- 23 Mart 2020
- 75
- 32
- 18
- 31
- Konu Sahibi mandalinaa8
-
BilmiyorumYaşlarınız 30 35 olsaydı ayni şeyi dusunmeyebilirdim ama erkekler kadinlara göre geç olgunlaşıyor. Size bir süre sonra çocuk gibi davranıyormuş gibi gelecek biriyle ne kadar idare edebilirsiniz?
Belki de ciddi değildir haklısınız..Yas farki u uçuk degil de , ya hoşlanmiyorsa. Bekleyin yaşı sonra dusunursunuz.
Belki flörtöz davrandığı için hoşlandığını düşündüm o söylemeden tam emin olamıyorum ama tüm gün benimle vakit geçirmek istiyorBence sorun değil. Ama hoşlandığına emin misiniz? Bazı erkekler flörtüz konuşur ama iş ilişkiye gelince "ben kimseyi istemiyorum yaa" der.
Erkekler hemen olgunlaşmıyor maalesef ama eğer gerçekten hoşlanıyorsanız çok kapılmadan hal ve hareketlerini izleyin hem bu arada kendinizden de emin olunona göre karar verirsiniz
Aslında hoşlanmak istemiyorum kendimi kötü hissediyorum ama onunla sohbet ederken fikirlerimiz ve düşüncelerimiz çok uyumlu ve birlikteyken çok eğleniyoruz bilmiyorum keşke böyle şeyler hissetmeseydimErkekler geç olgunlaşıyor derler, bi de bi açılma görüşme olmamış sadece öyle hissetmişsiniz davranışlarından..
Biraz bekleyip gozlemleyin bence reis
Biseyler aşka dönüşecekse bırak bunu zaman dönüştürsün, illa aşk hoslanti düşüncesi ile yürüme...Aslında hoşlanmak istemiyorum kendimi kötü hissediyorum ama onunla sohbet ederken fikirlerimiz ve düşüncelerimiz çok uyumlu ve birlikteyken çok eğleniyoruz bilmiyorum keşke böyle şeyler hissetmeseydim
Kendinizi kötü hissetme sebebinizAslında hoşlanmak istemiyorum kendimi kötü hissediyorum ama onunla sohbet ederken fikirlerimiz ve düşüncelerimiz çok uyumlu ve birlikteyken çok eğleniyoruz bilmiyorum keşke böyle şeyler hissetmeseydim
Evet tabii ki toplum baskısının büyük etkisi var ama buraya yapılan yorumlara baktığımda yanlış bir şey yaptıgımı daha çok hissetmeye başladım sanırım uzak durmak en iyisiKendinizi kötü hissetme sebebiniz
"kadınlar erkeklerden büyük olamaz" toplum baskısı maalesef
Onu düşünmeyin, milleti vs kendinizi düşünün ve mutlu olmaya bakın
Ne beni ne başkasını sadece kendi mantığınızı kalbinizi dinleyin. Ve umarım neyi seçerseniz seçin mutlu olunEvet tabii ki toplum baskısının büyük etkisi var ama buraya yapılan yorumlara baktığımda yanlış bir şey yaptıgımı daha çok hissetmeye başladım sanırım uzak durmak en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?