Yaş farkı

venomfish

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
86
38
3
32
Bugun biriyle görüştüm, 38 yaşında 1980 doğumlu benden 13 yaş büyük, daha önce boşanmış, çocuğu yok. Gayet hoş biri, Ben 25 yaşındayım. Kafam çok karışık, ne desem bilemiyorum.

Siz ne diyorsunuz oluru var mı bu işin? Yaş farkı sorun olur mu ?

Bence çok Ben 7 yaşı bile reddetmiştim Evlenmemiş genç tertemiz bi kızın boşanmış
40 ında adamla ne işi var bunu mu hakediyosunuz siz 40 yaşına geldiğinizde genç bakımlı bi kadın olduğunuzda 53 yaşında birini mi görmek istersiniz yanınızda Siz o kocaman adam için bi piyangosunuz Kendinizi harcatmayın sakın

Yaşıtım olan erkeklerde ciddi degil, çoğu daha gençlere bakıyor yaşıtım olan erkekler, bir de yaşıtım olan erkekler olgun değil

Yaşıtım olan erkeklerde ciddi degil, çoğu daha gençlere bakıyor yaşıtım olan erkekler, bir de yaşıtım olan erkekler olgun değil
Bu adam fazla olgunlaşmış bence ama...
13 yaş diyorsunuz adam artık orta yaşlı siz daha bayağı genç bir kadın...

Lütfen yazın, nasıl tanıstınız kac yasında tanıstınız o kac dogumlu siz kc dogumlusunuz?
Ben 1995 eşim 1978 doğumlu.
Otelde çalışırken ablası gördü beğendi eşime söylemiş. Sosyal ağlardan ekledi.
Çok yazdı. Yaşı korkuttu. Çok düşündüm.
Ama bakım fikirler uyuşuyor. Herşey güzel.
Gezmeyi benim gibi seviyor eğlenceli v.s
Çok aşık olduk,evlendik 2’de çocuk yaptık
Hala çok aşığım

Allah mesut etsin, hangi yıl tanıstınız hangi yıl evlendiniz ? Hangi yılda cocukların dogdu ?
Ne guzel bir hikaye mutluluklar

30 u geçme sen bence

Ben 38 yasindayim evliyim.
Acaba ne zaman kirlendim..tertemiz bir genc kiz derken bu aklima geldi..sizde kirleneceksiniz birgun:))..tabirlere bak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…