Konuyu gece gördüm yazamadım şimdi yazayım:) sorduğun sorunun net bir cevabı yok bu tarz konularda 2*2=4 değil canım 5 de olabilir 0 da:) ben sana net yazayım benim eşim benden tam 15 yaş büyük tanıştıktan kısa süre sonra evlendik yıllarca flirt etmedik, benim hayattan beklentilerim ne istediğini bilen kariyeri olan para sıkıntısı olmayan aklı başında ergen kaprisleri olmayan kendine bakan sorumluluk sahibi bir adamdı. eşim benim için dünyanın en yakışıklısı yaşını göstermez kendine çok iyi bakar yemesi içmesi sporu disiplinli bir şekilde yaşar , kariyeri çok iyi maddi durumumuz eşit gelirimiz aynı evlenirken aldığımız bir evimiz var hayatımız ve gelirimiz müşterek, olabilecek sorunlardan bahsetmiş arkadaşlar bunlardan biri senin daha enerjik olman onun yorgun olması, bizde asla böyle bir şey olmadı benim gezip eğlenmek istediğimde eşim gitmeyelim yorgunum demedi hiç aksine ben akşam çıkmasak dediğim çok olmuştur, ikincisi dışardan görenler yuuh koca adam kızla evlenmiş derse evet diyebilir bizim 5 yıllık evliliğimizde 1 kere olmuştu o da benim küçük gösterdiğim için biraz heralde eşim çok sinirlenmişti ama belli etmemişti ben de ne arkadaşlarımdan ne ailemden kötü bir eleştiri almadım yakışıklı ve bakımlı olunca o fark belli olmuyor sanırım, diğeri cinsellik biz 5 yıldır evliyiz çok özel olacak ama benim yorgunluktan uyuyor numarası yaptığım olmuştur ama eşim hiç affetmez:) gelecekte bu yaş farkı gitgide kapanıyor tatlım benim annem ile babamın arasında 10 yaş var annem 50 yaşından sonra yaşıt gibi olduk der, yani elbette dezavantajları olabilir bunları düşün kişiye göre herşey değişir bunu da düşün ayrıca hergün burada çok fazla dertli insan konu açıyor kaçı yaş farkı yüzünden. buarada elbette eşimle aramızda tartışmalarımız oluyor ama hiç yaş yüzünden bir anlaşmazlığımız olmadı, allah herkesi iyilerle karşılaştırsın:)