Yaş 38 :(

Turk insanlarinin 30 yasini gecince yasli moduna gecmelerini hicbir zaman anlamayacagim sanirim. Gec degil, yasadigimiz surece hicbir sey icin gec degil.

Bugünlerde burada böyle ne kadar çok konu açılıyor çok mutlu oluyorum gördükçe. Hiçbir şey için geç değil ama iş getirisi olan bir bölüm okuyun tercihlerinizi iyi yapın derim. Maddi yönden sorun yoksa sadece üniversite içinizde ukte kaldıysa o zaman istediğinizi okuyun gitsin :)

Geç kalmamamışsınız demiş yanlış okumuşsunuz sanırım. Bahri amca gibi başarılı olabilceginizi söyleyerek yüreklendirmiş sizi oysaki :)

Geç değil 38 daha çok genç bi yaş.Okuyun elbette basarabilirsiniz

valla bana ilham oldunuz. 16 ay arayla iki bebk sahibi olunca memuriyeti biraktim. unv mezunuyum. ben de disardan tarih okuyacagim. kararsizdim bikere daha okumlu dusunmeme neden oldunuz

Bence geç kalmadınız kendiniz için bir şeyler yapmaya yeni başlıyorsunuz

Şöyle ki ben iş için değil de sadece çocuklarım belli bir eğitim ve kültür seviyesine geldiğinde,anneleriyle içi dolu süper sohbetler yapan,bilgiye yeni yerler ve geziler düzenlediğimizde görüş açısı geniş, entelektüel bakiş açısı olan,bir anneleri olsun istiyorum

Evet gerçekten yazınızı geç kalmışsiniz diye okumuşum. Sizden özür diliyorum

Madem amaç bu ve geçim kaygısı yok en çok neyi istiyorsanız onu okuyun, hatta sınavsız ikinci üniversite okuma hakkınız var açık öğretimden bir tane de oradan patlatırsınız oh :)

Okumanin yasi yoktur istediginiz yasta istediginiz zamanda okuyabilirsiniz.Hele ki böyle isterken eminim cokta basarili olursunuz.Bizim sinifta da var sonradan okumak istemis veya ikinci üniversitesine gelenler hepsi cok basarili.Önemli olan istemeniz ama ilginiz olan bir bölüm secmeye calisin sirf okumak icin olmasin yani o zaman zevkle gidersiniz bence araştırın düşünün o zaman belki uzatmak da isterseniz dört senede yapabilirsiniz.

Okumanın yaşı YÖK cok örnek gördüm okurken bende . Otuz yaşındayım bende ne okusam diye düşünüyorum

Demet akbağın bi filmi vardı neydi kızlar adını unuttum mutlaka izleee abla onu cok güzel tam hislerinizi anlatana bisey

Nadide hayat filmi izle . Millet beler neler yapıyo otuzunda sonra . Biz Türkler geç kaldık diye diye ömür bitiyo. Hıc te degıl istemek çalışmak yeterli

Sen yanlış anlamışsın bence yorumu bir daha oku he bu arada benimde eşim 40 yaşında şuan 3.unv.okuyor hemde okula giderek yani dışardan falan deil

ben 37 yasındayım. bu sene ünv sınavına girip hukuk okumaya karar verdim... :)

Yanlış anlamışsın ama yanlış yazmadım ki.Bahri amca benm sıra arkadaşımdı.Not alışverişi yapardık.Benden yüksek aldı takdir ettim,kendimle de dalga geçtim.

Geç kalmamışsın yazdım.Teyzem 36 yaşında üniversiteyi bitirdi formasyon aldı,KPSS'den güzel puan aldı.Annem gene o yaşlarda ortaokulu dışardan verdi.İmamhatip meslek geçtiği için 4 yıl alan derslerini yüzyüze aldı.72 doğumlu ve bu yıl 2 yıllık ilahiyat 1.sınıfı bitirdi.Dhbt diye bi sınav var 87 aldı.Herkes şok oldu.

Gece geç saatte dikkat edemedin galiba,öğretmenliğime laf etmeyeydin iyiydi

Evet biliyorum, zaten 3 sayfayı açarsanız sizden üzüm dilediğimi okursunuz. Yine de tekrar özür diliyorum.daha dikkatli okumalıydım

Kızlar cevaplarınız için hepinize çok teşekkürler. Herhalde benim en büyük korkum şimdiye kadar ev halkının düzeni bozulmasın .Okuldan eve geldiklerinde herşeyleri dört dörtlük olsun içindi, ama bu kadar kafi! Sıra şimdi onların annelerini düşünme Zaman'ı oğlum 21 yaşında,kızım 19.Birde 8 yaşında küçüğüm var,birazda onlar annelerine sabah okula gittiğinde arkasını toplasınlar

Hayır tabi ki ne geç kalması , takdir ettim sizi. Bende 34 üm küçük oğlum da okul yaşına gelsin aynen okuycam inşaallah, kursa gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…