Yaş farkı..

mandalinaa8

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
75
32
18
31
Merhaba arkadaşlar ben bu yıl 29 yaşıma girdim. Bu sene biriyle tanıştım kendisi 24 yaşında ikimizde birbirimizden hoşlanıyoruz. O bana bunu söylemedi ama davranışlarından öyle hissediyorum. Bir yandan da aramızdaki 5 yaşı sorun ediyorum. Belki oda sorun ettiği için bana bir türlü açılmıyor. Sizce 5 yaş çok mu daha fazla ilerlemeden bunu bitirmeli miyim?

Bence sorun değil. Ama hoşlandığına emin misiniz? Bazı erkekler flörtüz konuşur ama iş ilişkiye gelince "ben kimseyi istemiyorum yaa" der.
Belki flörtöz davrandığı için hoşlandığını düşündüm o söylemeden tam emin olamıyorum ama tüm gün benimle vakit geçirmek istiyor

Erkekler hemen olgunlaşmıyor maalesef ama eğer gerçekten hoşlanıyorsanız çok kapılmadan hal ve hareketlerini izleyin hem bu arada kendinizden de emin olunona göre karar verirsiniz

Erkekler geç olgunlaşıyor derler, bi de bi açılma görüşme olmamış sadece öyle hissetmişsiniz davranışlarından..
Biraz bekleyip gozlemleyin bence reis

Erkekler hemen olgunlaşmıyor maalesef ama eğer gerçekten hoşlanıyorsanız çok kapılmadan hal ve hareketlerini izleyin hem bu arada kendinizden de emin olunona göre karar verirsiniz
Erkekler geç olgunlaşıyor derler, bi de bi açılma görüşme olmamış sadece öyle hissetmişsiniz davranışlarından..
Biraz bekleyip gozlemleyin bence reis
Aslında hoşlanmak istemiyorum kendimi kötü hissediyorum ama onunla sohbet ederken fikirlerimiz ve düşüncelerimiz çok uyumlu ve birlikteyken çok eğleniyoruz bilmiyorum keşke böyle şeyler hissetmeseydim

24 yaş getçekten de erkek için küçük bir yaş. Bi arkadaş üstte yazmış 30-35 yaş olsa yaşlarınız tamam ama ikinizin de yaşı yirmilerdeyken erkeğin küçük olması bilemedim

Aslında hoşlanmak istemiyorum kendimi kötü hissediyorum ama onunla sohbet ederken fikirlerimiz ve düşüncelerimiz çok uyumlu ve birlikteyken çok eğleniyoruz bilmiyorum keşke böyle şeyler hissetmeseydim
Biseyler aşka dönüşecekse bırak bunu zaman dönüştürsün, illa aşk hoslanti düşüncesi ile yürüme...
Bırak o güzel sohbet ilerlesin, iki tarafta da varsa biseyler zamanla ortaya çıkar

Bence erkekte 5 yaş küçük olması 10 yasa bedel. Ciddi manada hayata öylesine bakar ergendir, ciddi düşünmez. Siz 29 yaşında olduğunuz için onu zamanla bu şekilde görürsünüz zaten erkeğin küçüğü çekilmez üzgünüm

eger siz genc gosteren biri degilseniz yasinizi gosteren biriyseniz sorun olabilir.. surekli genc, dinamik bakimli zayif guzel olmak ve oyle gorunmek zorunda hissedebilirsiniz. kadinlar erken cokebiliyor dogum vs derken.. evlenseniz siz 30 o 25 cocuk isteyeceksiniz o isteyecek mi ailesi yas farkini isteyecek mi.. ben kendimden kucuk herkese direkt kardes gozuyle bakarim ortamlarda.. bana gore degil bu gerginlik..

Kendinizi kötü hissetme sebebiniz
"kadınlar erkeklerden büyük olamaz" toplum baskısı maalesef
Onu düşünmeyin, milleti vs kendinizi düşünün ve mutlu olmaya bakın

Kendinizi kötü hissetme sebebiniz
"kadınlar erkeklerden büyük olamaz" toplum baskısı maalesef
Onu düşünmeyin, milleti vs kendinizi düşünün ve mutlu olmaya bakın
Evet tabii ki toplum baskısının büyük etkisi var ama buraya yapılan yorumlara baktığımda yanlış bir şey yaptıgımı daha çok hissetmeye başladım sanırım uzak durmak en iyisi

Evet tabii ki toplum baskısının büyük etkisi var ama buraya yapılan yorumlara baktığımda yanlış bir şey yaptıgımı daha çok hissetmeye başladım sanırım uzak durmak en iyisi
Ne beni ne başkasını sadece kendi mantığınızı kalbinizi dinleyin. Ve umarım neyi seçerseniz seçin mutlu olun

Eşimle tanistigimizda o 24 ben 25 yaşındaydım. Hemen evlendik, 2 ay içinde. Eşim bir çok erkeğe göre çok olgun, fakat 29 yaşında olsaydım herhalde kabul etmezdim. Onun ekstra olgunluğu bizi anca aynı seviyeye taşımıştı çünkü. Mesela flortoz tavırlar yerine direkt senden çok olumlu elektirik aldım, tam evlenmek istediğim kadın sensin dedi.

24 çok olgun bi yaş olmayabilir. Tabi kişiyle de alakalı ama pek olunmuyor genelde. Benim kardeşim 23 yaşında, çocuk gibi geliyor bazen bana. Ha aklı fikri benden çok ama olgunluk konusunda biraz eksik kalıyor. Arkadaşları da öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…