Bu da düşkün ailesine ama başbaşa yapmak istiyo herşeyiHa bir de dikkat et, bana öyle geliyor ki 30 yaş üstü bekar adamlar, ailelerine yani anne-baba-kardeş-yeğen vs. daha düşkün oluyorlar. Bu da bazen sıkıntı oluyor. Senin başbaşa yapmak istediğin bir şeyi o kalabalık ailesiyle birlikte yapmak istiyor.
Hahahaha ne güldüm ya :)))) ben de onu kaptım o zamanYaş farkı sorun mu filan bilmem de adam şanslıymış 23 yaşında çıtır kızı kapmış..herkese nasip olmaz
Bu da düşkün ailesine ama başbaşa yapmak istiyo herşeyi
Teşekkür ederim.hayırlısı olsun :)İnan evlenmeden önce biz ne dersek diyelim ya da be kadar tanıdığımızı iddia edersek edelim, evlenip o evin içine girdikten sonra her şey çok başka oluyor. Benim eşim biz nişanlıyken anne-babasını aramazdı, kv beni arar, bana sorardı onun durumunu, söyle bizi arasın derdi ama evlendik adam anneci oldu, ben yapmasam sen yap her şeyi anneme diyor vs vs... Diğer örnekler de bunun gibi. Artık ne yaşarsan bahtına. İnşallah gördüğün, tanıdığın, sevdiğin adam hep istediğin gibi kalır. :)
Doğru tabiailene kalmış bir karar aile yapını biz bilemeyiz benim eski sözlümle aramda 8 yaş vardı ailem hiç sorun yapmadı sen istiyorsan bizim için sorun yok dediler bide erkek ne kadar büyük olsada yaşlanmıyor biz kadınlar çabuk çöküyoruz doğum ev iş aile hayat koşulları derken
Düşünsene biri doğduğunda öteki 37 yaşındaydı.37 çokmuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?