Sadece aşık olduğum kişiye . Ve bu ilkBence cok fazla ya 14 falan. Babanla iliskiniz nasildir? Hep mi kendinden buyuklere ilgi duyuyosun bu ilk mi?
benim sevgilimle aramda 16 yaş fark var ilk yılında garip karşılanıyordu tabi ki şimdi herkes benimsedi arkadaşlarım ailemden bazı kişiler ama babama söylemek konusunda tereddütlerim var evlenmek istiyoruz ilk başta garip karşılanıyor tanımadan.
Yok herhangi bir sorun yok olmazda benceAz önce benzer bir konu vardı, ona da yazdım aynı şeyi. Çok problem olmayabiliyor yaş farkı. Ama ilgi alanları, meslek, kültür vs yakınsa sorun olmuyor. Aksi halde problem çıkabilir. Bunu da en iyi sen bilirsin, biz ne desek boş.
Yinede fikirleri almak istiyorumE madem sorun yok sorun olmayacak da hayat bizim karar bizim diyosun, konuyu niye actin ki?
Yok yaa aile sorun olur diye düşünüyorumSorun cevre degil aslinda. 14 yas in fazla oldugunu kendinde biliyorsun o yuzden de bu konuyu actin.
Yaşlarınız kaç?
İlişkinin başında hep "aşk" önemlidir ama sizi birbirinize aşık eden neden daha önemlidir bence. Etrafı boş verin, siz düşünün. 10 sene sonra ilişkimiz nasıl olur? Siz çok canlı ve hareketli iken size ayak uyduramayacaktır mesela.
Beni gördüğüm aralarında yaş farkı olan evlilik ve ilişkilerde erkekler kadının gençliği ve güzelliği için, kadınlar da erkeğin sahipleniciliği ve tabii ki iyi maddi durumu için bu seçimi yapıyor. Kişilerin hayattan gerçek beklentileri bunlarsa, karşılıklı bu ihtiyaçları karşılanmışsa, bunlarla mutlu olabiliyorlarsa, sorun çıkmıyor.
Siz kendi sebebinizi bulun derim. Eminseniz devam eder.
Tabi düşündüm 10 yıl sonrayi ama işte seviyorum
Ailen de sorun yapar arkadaslarin da cevren de yeni tanistigin insanlar da, herkes negatif gorur cunku oyledir arada kusak farki varsa normal gorulmez iliski.Yinede fikirleri almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?