Geç kalmamamışsınız demiş yanlış okumuşsunuz sanırım. Bahri amca gibi başarılı olabilceginizi söyleyerek yüreklendirmiş sizi oysaki :)İyi ki Bahsetiğiniz Basri amca,sizin gibi düşünen insanların lafları ve bakişları altında kalarak kendini eve hapsetmemiş. Öğretmensiniz, umarım öğrencilerinizle aranizda bir empati ve hoş görü içindesinizdir. Yoksa bana geç kalmişsiniz derken ben bişey kaybetmem.tam aksi daha bir azim ile doluyorum
Şöyle ki ben iş için değil de sadece çocuklarım belli bir eğitim ve kültür seviyesine geldiğinde,anneleriyle içi dolu süper sohbetler yapan,bilgiye yeni yerler ve geziler düzenlediğimizde görüş açısı geniş, entelektüel bakiş açısı olan,bir anneleri olsun istiyorumBugünlerde burada böyle ne kadar çok konu açılıyor çok mutlu oluyorum gördükçe. Hiçbir şey için geç değil ama iş getirisi olan bir bölüm okuyun tercihlerinizi iyi yapın derim. Maddi yönden sorun yoksa sadece üniversite içinizde ukte kaldıysa o zaman istediğinizi okuyun gitsin :)
Evet gerçekten yazınızı geç kalmışsiniz diye okumuşum. Sizden özür diliyorumGeç kalmamamışsınız demiş yanlış okumuşsunuz sanırım. Bahri amca gibi başarılı olabilceginizi söyleyerek yüreklendirmiş sizi oysaki :)
Geç değil 38 daha çok genç bi yaş.Okuyun elbette basarabilirsiniz
Şöyle ki ben iş için değil de sadece çocuklarım belli bir eğitim ve kültür seviyesine geldiğinde,anneleriyle içi dolu süper sohbetler yapan,bilgiye yeni yerler ve geziler düzenlediğimizde görüş açısı geniş, entelektüel bakiş açısı olan,bir anneleri olsun istiyorum
Sen yanlış anlamışsın bence yorumu bir daha oku he bu arada benimde eşim 40 yaşında şuan 3.unv.okuyor hemde okula giderek yani dışardan falan deilİyi ki Bahsetiğiniz Basri amca,sizin gibi düşünen insanların lafları ve bakişları altında kalarak kendini eve hapsetmemiş. Öğretmensiniz, umarım öğrencilerinizle aranizda bir empati ve hoş görü içindesinizdir. Yoksa bana geç kalmişsiniz derken ben bişey kaybetmem.tam aksi daha bir azim ile doluyorum
iyi geceler hanımlar. Ben bu sene ygs puanımla iki yıllık bir bölüm okumak istiyorum. Çocuklar büyüdü bana ihtiyaçları kalmadı, herkes kendi keyfinde, bende kendim için bişeyler yapmak istiyorum. Ehliyetimi aldım dışardan liseyi bitirdim, içimde ki boşluğu doldurmak istiyorum.herşey için kendimi geç kalmış hissediyorum Sizcede geç kalmışmıyım okumak için.
İyi ki Bahsetiğiniz Basri amca,sizin gibi düşünen insanların lafları ve bakişları altında kalarak kendini eve hapsetmemiş. Öğretmensiniz, umarım öğrencilerinizle aranizda bir empati ve hoş görü içindesinizdir. Yoksa bana geç kalmişsiniz derken ben bişey kaybetmem.tam aksi daha bir azim ile doluyorum
Evet biliyorum, zaten 3 sayfayı açarsanız sizden üzüm dilediğimi okursunuz. Yine de tekrar özür diliyorum.daha dikkatli okumalıydımYanlış anlamışsın ama yanlış yazmadım ki.Bahri amca benm sıra arkadaşımdı.Not alışverişi yapardık.Benden yüksek aldı takdir ettim,kendimle de dalga geçtim.
Geç kalmamışsın yazdım.Teyzem 36 yaşında üniversiteyi bitirdi formasyon aldı,KPSS'den güzel puan aldı.Annem gene o yaşlarda ortaokulu dışardan verdi.İmamhatip meslek geçtiği için 4 yıl alan derslerini yüzyüze aldı.72 doğumlu ve bu yıl 2 yıllık ilahiyat 1.sınıfı bitirdi.Dhbt diye bi sınav var 87 aldı.Herkes şok oldu.
Gece geç saatte dikkat edemedin galiba,öğretmenliğime laf etmeyeydin iyiydi
Kızlar cevaplarınız için hepinize çok teşekkürler. Herhalde benim en büyük korkum şimdiye kadar ev halkının düzeni bozulmasın .Okuldan eve geldiklerinde herşeyleri dört dörtlük olsun içindi, ama bu kadar kafi! Sıra şimdi onların annelerini düşünme Zaman'ı oğlum 21 yaşında,kızım 19.Birde 8 yaşında küçüğüm var,birazda onlar annelerine sabah okula gittiğinde arkasını toplasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?