Gezmesi tozması benden çok.hayatı yaşamayı seviyor.kişilik olarak olgun.saygılı biri.düşüncelerime katılmadığı zaman bunun şöylesi daha doğru değil mi tarzında yorumları oluyor ama küçümseme önemsememe gibi bi durum olmadı hiç.öyle biri de değil.fizik olarak sağlam :) sarkma falan yok.bakımlıdır da.ben de öyleyim.kafalarımz uyuşuyo.aynı ünide aynı bölümü okumuşuz hatta.farklı dönemlerde tabi :) yaş farkını biz hiç sıkıntı yapmadk da ailemden dolayı tereddütlüyüm.evlenmemi istiyorlar ama yaş olayına ne derler kestiremiyorum.cinselliği bilemicem hiç denemedimHer aksam bukadar yerse cinselik sifir olur bu adamda bence 10 yaş cok konu sahbi ben su an 33 um 23 cok cok cok daha baskaydim sorun olur bence sen gezmek tozmak isticen o evde takilmak isticek sen belki daha anne olmak istemiceksin o hemen ister yaşi var cünki. Cinsellikte önemli gülüp gecmeyin 23 24 yasinda bir erkekle 35 37 yasinda bir erkek ayni degil siz genc olcaksiniz o orta yaş...
Su an öyle evlenince isler degisiyor insanlar daha rahat oluyor yani herkesin kendi bilcegi sey bence 10 yas cok 3 4 en fazla 5 yas bana göre ideal ama herkes kendi bilir...Gezmesi tozması benden çok.hayatı yaşamayı seviyor.kişilik olarak olgun.saygılı biri.düşüncelerime katılmadığı zaman bunun şöylesi daha doğru değil mi tarzında yorumları oluyor ama küçümseme önemsememe gibi bi durum olmadı hiç.öyle biri de değil.fizik olarak sağlam :) sarkma falan yok.bakımlıdır da.ben de öyleyim.kafalarımz uyuşuyo.aynı ünide aynı bölümü okumuşuz hatta.farklı dönemlerde tabi :) yaş farkını biz hiç sıkıntı yapmadk da ailemden dolayı tereddütlüyüm.evlenmemi istiyorlar ama yaş olayına ne derler kestiremiyorum.cinselliği bilemicem hiç denemedim
Eskiden hayranıydım şimdi hiç ilgilenmiyorum :) yazacak nick aklıma gelmedi o yüzden bunu yaptmkendiylesorpost: 42726379 .!.:Valla ben olgun erkek seviyorum. Çocuk değil adam olmalı bana göre. Ve aynı yaştayız, bana göre sorun olmazdı yani.
Bu arada Kore hayranısın galiba, nickten çıkardım da. :)
Dedem ve nenem arasında 15 yaş vardı.dedem çok olgun ve anlayışlı bi insan olduğu için neneme hiç sıkıntı yaşatmadı.10 yaşın çok olmadığını düşünüyorum ben deSu an öyle evlenince isler degisiyor insanlar daha rahat oluyor yani herkesin kendi bilcegi sey bence 10 yas cok 3 4 en fazla 5 yas bana göre ideal ama herkes kendi bilir...
Kardeşim valla ben de üzüldüm duruma. Şimdi sağlığını falan da etkiler yani, tıka basa yiyip üzeirne meyve, çerez falan çok çok fazla yani. Valla bana kızanlar olacak da başka bir problem yoksa, sadece yiyerek alınıyorsa o kilo buna ben de karşıyım. Kadın olsun erkek olsun evlendim diye salmayacak kendini. Ya ben soğurum yani o durumda. İleri derecede şekilciyim çünkü. Elmaları bile kırk saat seçer de alırım.Canım evlenmeden önce tartışmalar daha farklı olduğu için gelip akıl alıcak fikir sorucak bi durum olmuyor zaten.O yüzden dikkat etmedim hatırlamıyorum da açıkçası.Hani bana sormayıp kendi başına olayları halledebilse ona da razıyıyım da o da yok.
Vala bi erkek vücut falan çalışmıyosa spora gitmiyosa 28-29 gibi sarkmaya baslıyo zaten göbeği falan.Kendine dikkat etmesi lazım benim eşim afedersin ayı gibi yer akşam 8 de akşam yemeği yeriz onun üstüne gider meyve yer onun üstüne kuruyemiş onun üstüne akşam yatmadan bişeyler atıştırır.Gece acıkmışsa asla karnını doyurmadan yatamaz.Ayı gibi oldun yeme artık açlıktan zarar gelmez diyorum yok.
Gelmiş 37 yaşına yani hala kendini genç sanıyo.Giydiği kıyafet falan yakışmıyo ne bilim kötü yani işte.Bak kızın konusunu işgal ettim kendi derdime düştüm amma dolmuşum :)
Allah daim etsin mutluluğunuzu :)Kocamdan 7 yaş küçüğüm.3 senelik evliyiz. Yaşla alakalı bir problem yaşamadık.ondan ufak oluşum hep hosuna gidiyor ve ben bi hata yapsam kucuklugume veriyor .ben 23, o 30 du evlendigimizde.
Personal taste dizisinin karakteriydi de ondan şey ettim ben de. Ben de ergen gibi bunlara sardım bu aralarda.Eskiden hayranıydım şimdi hiç ilgilenmiyorum :) yazacak nick aklıma gelmedi o yüzden bunu yaptm
Allah daim etsin mutluluklarını :)arkadaşımın eşiyle arasında 15 yaş var.kız 18 inde evlenmişti.şimdi 36 yaşında arkadaşım.o zaman hep dedik gittikçe sorun olur ama şimdi görüyoruz gittikçe dahada güzelleşiyo evlilikleri.
aılelerde yas sıkıntısı olmaz belkı ama sızın aranızda bu fark sıkıntı olur sımdı olmaz ama bı bes yıl sonra on yıl sonra olurMerhaba kızlar,yeni biriyle tanıştım çok sevdiğim bi arkadaşımın aile yakını.kişiliği,işi gücü her şeyi tam.bizim için sıkıntı değil de aramızda 10 yaş var.o yüzden biraz tereddütlüyüm ailem ne der diye.23 ben 33 o.eşiyle arasında yaş farkı olanlar ailelerle sıkıntı yaşadı mı?veya evlilikte yaş farkından dolayı sıkıntı yaşadılar mı?merak ettim.
Canım evlenmeden önce tartışmalar daha farklı olduğu için gelip akıl alıcak fikir sorucak bi durum olmuyor zaten.O yüzden dikkat etmedim hatırlamıyorum da açıkçası.Hani bana sormayıp kendi başına olayları halledebilse ona da razıyıyım da o da yok.
Vala bi erkek vücut falan çalışmıyosa spora gitmiyosa 28-29 gibi sarkmaya baslıyo zaten göbeği falan.Kendine dikkat etmesi lazım benim eşim afedersin ayı gibi yer akşam 8 de akşam yemeği yeriz onun üstüne gider meyve yer onun üstüne kuruyemiş onun üstüne akşam yatmadan bişeyler atıştırır.Gece acıkmışsa asla karnını doyurmadan yatamaz.Ayı gibi oldun yeme artık açlıktan zarar gelmez diyorum yok.
Gelmiş 37 yaşına yani hala kendini genç sanıyo.Giydiği kıyafet falan yakışmıyo ne bilim kötü yani işte.Bak kızın konusunu işgal ettim kendi derdime düştüm amma dolmuşum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?