Yaş Farkı Hakkında

gakkoos

Bakıpta Göremediğin Kadarım . . .
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
28
2
3
34
Bir ilişkim var ama yaş farkı 14 sorun etmiyorum ben ama çevre tepkisi ne olur vazgeçmek bırakmak gibi bir düşüncem olmadı olmayacakda

Öyle bir düşüncen yoksa çevreye kulaklarını tıkamak zorundasın. Çevre konuşur, konuşur unutur. Tekrar hatırlar yine konuşur. Sen mutluysan duyma onları. Eğer kulak kabartırsan hem kendi mutluluğundan olursun hem de sevdiğin adamı mutsuz edersin, ilişkiniz de b*k olur.

Bende öyle düşünüyorum zaten sözler ne olursa olsun sevgi aşk önemli

benim sevgilimle aramda 16 yaş fark var ilk yılında garip karşılanıyordu tabi ki şimdi herkes benimsedi arkadaşlarım ailemden bazı kişiler ama babama söylemek konusunda tereddütlerim var evlenmek istiyoruz ilk başta garip karşılanıyor tanımadan.

Az önce benzer bir konu vardı, ona da yazdım aynı şeyi. Çok problem olmayabiliyor yaş farkı. Ama ilgi alanları, meslek, kültür vs yakınsa sorun olmuyor. Aksi halde problem çıkabilir. Bunu da en iyi sen bilirsin, biz ne desek boş.

Bence cok fazla ya 14 falan. Babanla iliskiniz nasildir? Hep mi kendinden buyuklere ilgi duyuyosun bu ilk mi?

Hayat bizim değil mi

Yok herhangi bir sorun yok olmazda bence

hayat bizim de hayat karşılıklı saygı kurulduğu zaman hayat, sevgilin için demiyorum da evlilik istediğin zaman ailene açmak istediğinde mutlu ve sağlıklı adımlar atmak için hayat saygı gerektiriyor yok zor geçiyor.

Yaşlarınız kaç?
İlişkinin başında hep "aşk" önemlidir ama sizi birbirinize aşık eden neden daha önemlidir bence. Etrafı boş verin, siz düşünün. 10 sene sonra ilişkimiz nasıl olur? Siz çok canlı ve hareketli iken size ayak uyduramayacaktır mesela.

Beni gördüğüm aralarında yaş farkı olan evlilik ve ilişkilerde erkekler kadının gençliği ve güzelliği için, kadınlar da erkeğin sahipleniciliği ve tabii ki iyi maddi durumu için bu seçimi yapıyor. Kişilerin hayattan gerçek beklentileri bunlarsa, karşılıklı bu ihtiyaçları karşılanmışsa, bunlarla mutlu olabiliyorlarsa, sorun çıkmıyor.

Siz kendi sebebinizi bulun derim. Eminseniz devam eder.

Adam evli olmadığı sürece ve 10 yıl 20 yıl sonra hala severim diyorsan ok

14 yaş çok.Ne kadar iyi anlaşılsa da çok.İnsanın yaş aldıkça seneden seneye fikri değişiyor.Ki arada 14 yaş fark var.Ama yok ben çok iyi anlaşıyorum kültür seviyelerimiz aynı diyorsan sizin bileceğiniz iş.

Abdullah Gül ile Hayrünnisa hanimin arasinda da 15 yaş fark varmis. Hayrünnisa 15 yasindaymis Abdullah Gül de 30 ve evlenmisler..
Bence anlastiginiz sürece sorun olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…