Yaş farkı ne kadar önemli? Kafam karışık bi bakarmısınız kızlar:/

Hem aşk kolay bulunmuyor hem de iyi bir insan kolay bulunmuyor şu zamanda. Umarım iyi ve vicdanlı bir insandır da yaş farkı ikinci planda kalır..
Sevip aşık olursanız yaşında aşık olursunuz zaten emin olun. İş o aranızdaki enerjide bitiyor. Sonucunu merak ettim açıkçası :) umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Bence ortada sorun yok ama 10 yası gecmemelı
En ideal 5 erkek yada kadın büyük olabılır ama
Çok begendıysem 10 yasa kadar sorun olmaz
Hem ıkınızde evlenıp ayrılmıssınız daha tecrübelisınız hemde hıc soruj yok bence
Mutluluklar:)))

Yaş farki cok degil. Siz de 28 yasindasiniz zaten 20 yasindaki genc kiz degilsiniz anlasabilirsiniz. Mesafe sorun olabilir de olmayabilir de... Buluşmaya ne kadar vaktiniz olduguna bagli.

20 ve 30 olsanız kesinlikle olmaz bence ama 28-38 gideri var :) ikinizinde evlilik tecrübesi olmuş galiba doğru anladıysam. Şartlar eşit görünüyor gibi :) denemeye değer

Yaşınız 18 olsaydı 10 yaş sorun olurdu
Ama 28 yaşında yetişkin bir hanımsınız şu durumda 10 yaş bence hiç sorun değil

Ben sizin de evlenip boşandığınızı bilmiyordum, tabi o zaman durum değişir. Eğer içinize siniyorsa görüşmeye devam edin, iyice tanıyın.

Ne demiş atalarımız;

Var adamın gencine,
Hergün gönlün incine.
Var adamın kartına,
Otur gönül tahtına.

10 yaş abartılacak kadar büyük bir yaş farkı değil ki zaten. Bir tanıyın bakalım nereye gidecek.

On yas cok degil bence
Cewremde örnegi cok

Görüntülü konuştınuz mu bu arada

Bu herkese gore değişir mesela benim için büyük bir fark 10 yaş

Akışına bırakın biraz, hele bi görüşün bakalım o elektrik tutacak mı?

10 yaş çok değil, hem yaşını gösteren var sizin gibi göstermeyenler de var.

Her türlü akışına bırakmanız taraftarıyım bana nooluyosa :)

21 yaşındayken 30 yaşındaydı eşim evlendim. Ben 30 a kadar hiç problem yoktu ama 30 dan sonra yaş farkı çok problem oldu. Beklentiler bakış açıları değişiyor. Ben 40 yaşıma kadar dayanıp 1 ay önce ayrıldım. Ama şimdiki aklım olsa kesinlikle bu kadar yaş farkına evlenmezdim. Herkese göre değişir bu tabi. Hakkında hayırlısı.

Bence yaş farkı çok değil ama iki şehir arasındaki mesafe sıkıntı. Daha önceki erkek arkadaşımla aramızda yaklaşık sizindeki kadar yaş farkı vardı ve çok ortak noktamız vardı ama bir türlü anlaşamamıştık, belki de mesafeden dolayı birbirimizi iyice tanıyamamıştık. Şu anki erkek arkadaşımla ise aramızda daha çok yaş farkı var ve birbirimizden çok farklı olduğumuz hâlde anlaşmakta sıkıntı çekmiyoruz. O büyük olduğu hâlde benden daha çok gezme, dışarı çıkma, eğlenme meraklısı. Bense daha çok evde oturma, sessiz sakin zaman geçirme meraklısıyım. He ama bu demek değil ki sürekli evde kalacağım, elbette arada gezeceğim. Birbirimizi dengelediğimizi düşünüyorum. Bu tarz şeyler endişelendiriyorsa eğer, önemli olan karşınızdaki insanın karakteri, düşünce yapısı. Yine de bana on yaş çok gibi gelmiyor.

Görünüm olarak biraz belli ediyo yaşını yani en azından bi 35 gösteriyo ama çok cool bi havası var öyle 38 yaşında amca tarzında değil :))şimdilik güzel gidiyo bakalım bundan sonra hayırlı olur umarın :)

Sevip aşık olursanız yaşında aşık olursunuz zaten emin olun. İş o aranızdaki enerjide bitiyor. Sonucunu merak ettim açıkçası :) umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Görüntülü konuşma beklediğimden daha iyi geçti yani heycanım hala aynı hatta biraz artmış durumda :)

Benim eşimle de aramda yaş farkı var. Hem artıları hem eksileri var aslında. Bana sorarsanız yaş farkı sorun olabiliyor. Mesela çocuk konusunda evlenir evlenmez yapar mısınız o isteyecek çünkü. Sevgililik süper olur ama evlilikte yaş farkını düşünmeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…