sen 30 o 60 yasinda mi acaba meraktan sordum kusura bakmaÇevre için değil kendin için yaşa tatlım bizim 30 yaş var
50lik amca 20lik citiri kapmis bence.sen 30 o 60 yasinda mi acaba meraktan sordum kusura bakma
simdiye kadar en ufak bir problem olmadiysa sorun olmaz.15 yas en fazla kurtarir bence. ama daha once evlenip ayrildiysa is degisir.
50lik amca 20lik citiri kapmis bence.
Çok zekisin down sendromu mu yoksa israfmısın ? Meraktan sordum kusura bakmasen 30 o 60 yasinda mi acaba meraktan sordum kusura bakma
Oluyo sekerim nasil olmuyo ya. Sen 30 yasinda olunca 44 yasinda olcak. Sentam seksin zirvesinde o arkadan gelir artik:))) hahayy komivs..misiniz ya baba mi dicen abi mi dicen dayi mi dicen cocuk olsa kime ne dicek sana anne ona dede vs.. Saka bi yana sorun yasarsin yavruYok herhangi bir sorun yok olmazda bence
Çok zekisin down sendromu mu yoksa israfmısın ? Meraktan sordum kusura bakma
Burada konu ben değilim takdir edersin ki özelden sorabilirdin ayrıca dalga geçtiğini düşündüm hamile olduğunun da farkında değilim sinirlendim birdenkotu birsey demedim sende sanirim zeka sorunu var hamile bir bayana baya kabasin 30 yas diyince merak ettim cok kaba bir insansin down sendromlular senden daha insan
Ne? 30 yaş mi? O nasil oluyor ya?Kac yasindasiniz ayiptir sormasi?Çevre için değil kendin için yaşa tatlım bizim 30 yaş var
Merak ettim onceden evlenmis olma ihtimalinde nasil bi sakinca var. .hayir 15 yas problem degilse 2.evliligi olmasinda ne sorun varsimdiye kadar en ufak bir problem olmadiysa sorun olmaz.15 yas en fazla kurtarir bence. ama daha once evlenip ayrildiysa is degisir.
50lik amca 20lik citiri kapmis bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?