ki tatlımm
ben kızdığım birine inşAllah öğretmen olur diyorum.. o kadar yani :)
Ben de öğretmenim fizikçiyim hem de ne zor bölümdür bilen bilir ama öğretmen atamasına gelince üç beş kişi atayıp durdular. Ben de memuriyet tercih ettim kpss3 puanım 92 küsürle ankaraya atandım. Ama hiç mutlu değilim ben de üniversiteye yeniden başlamak istiyorum hem de mimarlık ya da eczacılık gibi bölümler istiyorum. Sebebi ise atanma derdi olamdan kendi işeyerimi açmak istemem. Keşke şimdiki aklım olsaydı o zamanlar. Şimdi 32 yaşındayım yüksek ihtimalle seneye sınava gircem muhtemelen de olamyacak ama denemekle bşey kaybetmem :)
Sen de istediinin peşinden gitmelisin . MEsela ben 25 yaşında olsam aöf den İşletme okurdum sonra devlette uzman kadrolarından birine atanırdım mis gibi çalışırdım. Ama o zamanlar öğretmenlik benim için kutsal meslekti :) neredeyse on sene dershanelerde öğretmenlik yaptım. Baktım sonu yok kutsallığını sayan bir devlet de yok sonumuz böyle oldu..
Neyse herkesin hakkında hayırlısı
Pretty woman öğretmen olmana rağmen tekrar hazırlanmak istiyorsun peki alanın nedir ve hangi bölümü istiyorsun?
sağol arkadaşıminşallah başaracaksın, sen zaten ilk adımı atmışsın. dershaneye bile başlayacaksın ne güzel. inanıyorum yapacağına:) ama öğretmenliği bir daha düşün derim. hemşirelik daha iyi bence, işsiz kalmazsın.
Okul öncesi öğrtmenliği okuduğunda formasyona gerek de kalmayacak bu açıdan mantıklı ama okul öncesi öğretmenliğinde neler sana çekici geliyor.Ben nedense bu bölüü istesem de çok da kendime uygun bulamıyorum.Ortaöğrteim kurumlarında öğretmenlik bana çok yakın geliyor.Yeni sisteme göre okul öncesi öğretmenliğinin birazdeğer kaybedecği söyleniyor.Neler düşünyorsun
ben türkçe matematik çıkışlıyım ama biliyorsunki alan sınırlaması kalktı artık istediğimiz mesleği seçebiliyoruz:)
Hngi bölümü tercih etmek istiyorsun ben de ea çıkışlıyım ama keşke sözleci olsaydım herşey süper olurdu.
neden? ben sayısal yada ea dan hazırlanıcam. kafamda bir kaç bölüm var. hazırlık aşamasında karar vericem. tıp bile olur yapabilirsem. biliyorum çok uçuk bir hayal:) ama neden olmasın.
sen ne istiyorsun?
bende uzun bir zaman önce liseyi bırakmıştım okumanın değerini yeni yeni anlıyorum bu sene açıktan liseyi bitirdim üniv sınavlarına girdim ama hazırlıksızdım sıfırı çektim seneye denicem inşallah 2014 te 23 yaşında ünive başlayan biri olucam . bence istediğini yapabilme şansın varken hiç bekletme yap gitsin çünkü insanların hakkında ne düşündüğü yada senin ne kadar geç kalmış olduğun önemli değil senin ne istediğin ve kurduğun hayallerin seni ne kadar mutlu ettiği önemli :)
Canım bende 24 yaşındayım ve bu sene üniversiteye başlamak istiyorum.
Benim tek problemim çalışmadan girmemdi. Aptal gibi çalışmadım işte.
Sayısal çıkışlıyım ama dilden girdim sınava.
Vakıfta olsa gideceğim büyük ihtimal.
Sakın umutsuzluğa ve karamsarlığa düşme asla geç değil.
Alandışı katsayı azaltıldığı için az bir düşüş oluyor diye biliyorum ben.Vakıf ben düşünyorum sanırım ama ikinci öğretim yokolsa süper olurdu işten sonra giderdim işten çıksam birdha böyle bş işe girmem çok zor devleti kazanamk da zor ama geleceği düşünmek gerekiyor.Allahım inşallah kendim için doğru kararı alırım.Buarada ben de seneler snra girdiğim için sınav bilgilerini unuttum.Yabancı dil mezunu olmasna bile hesaplanırken puan düşünümü olmuyorsa süpermiş.İnşallah isteiğin başarıyı tez zamanda yakalarsın cnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?