Yaş farkı..

Arkadaşım 10 yaş küçük biriyle evle Masallah çokta mutlu

Zengin olursunuz ne güzel
Şaka tabi de karşılıklı duygular olduktan sonra yaş sorun değil bence takılacak birşey yok gibi ama herkesin kendi düşüncesi

5 yaşta ne var ya?
Benim de kendimden küçük sevgililerim olmuştu. Arkadas ve akraba çevremde çok fazla 5ten fazla yaş farkı olan çift var,kadının büyük olduğu. Hiç sıkıntı yaşayan görmedim. Zaten artık kadınlar yaslarini belli etmiyor ki.
Ben de seninle yasitim. 7 sene önceki üni mezuniyet fotoğrafımı bugün gibi atsam,kimse yadirgamaz. Değişen bişi yok yedi yılda

Bence sorun erkekler cocuk gibi onlarin beyin yapisi daha kucuk biz kadinlara gore

Yaşlarınız 30 35 olsaydı ayni şeyi dusunmeyebilirdim ama erkekler kadinlara göre geç olgunlaşıyor. Size bir süre sonra çocuk gibi davranıyormuş gibi gelecek biriyle ne kadar idare edebilirsiniz?
Ayni fikirdeyim. Ben çocuk büyütüyorum diyeceksiniz. 25 yasindayim. Kendi yaşıtım erkeklerin aptallıklarina sahit oluyorum hâlâ. Yaş farki mesele değil ama olgunlaşmamiş erkeklerle 1 yaş bile fark ediyor.

Olur mu erkekler gec olgunlasir. Bunu çıkaran da kesin genc bir kizla evlenmek isteyen bir erkekti:)

Erkek 30+ yaslardaysa problem değil, 24 yaşındaysa bence oluru yok

Kendini yetiştirebilmiş mi, maddi olarak bir noktaya gelebilmiş mi?
Belki de olgunluk fazla sevmiyorsunuz.
Benim tercihim bu yönde değil fakat herkesin zevki farklı.
Bunun tek cevabı sizin aklınız ve yüreğinizde

5 yaşta bir şey yok, genelde beklentiler aynı olmaz bu yaşlarda
30+ yaşlarda sorun olmuyor.
Ama 24 yaşındaki adam 30 una kadar evlilik düşünmeyebilir, kadın ise 30u geçtiğinde başlıyor panik yapmaya ilişkinin adı da adi diye.
Yada anne olmak istiyor, evlilik beklentisi oluyor.
Kariyerleri arasında fark olabiliyor.
Adam muhtemelen ilk ciddi ilişkisini yaşıyor oluyor bu da genelde kadını yıpratıyor
Vs.
Hayattan beklentileri aynıysa sorun yok :)

Erkekler geç olgunlaşıyor derler, bi de bi açılma görüşme olmamış sadece öyle hissetmişsiniz davranışlarından..
Biraz bekleyip gozlemleyin bence reis
Aaahaha cümleye reis yazarak başlamamış diyordumki tam bu defa sonuna yazmışsınız

24 yaş küçük bi yaş değil mi sanki ya belki bi 28 olsa sende 32 olsan neyse de bilemedim. öğrenci-öğretmen hoşlantısı gibi sankim :)

