Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse ki etrafımda öyle çift yok ama mutlu olan da vardır sanırım. Bence çok çok fazla bir fark ama yaşadığınızı siz bilirsinuz
Arkadaşım genç kocası 20 yaş büyüktü, bizimki 35 ine gelip kadınlığını farkettiğinde adam cinsellikten fellik fellik kaçar oldu, şimdi son iki üç yıldır boşanma aşamasındalar , toparlanamıyor evlilik![]()
Yaş dışındaki faktörler de önemli. Ortak zevkler, hayata bakış açısı gibi. Annemle babam arasında 20 yaş vardı ve ne yazık ki mutsuz bir evlilikti. Ama bunun nedeni sadece yaş farkı değildi. Hayata çok farklı bakmalarıydı.
Bu yapıyla alakalı benim eşim ve ben yaslarimiz cok yakın ama adamın ruhu ölü gibi.
Bazen bizden 10 yas buyuk kişileri görüyorum diyelim ki kadin 36 adam 46 çok güzel anlaşıp espriler yapıp birbirlerinin gözlerinin içine bakabiliyorlar.
Gibi gibi...
Herkesin kendi bileceği iş ama görmek de hoşuma gitmiyor pek doğruya doğru. Önyargı da diyebilirsiniz ama sevmiyorum işte. Belki yaş farkı konusu cinsiyetten bağımsız normal hale gelirse-olması gereken gibi- gözüme batmaz.Neden neysekiböyle bir çift görmek istemiyorsunuz sanırım
Niye neysekiNeyse ki etrafımda öyle çift yok ama mutlu olan da vardır sanırım. Bence çok çok fazla bir fark ama yaşadığınızı siz bilirsinuz
Neden kaçıyordu ki adam 55 yaşında oluyor bu durumda ve cinsellikten kaçılacak bir yaş mı 55 bilemedim
Benim esimle aramizda 10 yas var ,lIyikide esim diyorum
![]()
Bazilarina gore cok :) ama benim icin cok degil.. 15+ cok oluyor yavas yavas...10 yaş çok değil ama ya normal
Ben 26 eşim 29Sizin yaşlarınız kaç acaba merak ettim
Kadın 25 adam 45 ti evlendiklerinde, adam evlenince kendini saldı kilo aldı şeker problemi çıktı benden geçti bu işler modunda takılmaya başladı arkadaşım da şarap misali güzelleşti, hep kıpır kıpırdı velhasıl onlar da böyle gelişti. 55 yaşta 35 teki gibi aktif de olamiyorlar sonuçta çok da cazip bi yaş değil![]()
Gözüme hoş gelmiyor, cevremde sevdiğim biri olsa görüşeceğiz ve yine ben aynı şekilde sevmeye devam edeceğim tabii ki ama sevmiyorum işte. Suç değil ya.Niye neyseki
Ben 26 eşim 29