yaş farkı sıkıntı olur mu?

bence olabilir . dediğim gibi ilişkiden ne beklediğine bağlı olarak değişir . ben yaşıtımla mutlu olabilirim daha enerjik olur ayak uydurur ama olgunluk istiyorsan yaşı büyük biri iyi olur senin için
Bunda ikisi de var çok şükür :)

Maddiyatını hiç sormadım o da söylemedi.düzenli bi işi var yeterli benim için

canım çoğu kız iyi bir hayat sunabilen erkeklere aşık oluyor . yani adamın maddiyatı önemli ne yaşı nede tipi . kendi yaşıtında çıtır adamlar varken neden 10-15 yaş büyüklere gider ki bir kız yani . nedeni belli .

Kendi yaşıtımdakiler çocuk gibi.olgun degiller.daha önce yaşıtım arkadaşım da vardı.çıldırtıyodu beni .ufacık bi olgunluk yoktu

yaş çok önemli değil önemli olan sizin uyumunuz, benim sevgilim benden 15 yaş büyük bugüne kadar yaş farkını hiç hissetmedik, zaman geldi ben ona uydum zaman geldi o bana uydu. tek sorun yaşadığımız kısım, internette dolaşan esprileri benim kadar komik bulmaması, internet fenomen videoları izlettiriyorum gülmüyo, amaan beee ihtiyar sen de diyip gülüp geçiyoruz napalım.
onun harici sizden büyük bir erkek harika bir deneyim oluyor olgunluk açısından. allah vermesin kötü bir durum yaşandığında sizden daha tecrübeli olduğu için yol gösterici olabiliyor. ama kimi zaman da o benim aklıma ihtiyaç duyuyor, bana fikir danışıyor. yani ilişkiyi yürütmek tamamen sizin elinizde.

Ne kadar suredir berabersiniz acaba?

Kendi yaşıtımdakiler çocuk gibi.olgun degiller.daha önce yaşıtım arkadaşım da vardı.çıldırtıyodu beni .ufacık bi olgunluk yoktu
yaşla olgunluğun pek ilgisi yok . bana göre bütün türk erkekleri çocuk . 10-1 yaş büyüklerlede çıktım aynı yaştakilerlede . hepsi aynıydı yani olgunluk yoktu . kişiye göre değişir . yaşı büyük olgun demek değildir . neyse sen deneyimle sonra konuşuruz .

Ne kadar suredir berabersiniz acaba?

2 sene 2 aydır birlikteyiz.
bugüne kadar bir iki kere tartıştık, o da tamamen benim onun yoğun işine olan tahammülsüzlüğümle alakalıydı. muhtemelen biz de dışardan ooo para için bak diye gözüküyoruzdur, çünkü ben 23ten bi yaş bile büyük gözükmüyorum yapacak bir şey yok ama bilenler biliyor çok iyi para kazanıyorum zaten ona hiç bir zaman maddi anlamda ihtiyacım olmadı, manevi anlamda bana kattıklarını ise anlatamam. aynı şekilde onun da benden beklentisi sadece manevi. biliyorum ki yoğun ve yorgun bi iş günü geçirdiğinde benimle buluşup beni saçma sapan geyik yapmaya zorluyor eee anlat diye o onun rahatlamasına sebep oluyor. kimi zaman beni özellikle arayıp biraz konuşalım mı sana danışacak şeylerim var diyor. yani kimseyi önemsemedik bugüne kadar, ilk zamanlar ben aynaya bakıodum onu yanıma alıp sürekli nası görünüyoruz acaba diye. sonra dedim ki kime ne? ben sevmişim gönül benim, dışardakiler anca dışarda kalır :)

ve tecrübeli erkek kadına nasıl davranacağını çok çok iyi biliyor, sevgisini ilgisini vermesi gerektiği zamanı oldukça iyi biliyor, özel günleri asla atlamaz. hiç şikayet ettiğimi bilmem düşüncesiz öküz falan diye. deli gibi yoğun çalışır ama doğum günümde saat 4 ten itibaren kendini boşa çıkarır ve benim programıma uyar. benim arkadaşlarımlayken de ben sizden büyüğüm napcam sizle demez onlara uyar. aynı şekilde ben onun arkadaşlarıyla onlara uyarım falan.

yaş farkı falan hikaye karşılıklı iletişimle alakalı ilişkinin gidişhatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…