• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş Farkı Hakkında

Merak ettim onceden evlenmis olma ihtimalinde nasil bi sakinca var. .hayir 15 yas problem degilse 2.evliligi olmasinda ne sorun var
Evlilik de ayri bir olgunluk katar cunku. Aradaki yas farki bu yonden de artmis olur. 22 yasinda evli bir kadinla 22 yasinda bekar bir kadin da ayni olgunlukta olmaz mesela.

Yaş farkı şu durumda sıkıntılıdır bence kız 15 erkek 29 ise yada kız 17 erkek dur bakaaam ne yapıyorrrrr; 27
yani iki kişi mantıken olgunlaşmışsa yaş farkı fasafiso siz 24 erkek 38 ise pekala olabilir..... mesele küçük olanın gerçekten yaşça küçük olmaması.

14 yas pek dert edilcek bi yas farki degil gibi. Ama sinir olmali bence. 30 yas farkla evlenirsen dedenle mi evlendin diye sorar insana :KK47::confused:

Önemli olan sevmek canım sevdiğin için başkalarının dediği doğru olsa bile duymazsın ki bu konuda doğru yanlış die bişi yok senden 14 yaş büyüktür ama seni en mutlu edecek kişi odur belkide eğer seviyorsan ve onunla mutluysan anlaşabiliyosan kimsenin ne düşündüğünü ne dediğine bakıp boş yere canını sıkma hayat sana güzel osun zehir olmasın onlara bakma milletin ağzı torba değilki büzesin herkes herkese bişey der

Yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar dediğiniz gibi yaş farklı abartılı olsa işin boyutu tabi farklı olur ama bence pek fark yok ve 2 yıldr ne bi tartışma ne kavga çok iyi gidiyor her türlü senaryo tabi ki aklıma geldi erken yaşlanma performans düşüklüğü falan ama aşk üstesinden gelir diye umuyorum

eğer durumu hayli iyiyse çevre çok yapar özellikle onun ailesi ama siz birbirinizi sevmişsiniz kişisel tercihtir inşallah sıkıntı olmaz

23 yaşındaysan sorun olur çok büyük bi'ihtimal.
Ama şuan bu dediğimi anlamazsın bi'10 sene sonra tekrar oturup konuşmak gerek.
Aşk yaşa başa bakmıyo ama şahsen 24 yaşında benden 15 yaş büyük adama bakamam gibi geliyor.
Benim heyecanla yeni geçtiğim yollardan adam çoktan geçmiş.
Ben evlenince bi'kaç yıl çocuksuz olmak isteyeceğim, o tutturacak yaşım diye.
Ben gezmek isteyeceğim o emekli kafasına bürünecek bi'kaç yıla.
Ne kadar karakter de desek çevremden gördüğüme göre ı-ıh yani illa ki çıtırdıyo.
Bunlar benim gözlemlerim ama yok senin çevrende güzel örnekler varsa zaten hiç takma bile bu konuyu.

Bence asiksan suan bunu gormen mumkun degil ve ilerisinu dusundugundede sana problem olarsk gelmicek cunku suan asiksin gercegi soylemek gerekirse illaki sorun olucak senin icin olmasa bile cocugun icin olucak iyi dusun ona gore karar wer

Bence asiksan suan bunu gormen mumkun degil ve ilerisinu dusundugundede sana problem olarsk gelmicek cunku suan asiksin gercegi soylemek gerekirse illaki sorun olucak senin icin olmasa bile cocugun icin olucak iyi dusun ona gore karar wer
Düşündüm defalarca hemde

