Yaş Farkı Hakkında

Yaşın 30 ve üzeriyse sıkıntı oluşturmaz..
20 li yaşlardaysan oluşturur...

Her şey sizin açınızdan mükemmelken çevreyi umursamamak çok kolaydır. Madem kararınızdan eminsiniz, bir şeyler kötü giderse çevrenizden yeterli destek göremeyeceğinizi kabul etmelisiniz. Hatta istediğiniz gibi gitmezse hayat, ne ailenize, ne çevrenize acınızı derdinizi yüklemeyecek kadar da onurlu durmalısınız.
Çevreyi umursamamanın gerçek tanımı budur.

Çevre için değil kendin için yaşa tatlım bizim 30 yaş var

herkese herseyini anlatmak zorundamisin nufus kagidina mi bakacak soylemezsin olur biter

simdiye kadar en ufak bir problem olmadiysa sorun olmaz.15 yas en fazla kurtarir bence. ama daha once evlenip ayrildiysa is degisir.
sen 30 o 60 yasinda mi acaba meraktan sordum kusura bakma
50lik amca 20lik citiri kapmis bence.

simdiye kadar en ufak bir problem olmadiysa sorun olmaz.15 yas en fazla kurtarir bence. ama daha once evlenip ayrildiysa is degisir.

cok merak ettim ins cevaplar otuzda cok canim ya

Yok herhangi bir sorun yok olmazda bence
Oluyo sekerim nasil olmuyo ya. Sen 30 yasinda olunca 44 yasinda olcak. Sentam seksin zirvesinde o arkadan gelir artik:))) hahayy komivs..misiniz ya baba mi dicen abi mi dicen dayi mi dicen cocuk olsa kime ne dicek sana anne ona dede vs.. Saka bi yana sorun yasarsin yavru

Çok zekisin down sendromu mu yoksa israfmısın ? Meraktan sordum kusura bakma

kotu birsey demedim sende sanirim zeka sorunu var hamile bir bayana baya kabasin 30 yas diyince merak ettim cok kaba bir insansin down sendromlular senden daha insan

Yas farki simdi sorun degil ancak yillar gectikce evlilik olduktan sonra insanin fikirleri degismeye basliyor. Beklentiler degisiyor. Esiniz de ayak uyduramazsa o zaman sorunlar basliyor. Simdi degil.

Gakkoş profili doğru ise 23 yaşında beyefendi de 37 umarım evli değildir

kotu birsey demedim sende sanirim zeka sorunu var hamile bir bayana baya kabasin 30 yas diyince merak ettim cok kaba bir insansin down sendromlular senden daha insan
Burada konu ben değilim takdir edersin ki özelden sorabilirdin ayrıca dalga geçtiğini düşündüm hamile olduğunun da farkında değilim sinirlendim birden

fazla arkadaşım fazla.
benim babam annemden 17 yaş büyük
annemle de arasında kuşak farkı var hele benimle arasında 45 ten fazla yaş farkı olduğu için iyice sorun oluyor.

Merak ettim onceden evlenmis olma ihtimalinde nasil bi sakinca var. .hayir 15 yas problem degilse 2.evliligi olmasinda ne sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…