- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Maşallah size ve güzel ailenizeBenim eşimle tanışma hikayeme çok benziyoraramızda 6 yaş var. Uzak mesafe ilişkisi oldu. O zamanlar msn vardı tabi hey gidi... Oradan gorusuyorduk imkan buldukça bulunduğum şehre gelirdi beraber vakit geçirelim diye ta memleketime kadar benimle otobüsle gelmiş sonra kendi şehrine gitmişti... Ay yaşlanmışız. 7. Yılımıza girdik bir de oğlumuz var :) Sizin yaş aralığıniz çok değil olur bence. Tabi dikkatle gozlemleyip karar vermek lazım.
Tek sorun aslında yaş farkı değil. Birbirimizi tanıdıktan sonra ayrı şehirlere gitsek problem değil ama uzak şehirlerden nasıl tanıyabiliriz bilmiyorım28-38 kötü bi yaş çifti değil.
tek sorun buysa takma derim
Ben ilgisine baktım öncelikle benimle konuşmak istiyor mu iletişimimize baktım. Benimle zaman geçirmek için hep fırsat kolluyordu ve kendimi çok özel hissettiriyordu. Referansı da vardı. Kız kardeşi benim arkadaşımdı. Ne bileyim olduk işte bir şekildeMaşallah size ve güzel ailenizeuzaktan uzağa nasıl tanıyabilirim bilmiyorum. Ama yaş farkı sanırım önceliğim olmamalı
Ama bende evlenip boşandım. Hiç evlenmemiş bekar erkeklerde tanışmak istedi ama ben daha olgun kötü tecrübeleri oldugu için bişeylerin kıymetini daha çok anlayabilecek biri olsun diye düşünmüştüm hep.Ben kendim olarak düşünsem, evlenip boşanmış ve 10 yaş büyük biriyle evlenmezdim, herkesin düşünce yapısı farklı.
Sizin için sorun olmayacaksa ileride, devam edin.
Onunla hiç konuşmadan direk 38 yaşında oldugunu öğrenseydim hiç başlamazdım konuşmaya. Benden büyük oldgnu tahmn ediyodum ama bu kadar oldgunu bilmiyordum. Ama konuştukça şaşırdım gayet eğlenceli dışarda zaman geçirmeyi seven arkadaşlarıyla çok sosyal biri. Ki sosyal medya hesabıda bunu doğruluyor zaten. Ama sonucta bikaç yıl sonra 40 yaşında olacak bu da bir gerçekEşimle aramızda 10 yaş var ben 24 o 34 şuan ki aklım olsa ennnn fazla 2 yaş büyük biriyle evlenirdim düşünceler çok farklı hayata bakış tamamen farklı o yaşamış yaşayacağını tabiri caizse ununu elemiş eleğini asmış ama ben içim hala kıpır kıpır gezmek eğlenmek aktivite yapmak istiyorum en azından evde film izlemek bile farklı olurdu eğer film izlerken koltukta uyuyakalan Bi eşse hayalin bişey diyemem
Şimdi kalkıp karakter meselesi o diyenler çıkacak hiç alakası yok yaş ilerleyince adamların içi geçiyor tek eşim değil bir dünya örnek var çevremde yaş farkı yüzünden anlaşmazlık yaşayan siz bilirsiniz ama gerçekten tecrübe ettiğim ve çok şahit olduğum için bu yorumu yaptım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Hem aşk kolay bulunmuyor hem de iyi bir insan kolay bulunmuyor şu zamanda. Umarım iyi ve vicdanlı bir insandır da yaş farkı ikinci planda kalır..Seviyorsan hiç bir şeyin önemi yok. Özelliklerde seviliyorsan. Kolay bulunmuyor aşk. Yaş farkında normal bence neden olmasın gayet normal Bi yaş aralığı. Önce Bi tanıyın sonra karar verin kestirip atmayın hemen.
Bizde de referansı kuzeni, benimde çok sevdiğim bi arkadaşım aynı zamanda. Şu an için ilgisi güzel daha çok yeni oldugu için tanımaya yönelik ilgisi güzel diyebilirimBen ilgisine baktım öncelikle benimle konuşmak istiyor mu iletişimimize baktım. Benimle zaman geçirmek için hep fırsat kolluyordu ve kendimi çok özel hissettiriyordu. Referansı da vardı. Kız kardeşi benim arkadaşımdı. Ne bileyim olduk işte bir şekilde
Maşallah size ama sanırım siz 24 eşiniz 34. Bizdeki biraz daha farklı. Ve siz ikinci çocugunuzu bekliyorsunuz biz tanıyıp evlenip sonra çocuk olayları derken yaşlar iyice ilerleyecekEsimle aramda 10 yas fark var :) iyiki evlenmisim cok iyi bi esim var4 yildir evliyim 24 yasindayim, 2. kizim yolda ve esimi 18 yasimdan beri taniyorum
Ben insanı goy goy yaparken tanırım daha çok. Daha doğrusu biriyle geyik muhabbeti cevirebiliyorsam frekansimiz uyuyor demektir. Yaş farkından urkulmesinin sebebi de bu. Beraber aynı şeye gülebilmek aslında bunu zamanla anlıyorsunuz tabi. Aynı yaşta olsanız da bu uyumu yakalamayabilirsiniz tamamen hayata bakış açısı ile alakalı bir şey.Bizde de referansı kuzeni, benimde çok sevdiğim bi arkadaşım aynı zamanda. Şu an için ilgisi güzel daha çok yeni oldugu için tanımaya yönelik ilgisi güzel diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?