• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş Farkı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

_Feslegen_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
135
92
48
Herkese Selam arkadaşlar,
Merak ettigim bir konuda fikir istiyorum...
Sizce ilişkide yaş farkı ne kadar önemli ?
Kendinizden 7-8 yaş küçük biriyle ciddi bişeyler düşünmek çok mu saçma ? 😔

Tabi ki saçma değil. Ancak hangi yaşların farkı? Buna göre değişir. Kişiye göre de değişir. Ben yapamazdım mesela.

Bence kaç yasında gösterdiğine ve yaşam tarzına bağlı. Bana göre sorun değil , zaten çıktığım erkekler genelde benden yaşça küçüklerdi.

Kadın erkek diye ayırmadan söylüyorum büyüklük kuşakla alakalıdır örn ben 28 im kardeşim 18 benim tanıdığım sanatçıların %80ine o kim diye tepki veriyor ya da filmlere kitaplara söylerken garip geliyor hala ama tuşlu telefonu komik buluyor ve hayal meyal hatırlıyor keza bende onun tanıdığı kişileri tanımıyorum ilgilendiği şeyler bana ergence geliyor ve bilmiyorum ama ben 38 yaşında biriyle bir çok şey paylaşabilirim çünkü ortak paydalarımız var misal 38 olsam o dönemde 50 ile anlaşamam belki ama 32yken 40 la hatta 45 le bir çok ortak nokta bulabilirim yaştan ziyade kuşağa dikkat etmek gerek burada şunu soruyorum siz kaç yaşındasınız karşınızdaki kişi kaç yaşında
Ekleme: daha basitçe yaş farkının kaç olduğundan ziyade aynı dönemi paylaşıp paylaşmamış olmanız önemli

İlk yıllarda erkek çocuksu olabilir. Sonraki yıllarda kadın erkekten önce yaşlanabilir. Olmaya da bilir.. İyi düşünmek lazım.
Üç dört yaş küçük eşi olan bir tanıdığım var. Yaşadığı sinir stres paronaya, bakım yağma telaşı, tek bir beyaz saça tahammülsüzlük.. çocuk doğurunca yaşadığı bunalımlar.. ben yapamazdım böyle bir hayatı. Bence erkek üç yaştan on yasa kadar büyük olmalı.

Konudan bağımsız merak ettim yeni bir üyesiniz nasıl pro üye oldunuz?

Yani erkek gec olgınlaştığı için bu kadar fark anlaşma bakımından sorun olabilir.
Bir de erkeklerin tipi yas ilerledikçe bozulmaz tam tersi daha da oturur kadın haliyle yıpranıyor. Mesela kadın 50 erkek 42 olunca artık uyumsuz bir görüntü olur.
Ama Ben olmaz demiyorum ola da bilir.

2-3 yaş küçük olabilir fakat dahası bence problem yaratır. Karşınızdaki kişinin kafa yapısına bağlı bir durum.

Yasadigim engin derin gereksiz tecrubeye dayanarak erkegin buyuk olmasi gercekten makbul efendinm😂 eskiler bos konusmuyor bos dusunmuyor. Yaslandiriyi bunlar insani.bul 10 yas buyuk adami akli basinda guzel kariyeri olan efendi huzuru secen ailesinin eteginden kopmus kendini artik boyle kitap okumaya dunya turuna karisina ve cocuklarina evine adayan bir adam ohh mis gibi. Diger turlusu buyumuyo hep cocuk.inanki erkekler cok sonradan gelisiyor beyin kismi. He cocuksu dedigim boyle guzel cilgin bi anda askim hadi kalk cikiyoruz gezmeye hadi askimm küstüm op beni barisalim cocuklugu degil😂 kafam atti ben anneme gidiyorum turdenler bunlar. Kadinlarin ustunde cok yuk var zaten ev is cocuk.akilli kadin kendini yormayanla huzurla evlenir.aşk meşk hak getire

Şimdi erkekler geç olgunlaşan bi varlık olduklarından büyük olmalarında fayda var :) Çok nadir . Hee bir de biz kadınlar olarak daha cok yıpranan varlıklar oldugumuzdan daha kucuk olmamız gerek..
sorunuzua gelınce ; yaştan ziyada döneme , kuşağa takılmalısınız. Diğer türlüsü olmaz. .

Ben kendimden büyüklerle anlaşamıyorum. Küçükleri hiç düşünemiyorum. Ne istediğini bilen, aklı başında, olgun olan erkek az gibi.

Erkek 30 dan küçük ise aranizdaki 7 yas sorun olabilir. Birlikte gittiginiz onun yaş grubu ortamalrda sizi yasli bulabilirler,

20 li yaşlara ise Hayata dair edindigi tecrube bakisacisi gelismemis olacak. Sizin yaş grubu ortamlarinda da o cocuksu kalacak.entellektuel gelisimi bile tamamlanmamis olacak. 7 yaş cocukluk döneminde bile, paylasimlari dahi farklilastiriyor.

Evlilik dusunurseniz de kadin 40+ oldu mu sorunlar başliyor. Kadin erken cokuyor ne yazık ki erkeklerde farklı arayisi tetikliyor.

Herkesin kendi hayati kendi tercihi tabi. Karar sizin lakin max 3 - 4 yasi gecmemeli bence erkeklerde

Kişiye göre değişir belki ama ben istemezdim ben eşimle aynı yaştayım benden 5-6 yaş büyük olsun isterdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X