- Konu Sahibi mandalinaa8
Ne varmış yaşınızda erkekler 30,40 yaş büyük oluyorda bisey olmuyor 5 yaşda ne varki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sorun erkekler cocuk gibi onlarin beyin yapisi daha kucuk biz kadinlara goreMerhaba arkadaşlar ben bu yıl 29 yaşıma girdim. Bu sene biriyle tanıştım kendisi 24 yaşında ikimizde birbirimizden hoşlanıyoruz. O bana bunu söylemedi ama davranışlarından öyle hissediyorum. Bir yandan da aramızdaki 5 yaşı sorun ediyorum. Belki oda sorun ettiği için bana bir türlü açılmıyor. Sizce 5 yaş çok mu daha fazla ilerlemeden bunu bitirmeli miyim?
Ayni fikirdeyim. Ben çocuk büyütüyorum diyeceksiniz. 25 yasindayim. Kendi yaşıtım erkeklerin aptallıklarina sahit oluyorum hâlâ. Yaş farki mesele değil ama olgunlaşmamiş erkeklerle 1 yaş bile fark ediyor.Yaşlarınız 30 35 olsaydı ayni şeyi dusunmeyebilirdim ama erkekler kadinlara göre geç olgunlaşıyor. Size bir süre sonra çocuk gibi davranıyormuş gibi gelecek biriyle ne kadar idare edebilirsiniz?
Olur mu erkekler gec olgunlasir. Bunu çıkaran da kesin genc bir kizla evlenmek isteyen bir erkekti:)5 yaşta ne var ya?
Benim de kendimden küçük sevgililerim olmuştu. Arkadas ve akraba çevremde çok fazla 5ten fazla yaş farkı olan çift var,kadının büyük olduğu. Hiç sıkıntı yaşayan görmedim. Zaten artık kadınlar yaslarini belli etmiyor ki.
Ben de seninle yasitim. 7 sene önceki üni mezuniyet fotoğrafımı bugün gibi atsam,kimse yadirgamaz. Değişen bişi yok yedi yılda
5 yaşta ne var ya?
Benim de kendimden küçük sevgililerim olmuştu. Arkadas ve akraba çevremde çok fazla 5ten fazla yaş farkı olan çift var,kadının büyük olduğu. Hiç sıkıntı yaşayan görmedim. Zaten artık kadınlar yaslarini belli etmiyor ki.
Ben de seninle yasitim. 7 sene önceki üni mezuniyet fotoğrafımı bugün gibi atsam,kimse yadirgamaz. Değişen bişi yok yedi yılda
Aaahaha cümleye reis yazarak başlamamış diyordumki tam bu defa sonuna yazmışsınızErkekler geç olgunlaşıyor derler, bi de bi açılma görüşme olmamış sadece öyle hissetmişsiniz davranışlarından..
Biraz bekleyip gozlemleyin bence reis
Ya ne alaka..hiç sevmediğim genellemeler.Olur mu erkekler gec olgunlasir. Bunu çıkaran da kesin genc bir kizla evlenmek isteyen bir erkekti:)
Bana çok itici geliyor bi kadının bu kelimeyi kullanması.artik fenalık geldiAaahaha cümleye reis yazarak başlamamış diyordumki tam bu defa sonuna yazmışsınız![]()
Ben de de yaş sorundu hep asla kendimden kucukle olmaz asla diyordum simdi evliyim eşimle aramda 3 yaş fark var seviyorum mutluyum ama olgunlaşma konusuna hak veriyorum eşim bazen çok anlayışlı çok olgun hatta ben çok daha çocuksu davranırım ama bazende o çocuk gibi davranır tanı bu herkesle böyle olacak diye birşey yok sen önce bi duygularından emin ol sonrası gelir önemli olan duygularinizMerhaba arkadaşlar ben bu yıl 29 yaşıma girdim. Bu sene biriyle tanıştım kendisi 24 yaşında ikimizde birbirimizden hoşlanıyoruz. O bana bunu söylemedi ama davranışlarından öyle hissediyorum. Bir yandan da aramızdaki 5 yaşı sorun ediyorum. Belki oda sorun ettiği için bana bir türlü açılmıyor. Sizce 5 yaş çok mu daha fazla ilerlemeden bunu bitirmeli miyim?
Bu da başka bir genelleme...5 yaşta bir şey yok, genelde beklentiler aynı olmaz bu yaşlarda
30+ yaşlarda sorun olmuyor.
Ama 24 yaşındaki adam 30 una kadar evlilik düşünmeyebilir, kadın ise 30u geçtiğinde başlıyor panik yapmaya ilişkinin adı da adi diye.
Yada anne olmak istiyor, evlilik beklentisi oluyor.
Kariyerleri arasında fark olabiliyor.
Adam muhtemelen ilk ciddi ilişkisini yaşıyor oluyor bu da genelde kadını yıpratıyor
Vs.
Hayattan beklentileri aynıysa sorun yok :)
Herkes kendi tecrübesini ve bakış açısını aktarıyor.Bu da başka bir genelleme...
Valla benim kendi ilişki gecmisimde , ailemde, kuzenlerimde, eşimde dostumda, arkadaslarimda gördüğüm hep erkeklerin evlilik meraklısı olmasi,Daha dün bir bugün iki evlilik heyecanina girmesi...
Çevremdeki çoğu (erkek) arkadaşım aşık olmaya başladığı gibi 'orijinal evlilik teklifi' arayışına giriyorlar. Akıl danisiyorlar..
Erkeklerin 'ay yaw daha gece genc' dediği,kadınların 'gelinlik gelinlik' dediğini bir klişe filmlerde ,bir kadınlar kulübünde görürdüm eskiden. Şimdiyse benim iş yerimdeki tüm kizlar oyle ,maalesef. Klişe değil gercekmis. Yavaş yavaş anliyrom![]()