- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
O kıymet bilme hikayesi eskilerde kalmış :) şimdi herkes herkese çok kolay bi şekilde ulaşabiliyo hatta erkekler değerlendi kadınlar seçici artık :))Ama bende evlenip boşandım. Hiç evlenmemiş bekar erkeklerde tanışmak istedi ama ben daha olgun kötü tecrübeleri oldugu için bişeylerin kıymetini daha çok anlayabilecek biri olsun diye düşünmüştüm hep.
Bıraktım bende :)) en azından tanımak istiyorum yaş farkı var diye kestirip atmak istemiyorum şu heycanım çok güzel çünkü :)Akışına bırakın biraz, hele bi görüşün bakalım o elektrik tutacak mı?
10 yaş çok değil, hem yaşını gösteren var sizin gibi göstermeyenler de var.
Her türlü akışına bırakmanız taraftarıyım bana nooluyosa :)
Çok teşekkür ederim hayırlısı inşallah. Sizin için de çok güzel olur herşey umarım21 yaşındayken 30 yaşındaydı eşim evlendim. Ben 30 a kadar hiç problem yoktu ama 30 dan sonra yaş farkı çok problem oldu. Beklentiler bakış açıları değişiyor. Ben 40 yaşıma kadar dayanıp 1 ay önce ayrıldım. Ama şimdiki aklım olsa kesinlikle bu kadar yaş farkına evlenmezdim. Herkese göre değişir bu tabi. Hakkında hayırlısı.
Çocuk konusu ayrı bi olay. O ister mi bilemiyorum. Bi köpeği var çok seviyo sürekli bahsediyo ondan çocugu gibi. Eğer çocuk sahibi olmak isteseydi bu zamana kadar evlenmezmiydiBenim eşimle de aramda yaş farkı var. Hem artıları hem eksileri var aslında. Bana sorarsanız yaş farkı sorun olabiliyor. Mesela çocuk konusunda evlenir evlenmez yapar mısınız o isteyecek çünkü. Sevgililik süper olur ama evlilikte yaş farkını düşünmeli..
Bıraktım bende :)) en azından tanımak istiyorum yaş farkı var diye kestirip atmak istemiyorum şu heycanım çok güzel çünkü :)
38 di yaşı dimi ne zaman boşanmış?Çocuk konusu ayrı bi olay. O ister mi bilemiyorum. Bi köpeği var çok seviyo sürekli bahsediyo ondan çocugu gibi. Eğer çocuk sahibi olmak isteseydi bu zamana kadar evlenmezmiydi
Aslında tam olarak tanıma aşamasındayız. Bikaç gün oldu daha görüşeli. Ama anlattıklarına göre çok eğlenceli gezmeyi seven biri. Ben de tam tersine evcimen biriyimdir. Hele ki gece eğlencelerini hiç sevmem. Sevdiğim insanla sıcacık evde film izleyelim kafasındayım daha çok. O yüzden bu konularda çok zorlanacağımızı düşünmüyorum. Ama tabi zamanla anlaşılacak konular bunlar. Umarım güzel gider bundan sonrasıBence yaş farkı çok değil ama iki şehir arasındaki mesafe sıkıntı. Daha önceki erkek arkadaşımla aramızda yaklaşık sizindeki kadar yaş farkı vardı ve çok ortak noktamız vardı ama bir türlü anlaşamamıştık, belki de mesafeden dolayı birbirimizi iyice tanıyamamıştık. Şu anki erkek arkadaşımla ise aramızda daha çok yaş farkı var ve birbirimizden çok farklı olduğumuz hâlde anlaşmakta sıkıntı çekmiyoruz. O büyük olduğu hâlde benden daha çok gezme, dışarı çıkma, eğlenme meraklısı. Bense daha çok evde oturma, sessiz sakin zaman geçirme meraklısıyım. He ama bu demek değil ki sürekli evde kalacağım, elbette arada gezeceğim. Birbirimizi dengelediğimizi düşünüyorum. Bu tarz şeyler endişelendiriyorsa eğer, önemli olan karşınızdaki insanın karakteri, düşünce yapısı. Yine de bana on yaş çok gibi gelmiyor.
İlk konuşmamızda bahsetmişti ama hiç aklımda kalmadı. Ayrıldıktan sonra görüştüğü kadınlar olmuş ama onları anlattı. O uyumu elektriği yakalayamamış.38 di yaşı dimi ne zaman boşanmış?
