Eşimle aramda 12 yaş var evet sorun oluyor hem de oldukça.
Bugüne kadar aramızdaki hiçbi sorun doğrudan yaş farkından kaynaklanıyo gibi durmadı zaten.bu sorun gerçekten yaştan dolayı mı peki?
aynı yaştaki insanlarda da bir çok sorun oluyor.
yaştan önce gelen çok değerlendirilecek kriter var bence.
Allah herkesi mutlu etsin..
Bugüne kadar aramızdaki hiçbi sorun doğrudan yaş farkından kaynaklanıyo gibi durmadı zaten.
Ama hep altında yatan asıl sebep oydu.
Bir konuda karar veriyorum yaşım küçük olduğu için benden iyi bildiğini düşünüyor.
Ya da bazı şeyleri onun kadar görmüş geçirmiş olamayacağımı düşünüyor.
Bir şeyler yapmak istiyorum biyere gitmek istiyorum amaan napcaz yıllarca gittim oralara diyor.
Akıl almaktan fikir sormaktan hoşlanmıyor ben kaç yaşında insanım senin yaşında birinden akıl mı alıcam diyor.
10+ yaş fark bir nesil fark demek, onun küçüklüğü,ergenliği,büyüme şekli,küçüklüğünde dinlediği müzikten tut izlediği çizgi filme kadar başka benden.Aynı neslin insanları değiliz.
Üstelik ilk başta oturaklı bilmem ne diye evleniyosun sonra adam baya sıkıcı bi hale geliyo yani.
Hee bi de şimdiki aklım olsa kendimden en çok 5 yaş büyük biriyle evlenirdim
Erkeklerin g.tü göbeği çabuk sarkıyo etrafta genç ve yakısıklı onca erkek var yani
Niye gidip moruklamış biriyle evlensin ki
Genç erkek varken neden orta yaş
Aaah aklım ah
Canım evlenmeden önce tartışmalar daha farklı olduğu için gelip akıl alıcak fikir sorucak bi durum olmuyor zaten.O yüzden dikkat etmedim hatırlamıyorum da açıkçası.Hani bana sormayıp kendi başına olayları halledebilse ona da razıyıyım da o da yok.evet böyle anlatınca baya mantıklı geldi.
tabii bu yapı meselesi biraz da.. hani eşiniz evlenmeden önce de illa böyle bir yapıda olduğunun sinyallerini vermiştir. ya da bilemiyorum evlenince çok değişir derler..
kısmet herşey.. kimi erkekler için göbektir bakımsızdır bunlardan şikayet eder kimi de kadın için..
ben de öyle kendini salmış erkeği istemezdim açıkçası ama işte bilemiyorsun kısmetinde ne olur..
Canım evlenmeden önce tartışmalar daha farklı olduğu için gelip akıl alıcak fikir sorucak bi durum olmuyor zaten.O yüzden dikkat etmedim hatırlamıyorum da açıkçası.Hani bana sormayıp kendi başına olayları halledebilse ona da razıyıyım da o da yok.
Vala bi erkek vücut falan çalışmıyosa spora gitmiyosa 28-29 gibi sarkmaya baslıyo zaten göbeği falan.Kendine dikkat etmesi lazım benim eşim afedersin ayı gibi yer akşam 8 de akşam yemeği yeriz onun üstüne gider meyve yer onun üstüne kuruyemiş onun üstüne akşam yatmadan bişeyler atıştırır.Gece acıkmışsa asla karnını doyurmadan yatamaz.Ayı gibi oldun yeme artık açlıktan zarar gelmez diyorum yok.
Gelmiş 37 yaşına yani hala kendini genç sanıyo.Giydiği kıyafet falan yakışmıyo ne bilim kötü yani işte.Bak kızın konusunu işgal ettim kendi derdime düştüm amma dolmuşum :)
Her aksam bukadar yerse cinselik sifir olur bu adamda bence 10 yaş cok konu sahbi ben su an 33 um 23 cok cok cok daha baskaydim sorun olur bence sen gezmek tozmak isticen o evde takilmak isticek sen belki daha anne olmak istemiceksin o hemen ister yaşi var cünki. Cinsellikte önemli gülüp gecmeyin 23 24 yasinda bir erkekle 35 37 yasinda bir erkek ayni degil siz genc olcaksiniz o orta yaş...Canım evlenmeden önce tartışmalar daha farklı olduğu için gelip akıl alıcak fikir sorucak bi durum olmuyor zaten.O yüzden dikkat etmedim hatırlamıyorum da açıkçası.Hani bana sormayıp kendi başına olayları halledebilse ona da razıyıyım da o da yok.
Vala bi erkek vücut falan çalışmıyosa spora gitmiyosa 28-29 gibi sarkmaya baslıyo zaten göbeği falan.Kendine dikkat etmesi lazım benim eşim afedersin ayı gibi yer akşam 8 de akşam yemeği yeriz onun üstüne gider meyve yer onun üstüne kuruyemiş onun üstüne akşam yatmadan bişeyler atıştırır.Gece acıkmışsa asla karnını doyurmadan yatamaz.Ayı gibi oldun yeme artık açlıktan zarar gelmez diyorum yok.
Gelmiş 37 yaşına yani hala kendini genç sanıyo.Giydiği kıyafet falan yakışmıyo ne bilim kötü yani işte.Bak kızın konusunu işgal ettim kendi derdime düştüm amma dolmuşum :)
Nasil cekiyorsun böyle kendini salmiş bir adamiCanım evlenmeden önce tartışmalar daha farklı olduğu için gelip akıl alıcak fikir sorucak bi durum olmuyor zaten.O yüzden dikkat etmedim hatırlamıyorum da açıkçası.Hani bana sormayıp kendi başına olayları halledebilse ona da razıyıyım da o da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?