- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Sevip aşık olursanız yaşında aşık olursunuz zaten emin olun. İş o aranızdaki enerjide bitiyor. Sonucunu merak ettim açıkçası :) umarım hakkınızda hayırlısı olur.Hem aşk kolay bulunmuyor hem de iyi bir insan kolay bulunmuyor şu zamanda. Umarım iyi ve vicdanlı bir insandır da yaş farkı ikinci planda kalır..
Ama bende evlenip boşandım. Hiç evlenmemiş bekar erkeklerde tanışmak istedi ama ben daha olgun kötü tecrübeleri oldugu için bişeylerin kıymetini daha çok anlayabilecek biri olsun diye düşünmüştüm hep.
Bu herkese gore değişir mesela benim için büyük bir fark 10 yaşHerkese selam,
Bu günlerde hem tatlı bi heyecan var hem de kafa karışıklığı.. aynı işyerinde çalıştıgım çokta sevdiğim erkek bi arkadaşım var. Aylar öncesinde bu arkadaşımın kuzeninin fotografını görmüştüm ve o an istem dışı beğendiğimi belirttim. Arkadaşımda bizim çok uyumlu olabileceğimizi isterse tanıştırabileceğini söyledi. Ama orda kapandı konu. Arkadaşımın kuzeninin bulundugu şehre gitti bikaç gün önce orda söylemiş sanırım ve bu beğendiğim kuzen beni ekledi. Bikaç gündür de konuşuyoruz. Hatta bikaç saat sonra görüntülü konuşcaz ilk kez. Normal telefonda konuştuk ve konuşmasından ses tonundan etkilendim açıkçası.
Sorun şu ki aramızda 10 yaş var. Ve ben normalde yaşını göstermeyen biriyimdir. Yani beni hiç tanımayanlar 22-23 zannederler. Ama 28 yaşındayım. O da 38. Ama konuşmalarımızda sanki karşımda benden bikaç yaş büyük biri var gibi geldi hep. Çok sosyal düşünce olarak çok açık eğlenceli biri. O da bir evlilik yapmış ve eşinin ihaneti yüzünden bitmiş. Benzer şeyler yaşamışız yani.
Benim sadece fotograflarımdan yola çıkarak çok beğendiğini belli etti. Arada iltifatlar ediyo. Onun hayatında boşandıktan sonra giren kadınlar olmuş ama bi şekilde doğru insanı hissedemedim dedi. Bu zamanda iyi bir insan bulmak çok zor kuzenim seni bana söyleyince iyi biri oldugunu yoksa kuzenimin hiç bahsetmeyeceğini düşündüm o yüzden seni tanımak istedim dedi. Bir de şöyle bi sorun var ama o bunu sorun olarak görmüyo. Ayrı şehirlerdehiz. Uçakla bi saatlik bi mesafe ama uzak iki şehirdeyiz. Benim korkum nasıl biridir benim için doğru kişimidir ve bu yaş konusu sorun olurmu bilmiyorum kafam çok karışık. Görüntülü konuşunca belki değişir fikirlerim , malum bi insan fotografta çok daha başka olabiliyor. Belki hiç bir şey hissetmem ya da tam tersi. Sevgilisiyle eşiyle arasında bu kadar yaş farkı olan kişiler yardım edebilimi fikir verebilirmi?
Çook teşekkür ederim inşallah hayırlı olur :)10 yaş çok değil bana kalırsa ki önemli olan tanıyıp kişilik olarak uyumlu musunuz ona bakmak , hakkınızda hayırlısı olsun :)
Görünüm olarak biraz belli ediyo yaşını yani en azından bi 35 gösteriyo ama çok cool bi havası var öyle 38 yaşında amca tarzında değil :))şimdilik güzel gidiyo bakalım bundan sonra hayırlı olur umarın :)O da 38 dir 30 duruyodur. Burda önemli olan sensin. Yani çokkk cıvıl cıvıl, hareketli biri misin? Oturaklı daha durağan biri misin? Mesela bir tanıdığım 8 yaş küçük eşinden, bana ağır kalıyor eşim diyor. Ama kendi kızı bile annesinin hareketliliğinden şikayetçi:))) yani adamın yaşı ile ilgili değil:))))
Görüntülü konuşma beklediğimden daha iyi geçti yani heycanım hala aynı hatta biraz artmış durumda :)Sevip aşık olursanız yaşında aşık olursunuz zaten emin olun. İş o aranızdaki enerjide bitiyor. Sonucunu merak ettim açıkçası :) umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Evet konuştukOn yas cok degil bence
Cewremde örnegi cok
Görüntülü konuştınuz mu bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?