- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
valla eşimle aramızda 9 yaş var 6 yıllık evliyiz ve cook mutluyuz çok şükürBugun biriyle görüştüm, 38 yaşında 1980 doğumlu benden 13 yaş büyük, daha önce boşanmış, çocuğu yok. Gayet hoş biri, Ben 25 yaşındayım. Kafam çok karışık, ne desem bilemiyorum.
Siz ne diyorsunuz oluru var mı bu işin? Yaş farkı sorun olur mu ?
Bir an ben yazdım sandım :) o kadar birebir aynı durumdayız ki.. mutluluğunuz daim olsunEşimle aramızda 17 yaş var..
Evlenmiş boşanmış(yargılamak bana düşmez hayat bu olabilir dedim)
Çok mutluyuz çok şükür...
Gelin sizi abimle baş göz edelim. 33 yaşında, Yengeç burcu.Bugun biriyle görüştüm, 38 yaşında 1980 doğumlu benden 13 yaş büyük, daha önce boşanmış, çocuğu yok. Gayet hoş biri, Ben 25 yaşındayım. Kafam çok karışık, ne desem bilemiyorum.
Siz ne diyorsunuz oluru var mı bu işin? Yaş farkı sorun olur mu ?
Bu konuda size katılmıyorum.Ahh ahh
Olmaz o is kac hemen uzaklas
6-7 sene kafasi bembeyaz olacak gobegide iyice one gidecek kareli gomlegi kolunun altinda gazete evinin yolunu tutacak
Genclere yonel sen bosver
Ben esimden buyugum ama esimin gobek aldi basini gidiyor saclarida irsi olarak beyazlamaya taa 6 yil once sevgiliyken baslamisti benim tek beyazim yok..Ahh ahh
Olmaz o is kac hemen uzaklas
6-7 sene kafasi bembeyaz olacak gobegide iyice one gidecek kareli gomlegi kolunun altinda gazete evinin yolunu tutacak
Genclere yonel sen bosver
Ay maşallah demeye geldimEşimle aramızda 17 yaş var..
Evlenmiş boşanmış(yargılamak bana düşmez hayat bu olabilir dedim)
Çok mutluyuz çok şükür...
Bu tuhaflık nereden çıktı anlamadım gerçekten yaşıtlarınız neden daha küçük bakıyor ki? Yani 28-29 yaşındaki tipler 20 yaşında kız mı bakıyor? Hem bu bakmak da nedir böyle? Sevmeden kimseyle evlenmeyin.Yaşıtım olan erkeklerde ciddi degil, çoğu daha gençlere bakıyor yaşıtım olan erkekler, bir de yaşıtım olan erkekler olgun değil
Doğru dediniz, 38 orta yaşsa 45 yaşındaki ben,örtün ki ölem.Ben yaşla aşk ve kişiliklerin uyuşmasının bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Burdaki yorumları hayretle okudum 38 yaşın nesi orta yaş. Tarkan 46 yaşında mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?