- 4 Kasım 2018
- 336
- 531
- 18
:)) bence deCok sevindim sorma, gobek attim sevincimden
Ben "yaş konusuna takık olmayan, baska ozelliklerini sevebilen erkekler de var" demeye çalışarak moral vermeye çalışıyorum, gelen yoruma bak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) bence deCok sevindim sorma, gobek attim sevincimden
Ben "yaş konusuna takık olmayan, baska ozelliklerini sevebilen erkekler de var" demeye çalışarak moral vermeye çalışıyorum, gelen yoruma bak![]()
En swvdiğimmmBence yas farkı cok fazla 17.buarada kendinden küçükler konusunda bukadar net olma.ben yıllarca en az bes yas büyük biriyle evlenirim ben dedim ama esim benden 3yas küçük.evlendik mutluyuz cok sükür.
Ya siz istinasınız sankiBen 1995 eşim 1978 doğumlu.
Otelde çalışırken ablası gördü beğendi eşime söylemiş. Sosyal ağlardan ekledi.
Çok yazdı. Yaşı korkuttu. Çok düşündüm.
Ama bakım fikirler uyuşuyor. Herşey güzel.
Gezmeyi benim gibi seviyor eğlenceli v.s
Çok aşık olduk,evlendik 2’de çocuk yaptık
Hala çok aşığım![]()
13 yas çok büyük bir fark değil. Yıllar geçtikçe zaten o fark kapanıyor. 10 yıl farkı araştırmalarda çok hızlı kapandığımı göstermiş.Yaşıtım olan erkeklerde ciddi degil, çoğu daha gençlere bakıyor yaşıtım olan erkekler, bir de yaşıtım olan erkekler olgun değil
13 yaş oldukça fazla problem olabilir bence çok iyi düşünmelisiniz daha genceciksiniz :)Bugun biriyle görüştüm, 38 yaşında 1980 doğumlu benden 13 yaş büyük, daha önce boşanmış, çocuğu yok. Gayet hoş biri, Ben 25 yaşındayım. Kafam çok karışık, ne desem bilemiyorum.
Siz ne diyorsunuz oluru var mı bu işin? Yaş farkı sorun olur mu ?
Bugun biriyle görüştüm, 38 yaşında 1980 doğumlu benden 13 yaş büyük, daha önce boşanmış, çocuğu yok. Gayet hoş biri, Ben 25 yaşındayım. Kafam çok karışık, ne desem bilemiyorum.
Alışkanlık galiba, Lisedeyken kendimden 5 yaş büyük sevgilim vardı, üniversitede 6-7 yaş büyükler vardı genelde hayatımda. Büyüklerimden de duydum hep erkek büyük olmalı diye, kızlar erkeklerden daha erken olgunlaşıyor bu gerçek benceKonu Sahibi yaşıtlarım olgun olmuyor demişsin. Ben eşimle aynı yaştayım. Son derece olgundur eşim anlayışlıdır. Canımı biraz sıkkın görse annenlere gidelim mi diye sorar. Anneme babama bir gün saygıda kusur etmemiştir bana da öyle. Ev işlerine yardım eder ben istemeden yapar çoğu şeyi. Özel günlerimizi ben unuturum o unutmaz. Kestirip atıyorsun gibi geliyor bana belki de yaşıtlarınla görüşmediğin için böyle söylüyorsun istemsizce bilemiyorum. Bu insanın çevresine karakterine eğitimine göre değişen bir durum. Kiminin 20 yaşında ulaştığı olgunluğa sorumluluk bilincine kimisi 35 inde ulaşamıyor. 5 yaş 7 yaş fark olabilir Kadın da büyük olabilir. Ama 13 yaş biraz fazla geldi bana. Diğer üyelerin de söylediği gibi insan bir 45 ini geçince yaşını göstermeye başlıyor yoruluyor. Bu sadece dış görünüş için değil. Birlikte yaptığınız aktiviteler azalacak. Sen dışarı çıkalım gezelim sinemaya gidelim dediğinde eşin evde oturmak isteyecek. Aranızda kendiliğinden başlayan bir aşk olsa yine kabul. Ama görüşmek için biraz fazla bu fark.
Biraz alışkanlık biraz da tercihiniz. Evet biraz daha geç olgunlaşıyor erkekler ama 13 yıl kadar da geç degil. Büyükler öyle görmüş öyle söylüyor annelerimiz babaannelerimiz kaçı yaşıtıyla evlenmiş ki? Ya da tercih ettiği için mi büyük biriyle evlenmiş? Evlendirilmiş şartlanmış bu insanlar erkek büyük olacak denmiş kabul etmiş.Alışkanlık galiba, Lisedeyken kendimden 5 yaş büyük sevgilim vardı, üniversitede 6-7 yaş büyükler vardı genelde hayatımda. Büyüklerimden de duydum hep erkek büyük olmalı diye, kızlar erkeklerden daha erken olgunlaşıyor bu gerçek bence
Benim çevremde arkadaslarımın sevgilileri ve eşleri hep yaşça büyük, hiç yaşıtıyla olanı görmedim. 30lu yaşlara gidiyorum yavaş yavaş, kendi yaşıtım olan erkekler kendilerine guvenemıyorlar, bizi taşıyamıyorlar , 30 yaş içinde böyle ,Biraz alışkanlık biraz da tercihiniz. Evet biraz daha geç olgunlaşıyor erkekler ama 13 yıl kadar da geç degil. Büyükler öyle görmüş öyle söylüyor annelerimiz babaannelerimiz kaçı yaşıtıyla evlenmiş ki? Ya da tercih ettiği için mi büyük biriyle evlenmiş? Evlendirilmiş şartlanmış bu insanlar erkek büyük olacak denmiş kabul etmiş.![]()
Arkadas cocuklarin annesi gibi dururken eside kendi babasi gibi durucek
Eminim suanda bile cik cik cik babasi yasinda adamla sevgili olmus diyolardir
40 yas bunu anlamasi icin erken cunku adam daha tam anlamiyla cokmedi 45 olsun kafa bembeyaz kellesme artsin gobek one iyice ciksin onuzlar asagi insin ozaman anliycak
Olabilir neden olmasın, erkek büyük olunca genelde karısının kıymetini biliyor. Çok iyi tanımak lazım.Bugun biriyle görüştüm, 38 yaşında 1980 doğumlu benden 13 yaş büyük, daha önce boşanmış, çocuğu yok. Gayet hoş biri, Ben 25 yaşındayım. Kafam çok karışık, ne desem bilemiyorum.