Konuyu gece gördüm yazamadım şimdi yazayım:) sorduğun sorunun net bir cevabı yok bu tarz konularda 2*2=4 değil canım 5 de olabilir 0 da:) ben sana net yazayım benim eşim benden tam 15 yaş büyük tanıştıktan kısa süre sonra evlendik yıllarca flirt etmedik, benim hayattan beklentilerim ne istediğini bilen kariyeri olan para sıkıntısı olmayan aklı başında ergen kaprisleri olmayan kendine bakan sorumluluk sahibi bir adamdı. eşim benim için dünyanın en yakışıklısı yaşını göstermez kendine çok iyi bakar yemesi içmesi sporu disiplinli bir şekilde yaşar , kariyeri çok iyi maddi durumumuz eşit gelirimiz aynı evlenirken aldığımız bir evimiz var hayatımız ve gelirimiz müşterek, olabilecek sorunlardan bahsetmiş arkadaşlar bunlardan biri senin daha enerjik olman onun yorgun olması, bizde asla böyle bir şey olmadı benim gezip eğlenmek istediğimde eşim gitmeyelim yorgunum demedi hiç aksine ben akşam çıkmasak dediğim çok olmuştur, ikincisi dışardan görenler yuuh koca adam kızla evlenmiş derse evet diyebilir bizim 5 yıllık evliliğimizde 1 kere olmuştu o da benim küçük gösterdiğim için biraz heralde eşim çok sinirlenmişti ama belli etmemişti ben de ne arkadaşlarımdan ne ailemden kötü bir eleştiri almadım yakışıklı ve bakımlı olunca o fark belli olmuyor sanırım, diğeri cinsellik biz 5 yıldır evliyiz çok özel olacak ama benim yorgunluktan uyuyor numarası yaptığım olmuştur ama eşim hiç affetmez:) gelecekte bu yaş farkı gitgide kapanıyor tatlım benim annem ile babamın arasında 10 yaş var annem 50 yaşından sonra yaşıt gibi olduk der, yani elbette dezavantajları olabilir bunları düşün kişiye göre herşey değişir bunu da düşün ayrıca hergün burada çok fazla dertli insan konu açıyor kaçı yaş farkı yüzünden. buarada elbette eşimle aramızda tartışmalarımız oluyor ama hiç yaş yüzünden bir anlaşmazlığımız olmadı, allah herkesi iyilerle karşılaştırsın:)

Bir ilişkim var ama yaş farkı 14 sorun etmiyorum ben ama çevre tepkisi ne olur vazgeçmek bırakmak gibi bir düşüncem olmadı olmayacakda
Arkadasim ve esinin arasidinda da bu kadar yas farki var.ilkbaslarda adam genc oldugu icin pek belli olmuyordu.simdi ise arkadasim cok hos,kocasi elma kurduna benziyor.:KK48:

14 yaş fazla biraz ama senin için sorun değil madem bırak konuşsun konuşsun sussunlar..

Yorumlar için çok teşekkür ederim arkadaşlar
Konuyu gece gördüm yazamadım şimdi yazayım:) sorduğun sorunun net bir cevabı yok bu tarz konularda 2*2=4 değil canım 5 de olabilir 0 da:) ben sana net yazayım benim eşim benden tam 15 yaş büyük tanıştıktan kısa süre sonra evlendik yıllarca flirt etmedik, benim hayattan beklentilerim ne istediğini bilen kariyeri olan para sıkıntısı olmayan aklı başında ergen kaprisleri olmayan kendine bakan sorumluluk sahibi bir adamdı. eşim benim için dünyanın en yakışıklısı yaşını göstermez kendine çok iyi bakar yemesi içmesi sporu disiplinli bir şekilde yaşar , kariyeri çok iyi maddi durumumuz eşit gelirimiz aynı evlenirken aldığımız bir evimiz var hayatımız ve gelirimiz müşterek, olabilecek sorunlardan bahsetmiş arkadaşlar bunlardan biri senin daha enerjik olman onun yorgun olması, bizde asla böyle bir şey olmadı benim gezip eğlenmek istediğimde eşim gitmeyelim yorgunum demedi hiç aksine ben akşam çıkmasak dediğim çok olmuştur, ikincisi dışardan görenler yuuh koca adam kızla evlenmiş derse evet diyebilir bizim 5 yıllık evliliğimizde 1 kere olmuştu o da benim küçük gösterdiğim için biraz heralde eşim çok sinirlenmişti ama belli etmemişti ben de ne arkadaşlarımdan ne ailemden kötü bir eleştiri almadım yakışıklı ve bakımlı olunca o fark belli olmuyor sanırım, diğeri cinsellik biz 5 yıldır evliyiz çok özel olacak ama benim yorgunluktan uyuyor numarası yaptığım olmuştur ama eşim hiç affetmez:) gelecekte bu yaş farkı gitgide kapanıyor tatlım benim annem ile babamın arasında 10 yaş var annem 50 yaşından sonra yaşıt gibi olduk der, yani elbette dezavantajları olabilir bunları düşün kişiye göre herşey değişir bunu da düşün ayrıca hergün burada çok fazla dertli insan konu açıyor kaçı yaş farkı yüzünden. buarada elbette eşimle aramızda tartışmalarımız oluyor ama hiç yaş yüzünden bir anlaşmazlığımız olmadı, allah herkesi iyilerle karşılaştırsın:)

Ohh sonunda yani içimi rahatlatan bir yorum benim sevgilimde yaşını göstermiyor kendine bakar yani . Uzun yorumun için teşekkürler çok iyi geldi

Arkadasim ve esinin arasidinda da bu kadar yas farki var.ilkbaslarda adam genc oldugu icin pek belli olmuyordu.simdi ise arkadasim cok hos,kocasi elma kurduna benziyor.:KK48:
Güzellik görünüş gelip geçici ama

Back
X