bnim gibi olan birinin olmasına sevindim.:)Önümüzde ygsye 6 ay diğerine ise 9 ay var çocuğunun olmaması çalışmanı kolaylaştırır cnm.Mutlu bir evliliğin olması ise süper bence başardığın çok büyük bişey es geçmemelisin.Destek olmak çok güzel olur.Bende de hep plansızlık, hemen pes etme gibi şeyler var internetle de çok ilgileniyorum.İkimizde sözelci olduğumuz için nasıl yaparska yüksek puan alırız inan okadar araştırıyorum ki çalışmasma belki daha kolay olurdu ama böylesi daha zor.Mezun olduktan sonra kndime kattığım hiçbişey olmadı.Snıyorum senin işin daha kolay en azından ek sınavlara girmiceksin belki de ynlış htırlıyorum ama aslında önmeli olan kazanmak diğer türlü allahın izniyle okucağıma inanıyorum ama kazanmak zor.KOnu konu mu gitsek bilemıyorum ki nasıl çalışılır yıllar oldu
haklısın calıstıgın için senin işin benimkine göre daha zor ama imkansz degil en basta azimli ve isteklisin istekli olmasn sonucta para kazanıyorm buda yeter diyip oturabilirdin ama işinde cokta zorlanmadıgın halde tekrar okumk ve hayallerinin peşinde kosmk istiyorsn bu bile yeterli aslında bu aralar kafamı toparlayıp konu konu baslıcm ben baska bir sayfa daha var orayada girebilirsn ygs lysciler sohbet ediyor hatta beni cesaretlndrmek için evli ve cocuklu bir arkadasn kazandıgını paylastıgı sayfayı gönderdiler hemşirelik kazanmıs hemde izmit benim okudugum yer cok güzeldr onun adına cok sevindm hemde cocuguda vardı ben akşama kadar evde yanlızım benimki daha kolay ama bende güven sorunu var cok inançlı bir insanımdr ama hayatın bir türlü yüzüme gülmedigine inanırım cok calısırm ama bir türlü basaramıyorm en büyük hayal kırıklıgım kpssde oldu lisans sınavı gercektn zordu ama türkcedn full yada 2yanlıs cıkaran ben rezil bir sınav gecirdim digerlerndn bahsetmiyorm bile ilk defa kendime güvenp türkceyi fullerm derkn berbat yaptm 1ay calısmstm aslında az bir zamandı taRİH konularını ancak yetiştrdm 10tane deneme anck yetiştirebildim ama bunlr bahane olamzdi 80almasmda 70almam gerekirdi cok kötü oldm şimdide cok istiyorm ama yine basaramamaktn korkuyorm dinkültürü ögretmenligi için cok fazla almaya gerek yok daha dogrusu imkansz degil 5mat 28türkce 28tarih cografya felsefe bu cıvarlarda netle oluyo aslında din kültürü olmazsa ilahiyat terch edecm zaten hem dedigin gbi başka sınavda lys ye falanda gerek yok ama gel gör ki hayartn bana gülecegine bir türlü inanamıyorm
kızlar birbirimize destek olalım. tabiri caizse gaza getirelim :) yapalım şu işi :)
Cnm bende öğretmenim tavsiye etmiyorum hani atama sıkıntısı falan ama eğer stiyorsan hiçbirşey için geç değil bunu sakn unutma yaşn daha 25 4 yıl sonra 29. Kpss kursuna gelen insanlar 30 üstü öyle düşün
kızlar hep bir bahanemiz var farkında mısınız? mesela ben bir özel okulda öğretmenim, akşama kadar hem bedenen hem zihnen yoruluyorum, tüm gün çalışıyorum. işimi de çok severek bayılarak yapmıyorum. öğretmenlik güzel meslek fakat bana göre değil. çok farklı hayallerim var. ama ne yapıyorum hiç bişey. sadece şikayet ediyorum. oysa her akşam şu bilgisayarın başında geçirdiğim vakti ders çalışarak geçirsem bir adım atmış olurum.
Cnm sen kpss düşünmüyormusun??
düşünmüyordum ama artık düşünmeye başladım fakat çok zor atanmam çünkü en az 90 puan almam gerek. o puanla bile kimbilir hangi ücra köye atanırım.
Branşınız fen edebiyat mı?
Kpss lisans ben de denedim düşük geldi.Aslında tek avantajımız bazı konular aynı en azından tarih ve coğrafya kpss İçin de işimize yarayacak.Sadece iyizman geçirmeyi bi kenara bırakmak lazım.Hoş ben senelerdir sınavlarla uğraşıyorum toplumdan uzaklaştım diyebilirim.Ailem bile kaznadığım üniyi beğenmezken..
İşin özü Allahın izniyle hayırlısıyla olsun ama çok zor gerçkten sözelde kontenjan az.Çok kalpten istiyorum.
hayır, sınıf öğretmeniyim.
şimdi arkadaslar calısmaya daha gec olmadn baslayalım ben kitap araştırıyorm bende kpss kitapları var bunlar yeterli olmaz galiba türkce cografyada cok farketmzde tarihte edr galiba cünkü ilk cagdn falanda cıkıyormus kpssde bunlar yok ne dersinz bütün kitapları yenilesem mi acaba matematikte internetten video seyrederk yapsm yeter mi aklıma baska bişey gelmiyo önerisi olan varsa bekliyorm
Kpssye ygs lys kitabından çalışmak en doğrusu.Ya coğrafya off diyorum dünya şekilleir haritalar filan öğrenmek gereken okdar çok şey var ki önümüzdeki zamanı değerlendiririz inşallahBence zamanın varsamatemtik video izle.Kendin anlamak için biraz daha fazla zaman sarfediliyor.Ben kendimdne bilirim bişeyi nedne böyle çözüldüğü için uzun süre düşünrdüm.Konu anlatım kitapları da çözümlü sorualrda genelde bilindik kolayları vardı çözümsüz kısımda ise zorlayıcı sorular.Senin istediğin hangi bölüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?