- 18 Ocak 2017
- 474
- 552
- 103
- 44
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Tabi mi önceliğim yaş değil. En başta mesafe var, uzaktan tanımaya çalışıyoruz birbirimizi.10 yaş cok degil bence,
Ama yastan önce dikkate almaniz gereken baska kriterler var. Tanimaya calisabilirsiniz bence
Teşekkür ederiimTek sıkıntı yaş olsunumarım her şey iyi gider
Dediğim gibi onu hiç görmeden bi adam var 38 yaşında seninle tanışmak istiyor deselerdi hiç düşünmeden hayır derdim. Ama adamın tarzı çok hoş giyimi konuşması ne çok ergence ne de çok amca havasında. Sadece saçlarındaki beyazlar biraz fazla
Kafamda hep böyle biri vardı. Boşandıktan sonra karşıma çıkanlarda hep bi içime sinmeyen şeyler vardı. Boşanmış biri vardı ama çocugu vardı onunda. O riski almak istemedim. Hiç evlenmemiş benimle aynı yaşta biri vardı ama çok çocuksu gelmişti. Evlilik sorumlulugunu alabileceğini düşünmedim tanıma fırsatı bile vermemiştim. Kafa yapısı tam istediğim gibi rahat modern farklı insanlara saygılı köpeğine ilgisini gördükçe de merhametli diyebiliyorum. Umarım güzel gider herşey. Tek korkum hızlı bir çapkın değildir inşallah, yay burcuymuş çünkü özelliklerini okuyunca biraz ürktüm :)Ben de aynen öyle demiştim ama yanyana gelince geçmişti o düşünceler :) Bu arada hem evlenip ayrılmış hem çocuksuz hem de etkilendiğin birini bulmak her zaman kolay olan bir şey olmasa gerek. Her türlü şansı hakediyo bi ilişki :)
Kafa yapısını sevdim aslında. Rahat ve eğlenceli. Tabi bunlar benim ilk izlenimlerim. Daha uzun süre gerekiyor tanımam için.Bu evlenmeden önceki flört döneminde hepsi ''dünyanın en iyi erkekleri'' olur zaten. Ne kadar iyi tanısan bile evlendikten sonra değişebiliyorlar. Yaştan çok kafa yapısı önemli benim için. Eğer kafa yapınız uyuyorsa ve birbirinize ayak uydurabiliyorsanız yaşın o kadar problem olacağını sanmıyorum.
İşten gelip, üstünü değiştirip TV karşısında, kumanda göbekte uyuya kalacak bir erkek de çıkabilir o yüzden iyi düşün :)
Aynı şekilde heyecanı, yaşından büyük bir kişide çıkıp çok mutlu edebilir seni.
Yaş bence çok önemli bi faktör siz 22 o 32 falan olsa neyse derdim ama 28 e 38 bilemedim
Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Anlattığında sadece üzülmüştüm yaşadıkları zor olduğu için. Ama kıskançlık konusunda dikkatimi çeken sözleri olmadı. Hatta eşiyle aldatmasına rağmen çok medeni şekilde ayrılmışlar. Bana anlattıklarından anladığım eski sevgilileri ya da eşi daha çok kıskançmış. Ve bu konuda sorunlar yaşıyorlarmış28 yaşında olduğunuz için bana yaş farkı çok gelmedi.
Ancak , boşanma sebebine emin olun.
Ve aldatılmış erkekler çok paranoyak olabiliyor . Iyi ölçüp biçin. Kadın yaralı oluyor , erkek psikopata baglayabiliyor.
Bu guzel bir haber sevindim sizin adınıza :)Görüntülü konuşma beklediğimden daha iyi geçti yani heycanım hala aynı hatta biraz artmış durumda :)
Teşekkür ederim umarım ilerde sorun olmaz :)Bence ortada sorun yok ama 10 yası gecmemelı
En ideal 5 erkek yada kadın büyük olabılır ama
Çok begendıysem 10 yasa kadar sorun olmaz
Hem ıkınızde evlenıp ayrılmıssınız daha tecrübelisınız hemde hıc soruj yok bence
Mutluluklar:)))
Evet ikimizinde evlilik tecrübesi oldu, o yüzden bana daha mantıklı geldi aslında, beni anlayabilir ve olgunca düşğnebilir20 ve 30 olsanız kesinlikle olmaz bence ama 28-38 gideri var :) ikinizinde evlilik tecrübesi olmuş galiba doğru anladıysam. Şartlar eşit görünüyor gibi :) denemeye değer
Buluşmaya vaktim olabilir ama ailemle yaşıyorum. Nasıl ayarlayabilirim bilmiyorumYaş farki cok degil. Siz de 28 yasindasiniz zaten 20 yasindaki genc kiz degilsiniz anlasabilirsiniz. Mesafe sorun olabilir de olmayabilir de... Buluşmaya ne kadar vaktiniz olduguna bagli.
Dediği doğruysa aldatılmışsa eğer o da temkinli yaklaşıyodur ilişkilere. Sanki güzel bi ilişki çıkacak gibi geldi bana. Ne kadar çok istediysen artık evren al buyur diye getirmiş dengini önüne :)Kafamda hep böyle biri vardı. Boşandıktan sonra karşıma çıkanlarda hep bi içime sinmeyen şeyler vardı. Boşanmış biri vardı ama çocugu vardı onunda. O riski almak istemedim. Hiç evlenmemiş benimle aynı yaşta biri vardı ama çok çocuksu gelmişti. Evlilik sorumlulugunu alabileceğini düşünmedim tanıma fırsatı bile vermemiştim. Kafa yapısı tam istediğim gibi rahat modern farklı insanlara saygılı köpeğine ilgisini gördükçe de merhametli diyebiliyorum. Umarım güzel gider herşey. Tek korkum hızlı bir çapkın değildir inşallah, yay burcuymuş çünkü özelliklerini okuyunca biraz ürktüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?