• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş Farkı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek kriter olarak yaşı baz alıyorsunuz yanlış yapıyorsunuz. Hayata karşı bakış açısı , tecrübeleri , espri anlayışı , zevkleriniz , siyasi görüşünüz , ortamdaki davranışları , size karşı sergilediği duruş, gelecek planlarınız .... Daha birçok şey var bir ilişkiye başlamak için ama siz gidip sadece yaşa takılırsanız yanlış yaparsanız. Eğer çevrem ne der diye takıyorsanız zaten çevreniz hep diyecek bir şey buluyor.

Herkese Selam arkadaşlar,
Merak ettigim bir konuda fikir istiyorum...
Sizce ilişkide yaş farkı ne kadar önemli ?
Kendinizden 7-8 yaş küçük biriyle ciddi bişeyler düşünmek çok mu saçma ? 😔
7-8 yaş çok büyük bi fark değil bence eğer düşünce tarzları birbirine yakınsa gayette düşünülebilir

Hangi yaşlarda olduğuna bağlı. Bana göre fazla 2-3 olabilir ama önemli olan olgunluk, karakter, düşünceler
Yine de kadının küçük olması gerektiğini düşünüyorum tercih meselesi

Topluca cevap vereyim,Ben 30 lu o ise 20 li yaşlarında ben yaşımı göstermiyorum,
Oda yaşından büyük ve daha olgun düşünüyor..

İlk yıllarda erkek çocuksu olabilir. Sonraki yıllarda kadın erkekten önce yaşlanabilir. Olmaya da bilir.. İyi düşünmek lazım.
Üç dört yaş küçük eşi olan bir tanıdığım var. Yaşadığı sinir stres paronaya, bakım yağma telaşı, tek bir beyaz saça tahammülsüzlük.. çocuk doğurunca yaşadığı bunalımlar.. ben yapamazdım böyle bir hayatı. Bence erkek üç yaştan on yasa kadar büyük olmalı.

Konudan bağımsız merak ettim yeni bir üyesiniz nasıl pro üye oldunuz?
Merakınızı gidermek adına,
Yeni üye degilim,
En az 10 senelik üyeyim siteye,
Sadece yeni bir başlangıç için yeni üyelige geçiş yaptım..

anlaşıp beraber mutlu olduktan sonra fiziksel olarakta uyum varsa çok önemli değil bence

Nice erkekler var 40 yasında ama çocuk gibi ne erkekler var 25 yasında sorumluluk sahibi

Bence yastan Ziyade hayat görüşü ve kafa yapısı önemli

Erkeklerin geç olgunlaştığına katılmıyorum. Etrafımda 40 yaşında olup hala sorumluluktan bihaber insan da var 25 yaşında olup gayet aklı başında olan da. Tecrübe, sorumluluk yaşadığımız yıl sayısı ile ilgili değil. Yaşadığımız hayatla, edindiğimiz tecrübe ile ilgili. Kadının fiziken erken çökmesini de bu kadar dert etmeyi doğru bulmuyorum. Yıllar içinde ilişkide önemli olanın kafaların uyumu olduğunu, verilen emeğin kıymetli olduğunu anlayamayan adam da bir zahmet....

bir kaç üye yazmış erkekler geç olgunlaşır diye
ben de kendi fikrimi belirteyim madem. hayır efendim, erkekler geç falan değil, hiçbir zaman olgunlaşmaz
her yaşında ergendir onlar. nefret ediyorum o pis gıllı ırktan :KK53:
hazırlanın gızlar bütün erkekleri öldürüciiiiz :KK53:
:KK70: :KK70:

Yani erkek gec olgınlaştığı için bu kadar fark anlaşma bakımından sorun olabilir.
Bir de erkeklerin tipi yas ilerledikçe bozulmaz tam tersi daha da oturur kadın haliyle yıpranıyor. Mesela kadın 50 erkek 42 olunca artık uyumsuz bir görüntü olur.
Ama Ben olmaz demiyorum ola da bilir.
Erkeklerin saci dokuluyor, gobek bagliyorlar yas aldikca arti bedensel enerjileri de dusuyor. Yas ilerledikce gayet de tabi sekilde yuzleri kirisiyor, saclari beyazliyor onlarin da. Hemcinslerimin bu sekilde erkekleri yuceltmesi nahos.

