yaş farkı sıkıntı olur mu?

Bu da düşkün ailesine ama başbaşa yapmak istiyo herşeyi

10-12 yaşına kadar olan yaş farklarını ciddiye almam.Hatta sanırım bende 10 yaş büyük işi gücü oturmuş ne istediğini bilen bi adamla evlenmek isterdim.kısmet değilmiş sanırım sevgillimle yaşıtız :))))

Bu da düşkün ailesine ama başbaşa yapmak istiyo herşeyi

İnan evlenmeden önce biz ne dersek diyelim ya da be kadar tanıdığımızı iddia edersek edelim, evlenip o evin içine girdikten sonra her şey çok başka oluyor. Benim eşim biz nişanlıyken anne-babasını aramazdı, kv beni arar, bana sorardı onun durumunu, söyle bizi arasın derdi ama evlendik adam anneci oldu, ben yapmasam sen yap her şeyi anneme diyor vs vs... Diğer örnekler de bunun gibi. Artık ne yaşarsan bahtına. İnşallah gördüğün, tanıdığın, sevdiğin adam hep istediğin gibi kalır. :)

Teşekkür ederim.hayırlısı olsun :)

Kuzenim ile eșin in arası 14 yaș hiç sorun yok, kuzenimi el üstünde tutuyor, değer veriyor

Bence yaş farkının 10 veya üzeri olması daha iyi bizimde 10yaş var keske daha fazla olsaymış diyorum

Benim esimle aramda 10 yas fark var, hatta tanistigimizda bizde sizin yasinizdaydik. Benim ailemde acaba dedi ilk basta ama karismadilarda. Biz gayet iyi anlasiyoruz, yas konusunda bir sıkıntı yasamadık

40 yasinda olup ergen kafasina sahip olan yani olgunlasmamis erkekler de var, 20lerinde olup gayet olgun olan erkekler de var.

Onemli olan karakteri.

Tabi siz artik cocuk degilsiniz. Ama cocuk- yetiskin arasi bir yasta olsaydiniz yani 17-18 gibi, o zaman karakteri iyi bile olsa cok hos bulmazdim galiba. O yaslar bana cocuklugun son yaslari gibi geliyor. Velhasil 17-18 falan olsaydiniz cok cok iyi dusunun derdim. Simdi sadece iyi dusunun diyebilirim.

Esimle bugun bu konu hakkinda konustuk kendimden 6 7 yas kucuk birini tercih ederdim dedi benden 3 yas buyuk kendileri :) demekki sorun olmuyomus ki bence de sorun degil

ailene kalmış bir karar aile yapını biz bilemeyiz benim eski sözlümle aramda 8 yaş vardı ailem hiç sorun yapmadı sen istiyorsan bizim için sorun yok dediler bide erkek ne kadar büyük olsada yaşlanmıyor biz kadınlar çabuk çöküyoruz doğum ev iş aile hayat koşulları derken

Doğru tabi

Bence sorun olmaz neticede 17-27 değil, 15-25 değil. 20'den sonrası sorun olmuyor yani en küçük sayı 20'nin üzerindeyse pek sıkıntı etmeye gerek yok erkeklerin de geç olgunlaştığını düşünürsek...
Sen burada 10 yaş diyorsun, benim bir tanıdığımın sevgilisiyle arasında 37 yaş var, şaka yapmıyorum.

bence olabilir . dediğim gibi ilişkiden ne beklediğine bağlı olarak değişir . ben yaşıtımla mutlu olabilirim daha enerjik olur ayak uydurur ama olgunluk istiyorsan yaşı büyük biri iyi olur senin için

Çok yaş farkına karşıyım ..
ama anlaşıyor ve seviyorsanız neden olmasın. .

Ben erkek olsam istemezdim.

Evim, arabam vs, işim olmasının, hayatımı düzene oturtmuş olmamın kızın asıl hoşlandığı şey olmadığı ne malum? 25 yaşımda hayatın başında olsaydım aynı kız "benden" hoşlanır mıydı?

Öte yandan aşk, elektrik vs öbemli değilse; maddiyatı var eh fena da anlaşmıyoruz kafasında gidecekse olur neden olmasın. Herkesin ilişkiden beklentisi farklı. Ben aşık olduğum birini isterim mesela beriki güvenli maddiyat, hayat sunacak birini ister. İnsandan insana beklenti değişiyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…