Hem de çok güzel :) ki ben boşandıktan sonra bu duygulara çok yabancı kalmıştm ciddi bi ilişkim hiç olmadı. Hayırlısı:)İşte bu heyecanı yeniden yaşamak bile güzel, hala duyguların yerinde :)
Akışına bırak gitsin, olacağı varsa önünde duramazsın, olmayacaksa da naparsan yap olmaz işte.
Şimdilik beraber güldüğümüz konular fazla. Frekansımız uydu gibi ama erkenden karar vermek çok zor tabi.Ben insanı goy goy yaparken tanırım daha çok. Daha doğrusu biriyle geyik muhabbeti cevirebiliyorsam frekansimiz uyuyor demektir. Yaş farkından urkulmesinin sebebi de bu. Beraber aynı şeye gülebilmek aslında bunu zamanla anlıyorsunuz tabi. Aynı yaşta olsanız da bu uyumu yakalamayabilirsiniz tamamen hayata bakış açısı ile alakalı bir şey.
Evet evlilikte tecrübesi var en azından beni çok daha iyi anlayabilir. Bu da bi artısı oldu benim için :)Bence ortada sorun yok ama 10 yası gecmemelı
En ideal 5 erkek yada kadın büyük olabılır ama
Çok begendıysem 10 yasa kadar sorun olmaz
Hem ıkınızde evlenıp ayrılmıssınız daha tecrübelisınız hemde hıc soruj yok bence
Mutluluklar:)))
Öyle miBence yaş farkı daha iyi bir ilişkide kafanıza yatarsa enerji alırsanız yavaş yavaş tanırsınız gidip geldikçe çok olumlu hissettim nedense sizin işi
Abartılacak bi yaş değil ama benim yaşım da çok genç sayılmaz 38 yaş da iyi bi yaş:))Ne demiş atalarımız;
Var adamın gencine,
Hergün gönlün incine.
Var adamın kartına,
Otur gönül tahtına.
10 yaş abartılacak kadar büyük bir yaş farkı değil ki zaten. Bir tanıyın bakalım nereye gidecek.
İkinci evliliği sırf çocuk için alelade biriyle yapmayacak olgunlukta demek ki. Anlaştığı sevdiği biriyle evlenirse çocuk da ister otomatikmen. Gerçi bunlar ileride konuşulacak şeyler :) burda 38 i okuyan arkadaşlar aaa amca falan diye düşünmüş olabilirler ama eşime bakıyorum ne amcası hem öyle durmuyo hem de bazen ergen gibi davranıyo :/İlk konuşmamızda bahsetmişti ama hiç aklımda kalmadı. Ayrıldıktan sonra görüştüğü kadınlar olmuş ama onları anlattı. O uyumu elektriği yakalayamamış.
Yanyana gelince çok garip görüneceğimizi zannetmiyorum nedense. Tarzı çok cool, sadece saçlarındaki beyazlar farkediliyor:) ona göre uzak olmanın kötü bir tarafı yok, tek bir uçağa bakar diyo :)Mesafe olayini bana sor. Eşim tr de ben yurtdisindayim. 45 gun ya da 60 gunde bir goruauruz. Ve hep ayriydik. Sevgililik ve nisanlilik dahil. Yasi gostermeme konsuunda elime su dokebilecegine sanmam. 30 yasindayim . Hala id isterler yurtdisinda iicki alirken. 18i mi doldurdum mu kntroluhaliyle esim buyuk gosteriyor yanimda. Bence ikisi de dert degil.
Evet evlilikte tecrübesi var en azından beni çok daha iyi anlayabilir. Bu da bi artısı oldu benim için :)
Dediğim gibi onu hiç görmeden bi adam var 38 yaşında seninle tanışmak istiyor deselerdi hiç düşünmeden hayır derdim. Ama adamın tarzı çok hoş giyimi konuşması ne çok ergence ne de çok amca havasında. Sadece saçlarındaki beyazlar biraz fazlaİkinci evliliği sırf çocuk için alelade biriyle yapmayacak olgunlukta demek ki. Anlaştığı sevdiği biriyle evlenirse çocuk da ister otomatikmen. Gerçi bunlar ileride konuşulacak şeyler :) burda 38 i okuyan arkadaşlar aaa amca falan diye düşünmüş olabilirler ama eşime bakıyorum ne amcası hem öyle durmuyo hem de bazen ergen gibi davranıyo :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?