Çok teşekkürlerHayırAllah gönlünüze göre versin.
Evet değil mi ama. Yalnız inanın kendimi iyi hissetmek için kolay bir bölüm yeterBir tanıdığım hukuk okudu tam bu yaşlarda ve şu an çok aranan bir avukat. Neden olmasın ?
Bir tanıdığım da açıktan ilahiyat okudu ve o kadar ruhen gelişti ki. Tam da sizin yaşlardaydı o zamanlar. Lütfen vazgeçmeyin tercih yapın güzelce okuyun. Turizm filan da okuyabilirsiniz mis gibi.Evet değil mi ama. Yalnız inanın kendimi iyi hissetmek için kolay bir bölüm yeter
İlahiyat iyi bir fikir. bunu düşüneceğimBir tanıdığım da açıktan ilahiyat okudu ve o kadar ruhen gelişti ki. Tam da sizin yaşlardaydı o zamanlar. Lütfen vazgeçmeyin tercih yapın güzelce okuyun. Turizm filan da okuyabilirsiniz mis gibi.
Bende 38 yaşındayım çocuklar küçük Üniv mezunuyum ama bir defa daha denemek istiyorum neden olmasın Sizi tebrik ediyorum başarılardilerim benim hayalkim de sosyoloji okumak kısmet bakalim☺
Çok teşekkürler37 yasindayim ,aklinizdakinden kendinizi geri koymayin ,yurtdisinda bu yasta tip egitimine bile baslayan var ,
Rahat olun,hayirli olsun
İyi ki Bahsetiğiniz Basri amca,sizin gibi düşünen insanların lafları ve bakişları altında kalarak kendini eve hapsetmemiş. Öğretmensiniz, umarım öğrencilerinizle aranizda bir empati ve hoş görü içindesinizdir. Yoksa bana geç kalmişsiniz derken ben bişey kaybetmem.tam aksi daha bir azim ile doluyorumBence geç kalmamışsın.Yaz okulunda sıra arkadaşım vardı Bahri amca,banka emeklisi 60 yaşında.Niye unutmuyorsun onu dersen fizikten benden yüksek almıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?