Yasa bakmam da, kadindan 7 yas kucuk olup onun kadar olgun olan erkek cidden zor bulunur. Ama ben gordum, var yani, imkansiz degil.

Erkeklerin saci dokuluyor, gobek bagliyorlar yas aldikca arti bedensel enerjileri de dusuyor. Yas ilerledikce gayet de tabi sekilde yuzleri kirisiyor, saclari beyazliyor onlarin da. Hemcinslerimin bu sekilde erkekleri yuceltmesi nahos.
Böyle konuların değişmez yorumu, en az %30 olarak erkek geç olgunlaşır, kadın erken çöker cevabı geliyor. Adamların çıtır kadın avlamak için argümanını onlardan çok biz savunuyoruz :D Kalan yorumların %30 da ben çok olgunum, yaşıtlarım bile bana yetmiyor :D

I.e kocanız size yardımcı olmayan anlayışsızın tekiyse, 2-3 çocuk doğurup kendinizi yıpratmayın, bakımlı ve eşinden gayet de genç duran bir sürü arkadaşım var.

ayrıca 7-8 yaş farklı 3 tane çift biliyorum bizzat, hepside yıllarda evli mutlu mesut görünüyor.

Herkese Selam arkadaşlar,
Merak ettigim bir konuda fikir istiyorum...
Sizce ilişkide yaş farkı ne kadar önemli ?
Kendinizden 7-8 yaş küçük biriyle ciddi bişeyler düşünmek çok mu saçma ? 😔
5-10 yaş arası ideal ama erkek büyük ise .

kadın büyükse olmaz neden mi çünkü erkekler bizler gibi değil geç olgunlaşıyorlar .normal de anlayamıyorlar zaten böyle de olunca dağlar oluyor arada . çocuga anlatır gibi her konuda sabırlı olmanız gerekir e buda yıpratır insanı bana göre. :olamaz: :KK200:

Topluca cevap vereyim,Ben 30 lu o ise 20 li yaşlarında ben yaşımı göstermiyorum,
Oda yaşından büyük ve daha olgun düşünüyor..
Kesinlikle olmaaazzzz erkekler 28 yaslarina kadar olgunlasmiyor.ben 22 esim 29 yasindayken evlendik hic sorun yasamadik hep artilari oldu.kadinin buyuk olmasi olabilir ama sizin yaslar cok yanlis.ben suan 29 yasindayim hayatta 21 yasindaki biriyle olmam daha cocuk benim icin.erkekler bizim gibi degil gec olgunlasiyor

Böyle konuların değişmez yorumu, en az %30 olarak erkek geç olgunlaşır, kadın erken çöker cevabı geliyor. Adamların çıtır kadın avlamak için argümanını onlardan çok biz savunuyoruz :KK70: Kalan yorumların %30 da ben çok olgunum, yaşıtlarım bile bana yetmiyor :KK70:

I.e kocanız size yardımcı olmayan anlayışsızın tekiyse, 2-3 çocuk doğurup kendinizi yıpratmayın, bakımlı ve eşinden gayet de genç duran bir sürü arkadaşım var.

ayrıca 7-8 yaş farklı 3 tane çift biliyorum bizzat, hepside yıllarda evli mutlu mesut görünüyor.
Esimin evlenmeden onceki dis gorunumu ile simdiki arasinda bariz degisimler var, bense ayniyim, degisiklik olmadi. O coktu asil. Benim 1 turlu anlayamadigim nokta da hemcinslerimin nicin kendilerinden buyuk, kelli felli, gobekli daha yasli erkekleri kendilerine layik gorerek kasli, yakiskli, diken gibi enerjisi tavan adamlari elemeleridir. Hic mi istah yok anlamiyorum. Cirkin, agirkanli, miy miy erkek kadar beni iten 1 sey yoktur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X