- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
Bugüne kadar aramızdaki hiçbi sorun doğrudan yaş farkından kaynaklanıyo gibi durmadı zaten.
Ama hep altında yatan asıl sebep oydu.
Bir konuda karar veriyorum yaşım küçük olduğu için benden iyi bildiğini düşünüyor.
Ya da bazı şeyleri onun kadar görmüş geçirmiş olamayacağımı düşünüyor.
Bir şeyler yapmak istiyorum biyere gitmek istiyorum amaan napcaz yıllarca gittim oralara diyor.
Akıl almaktan fikir sormaktan hoşlanmıyor ben kaç yaşında insanım senin yaşında birinden akıl mı alıcam diyor.
10+ yaş fark bir nesil fark demek, onun küçüklüğü,ergenliği,büyüme şekli,küçüklüğünde dinlediği müzikten tut izlediği çizgi filme kadar başka benden.Aynı neslin insanları değiliz.
Üstelik ilk başta oturaklı bilmem ne diye evleniyosun sonra adam baya sıkıcı bi hale geliyo yani.
Hee bi de şimdiki aklım olsa kendimden en çok 5 yaş büyük biriyle evlenirdim
Erkeklerin g.tü göbeği çabuk sarkıyo etrafta genç ve yakısıklı onca erkek var yani
Niye gidip moruklamış biriyle evlensin ki
Genç erkek varken neden orta yaş
Aaah aklım ah
Merhaba kızlar,yeni biriyle tanıştım çok sevdiğim bi arkadaşımın aile yakını.kişiliği,işi gücü her şeyi tam.bizim için sıkıntı değil de aramızda 10 yaş var.o yüzden biraz tereddütlüyüm ailem ne der diye.23 ben 33 o.eşiyle arasında yaş farkı olanlar ailelerle sıkıntı yaşadı mı?veya evlilikte yaş farkından dolayı sıkıntı yaşadılar mı?merak ettim.
Genelleme yapmak doğru degil amaSurekli_Karisikdeğil at: 42727442 .!.:Ha bir de dikkat et, bana öyle geliyor ki 30 yaş üstü bekar adamlar, ailelerine yani anne-baba-kardeş-yeğen vs. daha düşkün oluyorlar. Bu da bazen sıkıntı oluyor. Senin başbaşa yapmak istediğin bir şeyi o kalabalık ailesiyle birlikte yapmak istiyor.
Genelleme yapmak doğru degil ama
Benm esim benden 13 yas buyuk severek evlendik sukur mutluyuz onemli olan dusuncelerinzn uyumu ve iyi anlasmaniz hakkinizda hayirlisi olsunMerhaba kızlar,yeni biriyle tanıştım çok sevdiğim bi arkadaşımın aile yakını.kişiliği,işi gücü her şeyi tam.bizim için sıkıntı değil de aramızda 10 yaş var.o yüzden biraz tereddütlüyüm ailem ne der diye.23 ben 33 o.eşiyle arasında yaş farkı olanlar ailelerle sıkıntı yaşadı mı?veya evlilikte yaş farkından dolayı sıkıntı yaşadılar mı?merak ettim.
ben 29 bişanlım 23 aramızda yaşı yakınların bile yakalayamadığı bir uyum var maşaallahMerhaba kızlar,yeni biriyle tanıştım çok sevdiğim bi arkadaşımın aile yakını.kişiliği,işi gücü her şeyi tam.bizim için sıkıntı değil de aramızda 10 yaş var.o yüzden biraz tereddütlüyüm ailem ne der diye.23 ben 33 o.eşiyle arasında yaş farkı olanlar ailelerle sıkıntı yaşadı mı?veya evlilikte yaş farkından dolayı sıkıntı yaşadılar mı?merak ettim.
Ah ahhh desene benim kara bahtım, kör talihimSurekli_Karisik
Benim eniştem 35 yaşında evlendi ablamla ve ailesine karşı o kadar soğuk ki robot gibi böyle bi kaç örnekte verebilirim kisiden kişiye farklılık gösterir bence
ÖYle deme kızAh ahhh desene benim kara bahtım, kör talihimne diyeyim, herkes yuvasında mutlu olur inşallah. Bana da böylesi denk geldi demek ki
karakterlere bağlı .Normalde bence idealMerhaba kızlar,yeni biriyle tanıştım çok sevdiğim bi arkadaşımın aile yakını.kişiliği,işi gücü her şeyi tam.bizim için sıkıntı değil de aramızda 10 yaş var.o yüzden biraz tereddütlüyüm ailem ne der diye.23 ben 33 o.eşiyle arasında yaş farkı olanlar ailelerle sıkıntı yaşadı mı?veya evlilikte yaş farkından dolayı sıkıntı yaşadılar mı?merak ettim.
Merhaba kızlar,yeni biriyle tanıştım çok sevdiğim bi arkadaşımın aile yakını.kişiliği,işi gücü her şeyi tam.bizim için sıkıntı değil de aramızda 10 yaş var.o yüzden biraz tereddütlüyüm ailem ne der diye.23 ben 33 o.eşiyle arasında yaş farkı olanlar ailelerle sıkıntı yaşadı mı?veya evlilikte yaş farkından dolayı sıkıntı yaşadılar mı?merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?