Yaş farkı ne kadar önemli? Kafam karışık bi bakarmısınız kızlar:/

Ben de aynen öyle demiştim ama yanyana gelince geçmişti o düşünceler :) Bu arada böyle dengi dengine hem evlenip ayrılmış hem çocuksuz hem de etkilendiğin birini bulmak her zaman kolay olan bir şey olmasa gerek. Her türlü şansı hakediyo bi ilişki :)

Bu evlenmeden önceki flört döneminde hepsi ''dünyanın en iyi erkekleri'' olur zaten. Ne kadar iyi tanısan bile evlendikten sonra değişebiliyorlar. Yaştan çok kafa yapısı önemli benim için. Eğer kafa yapınız uyuyorsa ve birbirinize ayak uydurabiliyorsanız yaşın o kadar problem olacağını sanmıyorum.

İşten gelip, üstünü değiştirip TV karşısında, kumanda göbekte uyuya kalacak bir erkek de çıkabilir o yüzden iyi düşün :)

Aynı şekilde heyecanı, yaşından büyük bir kişide çıkıp çok mutlu edebilir seni.

28 yaşında olduğunuz için bana yaş farkı çok gelmedi.

Ancak , boşanma sebebine emin olun.

Ve aldatılmış erkekler çok paranoyak olabiliyor . Iyi ölçüp biçin. Kadın yaralı oluyor , erkek psikopata baglayabiliyor.

Kafamda hep böyle biri vardı. Boşandıktan sonra karşıma çıkanlarda hep bi içime sinmeyen şeyler vardı. Boşanmış biri vardı ama çocugu vardı onunda. O riski almak istemedim. Hiç evlenmemiş benimle aynı yaşta biri vardı ama çok çocuksu gelmişti. Evlilik sorumlulugunu alabileceğini düşünmedim tanıma fırsatı bile vermemiştim. Kafa yapısı tam istediğim gibi rahat modern farklı insanlara saygılı köpeğine ilgisini gördükçe de merhametli diyebiliyorum. Umarım güzel gider herşey. Tek korkum hızlı bir çapkın değildir inşallah, yay burcuymuş çünkü özelliklerini okuyunca biraz ürktüm :)

Kafa yapısını sevdim aslında. Rahat ve eğlenceli. Tabi bunlar benim ilk izlenimlerim. Daha uzun süre gerekiyor tanımam için.

Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Anlattığında sadece üzülmüştüm yaşadıkları zor olduğu için. Ama kıskançlık konusunda dikkatimi çeken sözleri olmadı. Hatta eşiyle aldatmasına rağmen çok medeni şekilde ayrılmışlar. Bana anlattıklarından anladığım eski sevgilileri ya da eşi daha çok kıskançmış. Ve bu konuda sorunlar yaşıyorlarmış

Teşekkür ederim umarım ilerde sorun olmaz :)

20 ve 30 olsanız kesinlikle olmaz bence ama 28-38 gideri var :) ikinizinde evlilik tecrübesi olmuş galiba doğru anladıysam. Şartlar eşit görünüyor gibi :) denemeye değer
Evet ikimizinde evlilik tecrübesi oldu, o yüzden bana daha mantıklı geldi aslında, beni anlayabilir ve olgunca düşğnebilir

Yaş farki cok degil. Siz de 28 yasindasiniz zaten 20 yasindaki genc kiz degilsiniz anlasabilirsiniz. Mesafe sorun olabilir de olmayabilir de... Buluşmaya ne kadar vaktiniz olduguna bagli.
Buluşmaya vaktim olabilir ama ailemle yaşıyorum. Nasıl ayarlayabilirim bilmiyorum

Dediği doğruysa aldatılmışsa eğer o da temkinli yaklaşıyodur ilişkilere. Sanki güzel bi ilişki çıkacak gibi geldi bana. Ne kadar çok istediysen artık evren al buyur diye getirmiş dengini önüne :)

Benim çevremde hiç yok meraktan soruyorum, erkekler ikinci evlilik konusunda çekinceli davranıyorlar mı acaba?
Bu arada 28-38 güzel bi kombinasyon bence. Siz 20 o 38 gibi uçuk bir şey olsa sıkıntı olurdu. Ben mesajın genel atmosferinden mutlusunuz gibi hissettim inşallah aradığınız mutluluğu bulursunuz

Eğer uyumluysanız, aşıksanız hiç önemli bir yaş farkı değil bana göre. Armudun sapı üzümün çöpü diyerek bir yere varılabileceğini düşünmüyorum. İnsan hergün sevebileceği biri ile karşılaşmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…