Yaş farkı

Affina siginarak soruyorum. Yani bana gercekten tuhaf geldigi icin. 23 yasinda gencecik bir kizken yaninda 40 yasinda bir adamla gercekten mutlu musun? Yani ne kadar kafa yapisi uysa da gario geliyor da bana. Merak ettim sadece. Tabiki cevaplamak zorunda degilsin ama ilerde sen 30 iken adam 50sine dayanmis olacak. Ne bileyim ben cocuklarimin annesi gibi dururken esimin dedeleri gibi gorunmesinden hosnut olamazdim sanirim. Tabi yine de saygi duyuyorum iliskinize ama merak ettim sadece.

O hayatta bazı şeylerin hevesini almis sen ise yolun başındasın o yüzden ilerde sorunlar yaşayabilirsin beklentilerin gerçekleşmeyebilir. Cunku farkli yollardan gecmissiniz.

Yani olabilir tabiki herkesin bakış açısı çok farklı.
İleri de yu yaşta nasıl olur diye hiç düşünmedim.
Görüntü olarak hiç kaygım olmadı.
Genel kaygım frekanslarımız uyar mı nesil farkı felan.

Evlilikte görüntünün kalitesinin zerre bir faydası yada zararı olmadığını düşünüyorum.
Evlilik hem çok zor hemde çok sorumluluk isteyen bir mühessese.
İlla ki çakıştığımız durumlar oluyor.
Eşim çok öğretici çok sevecen tavırlarıyla atlatıyoruz.

Çoğu evlilikte eşini yönetme,yönlendirme isteğinin yoğun olduğu ve daha nelerin olduğu eşler görüyorum. Ben evliliğimde yorulmuyorum?
Hayat bu kadar zorken birde evliliği yönetmenin zor olduğu bu zamanda ben pek zorlanmıyorum.

İstersem hemen aileme gitmem için bilet alır.
Aman bu ne böyle sürekli gibi gibi şeyler olmaz.
İstersem eşimin ailesine giderim.
Asla zoraki olmaz.
İstersem akşam 11’lere kadar gezerim.
Niye gezdin demez.
Şunu yapmak istiyorum desem gerçekleşmesi için elinden geleni yapar.

Belki yaşla alakası var belki yok.
Karşımda ben daha düşünürken uyguluyor olan biri var. Çocuk büyütmek yeterince zor.
Desteği inanılmaz sabır dolu biri var.
Sizce yaş farkının o kadar da önemi kaldı mı?
Ki neler okuyoruz şu platformda.

Eklemek isterim. Herşey İnsanlar için. Yarın ne olacağımız belli değil. .

Arkadas cocuklarin annesi gibi dururken eside kendi babasi gibi durucek

Eminim suanda bile cik cik cik babasi yasinda adamla sevgili olmus diyolardir
40 yas bunu anlamasi icin erken cunku adam daha tam anlamiyla cokmedi 45 olsun kafa bembeyaz kellesme artsin gobek one iyice ciksin onuzlar asagi insin ozaman anliycak

Olsun..
Bana dürüst o çizgiden hiç çıkmayan biri olarak kalsın da olsun..
Yalanları ihanetleri üç kağıtçılığıyla tiksinmeyeyim de olsun çöksün omuzlar..
Saygı duyarım.
Evlilikten beklentim 10 yıl sonra görüntümüz nasıl olur değil de,
Babalık görevini,kocalık görevini,insanlık görevini aynı çizgide getiriyor olsun da..

Yasadiklariniz cok guzel ama cok uzgunum bu guzellikler yerini baska yerlere birakicak birakmak zorundada doga kanunu olarak

Siz simdi yas aldikca cinsellige daha fazla duskun olucaksiniz o size yetemiyecek yetse bile yetemedigini dusunucek

Disarida bakislar articak vs vs

Gercekten cok hoslandigim birinden ki cok fazla detayli dusunemeyecek boslukta ve yogun oldugum bi dondmde yas farkindan dolayi birinden vazgectim

Ben 22-23tum ozaman o da 38-39 sizin yaslar kizi 13 :) yasini hic gostermiyodu eski esiyle mi ugrasicam kiziyla mi derken bigun birisinin cik cik bakisini gorunce o gun vazgectim akabindede ara verdigim sevgilimle nisanlandim
Ertesi gunde o kisiyi arayip ben nisanlandim demistim o kadar guzel kalpli okadar beyefendi bi insandi ki sonrasindada cok konuda yardimci oldu bana
Ben simdi 29 yasindayim bugun aklima geldi resimlerine baktim iyi ki vazgecmisim dedim babamla ayni gozukuyo o da evlenmis esinide merak ettim ama yuregim dayanmaz diye kurcalamadim :)

yaşıtlarım şimdi bile daha gençlere bakıyor, 30 u geçtikten sonra bana mı bakacak küçükler hele ki
"Ille de benden kucuk olsun" kafasındaki erkeklerden sen uzak dur zaten.. Bu konuda sabit fikirli olan, genç kadin takintili kisilerin ciddi problemleri olduğuna inaniyorum ben.. Kendinden kucuk olmasini isteyebilir ama buna takık ise eyvah eyvah..
Ben de 30a merdiven dayadim, gecenlerde benden 5-6 yaş küçük biri epey pesimden koştu
Olabilir yani, neden olmasin? Kendine haksizlik etme, degersiz hissetme..

5-6 yaş küçük biri peşinizden koşabilir ama niyeti ciddi mi o da önemli Hemen sevinmemek lazım

5-6 yaş küçük biri peşinizden koşabilir ama niyeti ciddi mi o da önemli Hemen sevinmemek lazım
Cok sevindim sorma, gobek attim sevincimden
Ben "yaş konusuna takık olmayan, baska ozelliklerini sevebilen erkekler de var" demeye çalışarak moral vermeye çalışıyorum, gelen yoruma bak

Cok sevindim sorma, gobek attim sevincimden
Ben "yaş konusuna takık olmayan, baska ozelliklerini sevebilen erkekler de var" demeye çalışarak moral vermeye çalışıyorum, gelen yoruma bak
Benim peşime takılan 20-21 yaşındaki delikanlılar var ama niyetleri ciddi değil amaçları kötü, 30lu yaşları geçince de yine aynı şey olacak gibi düşünüyorum

Benim peşime takılan 20-21 yaşındaki delikanlılar var ama niyetleri ciddi değil amaçları kötü, 30lu yaşları geçince de yine aynı şey olacak gibi düşünüyorum
29 yasindayim, benimle olmak isteyen erkeklerin 1 tanesinin bile niyeti gayri ciddi veya kötü olmadi şükür.. Çevreni sorgula en iyisi.. Her neyse..

Bence yas farkı cok fazla 17.buarada kendinden küçükler konusunda bukadar net olma.ben yıllarca en az bes yas büyük biriyle evlenirim ben dedim ama esim benden 3yas küçük.evlendik mutluyuz cok sükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…