yaş farkı sıkıntı olur mu?

Size kesinlikle katılıyorum bizim de eşimle aramızda 13-14 yaş fark var. Evlenmeden önce hiç sorun etmiyordum ama evlendikten sonra sırf bu sebepten sorunlar olduğunu fark ettim. Ben daha hiçbir şey yaşamamış, görmemişken; o birçok şeyi tüketmiş oluyor. Gezmek, tozmak, konsere gitmek, piknik yapmak, yeni yerler, yeni şeyler görmek.. Bunlara kapalı oluyor. Zamanında yeterince yapmış. Dediğiniz gibi yaşı büyük olduğu için "ben daha doğru bilirim" düşüncesi. Bence de yaş farkı çok fazla olmamalı. Allahtan benimki fiziken dikkat ediyor kendisine :/ bir de bazen aşırı kıskançlık olabiliyor ki ben bunu da yaşa bağlıyorum. Iyhhh !

Ha bir de dikkat et, bana öyle geliyor ki 30 yaş üstü bekar adamlar, ailelerine yani anne-baba-kardeş-yeğen vs. daha düşkün oluyorlar. Bu da bazen sıkıntı oluyor. Senin başbaşa yapmak istediğin bir şeyi o kalabalık ailesiyle birlikte yapmak istiyor.

Seviyorsanız süper bence
En azından birikimi filan da vardur rahat edersin
Hem aşk dolu hem de rahat bence güzel:)

Kişiden kişiye değişir,eğer adam çok ağır ve olgunsa zorlanırsınız karakter önemli olan bence

Genelleme yapmak doğru degil ama

Genelleme yapmak doğru degil ama

Kesinlikle genelleme yapmak doğru değil ama ben şöyle düşünüyorum, insan psikolojisi benzer şekilde çalışır, belli yaşlarda belli şeylere önem verir. Yirmili yaşlarda kendine dönük olan kişi, otuzlu yaşlarda geçmiş özlemi duyabiliyor, anne-babası yaşlandığı ve yalnız kaldığı düşüncesiyle, onlara daha fazla bağlılık gösterebiliyor. Dediğim gibi özellikle zamanında gezip, görmüş bir şeyleri tüketmiş kişiler bu defa aileyle ilgilenmesi gerektiğini düşünüyor. Bu defa bu yönünü doyurmaya çalışıyor. Herkes bir değildir fakat eşime, eşimin arkadaşlarına vs. bakıyorum da, bana öyle geliyor.

Benm esim benden 13 yas buyuk severek evlendik sukur mutluyuz onemli olan dusuncelerinzn uyumu ve iyi anlasmaniz hakkinizda hayirlisi olsun

Bu yaş konular ne kadar soru işareti oluyor insanın kafasında. Karakter yaştan daha önemli bence ama bayanın ya da erkeğin büyük olması durumu sorun değil de 5 yaş sınırı var hep benim kafamda 5 yaş sonrası aynı kuşak değilmiş gibime geliyor. İnşallah bir sorunla karşılaşmazsın canım.

ben 29 bişanlım 23 aramızda yaşı yakınların bile yakalayamadığı bir uyum var maşaallah tamamen sizin uyumunuza hayata bakış açınızla alakalı.abartı bir yaş farkınız da yok.şu aşamada yaş en son düşüneceğiniz şey olsun.karaktere, kafa yapısına,huya ahlaka bakın

Valla bana çok gelmedi. Eğer karakter olarak uyumluysanız sorun olmaz. Zaten bu devirde okul, askerlik, iş kurma derken ancak bu yaşta evliliğe sıra geliyor.

Biraz siz ona uyarsınız, birazda o size uyar olur biter. Evlilik dediğin karşılıklı ahenk uyum.

Surekli_Karisik
Benim eniştem 35 yaşında evlendi ablamla ve ailesine karşı o kadar soğuk ki robot gibi böyle bi kaç örnekte verebilirim kisiden kişiye farklılık gösterir bence
Ah ahhh desene benim kara bahtım, kör talihim ne diyeyim, herkes yuvasında mutlu olur inşallah. Bana da böylesi denk geldi demek ki

Seviyorsanz nie olsun ki bide o iliskide anlaşmak ta çok onemli

bence önemli olan yaş değilki bazıları 30 yaşında kendini 50 gibi hissedip yaşıyor sizin düşünceleriniz uyuyorsa isterse on yaştan fazla fark olsun

Bizde 8 yaş var ben 22 o 30un içinde şu an . Hiçbi zaman problem olmadı zira kendisi benden daha deli dolu hatta benden daha aktiftir her konuda. Bir de bence kadın-erkek konularında artık bişeyleri aşmış erkek iyidir çocuk gibi trip atıp küsüp giden her yaptığını kısıtlamaya çalışan erkekler hoş olmuyor. Ben de asla yaşıtım biriyle beraber olamam herhalde hepsi çoluk çocuk hareketleri tavırları konuşmaları. Adamın kendine bakması da önemli tabi. Benimki 30 ama kimseyi inandıramıyoruz herkes 25 yasında sanıyor :)

karakterlere bağlı .Normalde bence ideal

yaşını göstermiyorsa ilerde de göstemicek anlamına gelmez. siz 40 iken o 50 olacak iyi düşünün.

Ben 23 yaşındayım eşim 35 yaşında 12 yaş var aramızda ama hala çocuk ve olgunlaşmaya niyeti yoookk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…