Olur mu erkekler gec olgunlasir. Bunu çıkaran da kesin genc bir kizla evlenmek isteyen bir erkekti:)
Ya ne alaka..hiç sevmediğim genellemeler.
Ben 91liyim. 22 yaşındayken Arap bir çocuğa aşık oldum. Gözümde baloncuklar,uçan kuşlar...
Çocuk bana 23 yaşında olduğunu söylemişti. Kimliğini de görmüştüm,1990 yazıyordu.
Megersem Arapçada 5 rakamı sıfır diye yazılıyormus. Benim bebe benden 4 yaş küçükmüş! 'ovgudugudu' yapar birakirim diye soyleyememis.
Yani çocuk daha 19una varmamis biz bir ilişkiye başlarken. Ama o kadar olgun bir çocuktu ki, evini çekip çevirirdi,işinden arta kalan zamanlarda Arap turistlere yardımcı olur, ek gelir kazanırdı... Düşünceli biriydi, karakteri oturmuştu. ani atakları vs yoktu.
Sonra biz ayrıldık, hayatıma başka birini aldım, benden 2 yaş büyük. O zamanlar ben 25im,o 27
Ama nerede 27? Guzel bir okulun guzel bir bölümünü kazanmış,seneler boyu bitirememis. Hayatında bir gün para kazanmamis, hala annesinden harçlık alan, nerede ne söyleyeceğini bilmeyen,herşeyi dalgaya alan, kişisel gelişimini tamamlamış adamın tekiydi.
Bu yaz da biriyle tanıştım (neyse ki flört aşamasında kestmim konuşmayı) Onun da yaşı 29. Babası vefat etmis o bebekken..bu yüzden herkesin kendisine bakması gerektiğini düşünüyor. Hala halalarindan amcalarindan maddi beklentisi var, asalak yaşam formundan bir canlıydı o da...
Yani şöyle bir bakınca maaziye diyorum ki yaşın ne önemi var? Sanki yaş ile beraber Kamil mi oluyor insan? Hayır. Kendini gelistirmediyse sadece yaşlanmış oluyor.
O yüzden benim hiç yaş takıntım yok. Saçma buluyorum. +/-10 olan herkesle ilisiiye başlayabilirim

40-35 olsa sorun olmaz ama 29-24 sorun bence. 24 yaşındaki adamla 34 yaşındaki adamın arasında dağlar kadar fark olur.

Ben de de yaş sorundu hep asla kendimden kucukle olmaz asla diyordum simdi evliyim eşimle aramda 3 yaş fark var seviyorum mutluyum ama olgunlaşma konusuna hak veriyorum eşim bazen çok anlayışlı çok olgun hatta ben çok daha çocuksu davranırım ama bazende o çocuk gibi davranır tanı bu herkesle böyle olacak diye birşey yok sen önce bi duygularından emin ol sonrası gelir önemli olan duygulariniz

Bu da başka bir genelleme...
Valla benim kendi ilişki gecmisimde , ailemde, kuzenlerimde, eşimde dostumda, arkadaslarimda gördüğüm hep erkeklerin evlilik meraklısı olmasi,Daha dün bir bugün iki evlilik heyecanina girmesi...
Çevremdeki çoğu (erkek) arkadaşım aşık olmaya başladığı gibi 'orijinal evlilik teklifi' arayışına giriyorlar. Akıl danisiyorlar..
Erkeklerin 'ay yaw daha gece genc' dediği,kadınların 'gelinlik gelinlik' dediğini bir klişe filmlerde ,bir kadınlar kulübünde görürdüm eskiden. Şimdiyse benim iş yerimdeki tüm kizlar oyle ,maalesef. Klişe değil gercekmis. Yavaş yavaş anliyrom

Diğer problemleri bilemem ama 29 yaşındasınız ve muhtemelen kısa bir süre sonra evlilik isteyeceksiniz, çocuk 30'a doğru evlenmeyi düşünüyorsa yıllarca onu bekleyecek sabrınız var mı?
Sabrın sonu böyle bir hikayede selamet de olmayabilir üstelik bunu da göze almanız gerekir.

Herkes kendi tecrübesini ve bakış açısını aktarıyor.
Her ilişki evlilikle bitecek diye de bir şey yok
Her kadın anne olmak istiyor diye de bir şey yok
Ben 32 yaşındayım, 27 yaşındaki biri bana muhtemelen batmaz, Bu konuda da başkasının fikrini merak etmezdim.
Buna rağmen 24 yaşi kafamda oturtamıyorum
Kendi 24 yaşımla 29 yaşım arasında uçurum var belki ondan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…