Yaş farkı :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi melodyyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok cnm sorun görmuyorum erkeğın olgun olması ıyıdır zatı önemlı olan anlaşmak

slm arkadslar ben 19 sevgilim 28 yasında aramzda 9 yas fark var . sizce bu cok önemli mi değil mi ? ilerisi için vs.. deneyemlrinizi yorumlarınızı bekliyorum . kafam cok karısıksenağlamasenağlama

şu açıdan baksak: 9 yaş değilde.. siz daha ayaklarınızın yerden kesildiği yaştasınız ama erkek arkadaşınız görmüş geçirmiş bir yaşta desek.. bu bir genellemedir ama . istisnalar olabilir.eğer uyuşabiliyorsanız, sizin ak olarak gördüğünüzü o kara olarak görmüyorsa, siz sinemaya gidelim derken o *boşver hayatım ne sineması oturup bişeler içeriz** diyorsa, siz elele dolaşmak istersen onun canı evde oturmak istiyorsa, siz bir fıkra duyduduğunuzda katıla katıla gülerken o size garip garip bakıyorsa, vs vs örnekleri siz çoğaltacaksınız..

eğer bunlar vs vs yaşanmıyorsa yaş farkı sorun olmaz sanırım

aksine erkeğin büyük olması cok cok iyi birşey..benim bugüne kadrda istisna hriç büyüktü inan insana cok katıoo coğu zaman.mes.kendi yaşıtımdaki birine hadi beni biyere götür desem,yada bir bayan bir ortamda nasıl taşınır,fln filan bunları bilmiolar coğu..bana göre benim erkeğim mekan bilmeli,içmeyi bilmeli,damak tadı olmalı:)yanı acık düşünceli olmalı ki bunlarıda bişeyleri aşmıs yasını biraz almiş erkekle yapabiliriz.yapabilirsin..destekcinim :):):)

Canım hiç kafana takma benimde eşimle aramda 8 yaş var.Erkekler zaten geç olgunlaşırlar,senin yaşındakilere baktığında çocuk gibi görürsün ama yaşı ilerlemiş erkekler hem daha bilinçli oluyor,hemde kıymet biliyolar arkadaşında dediği gibi.Bizim aramızda hiçbir sorun yok çok şükür,eşim her zaman beni şımartır,sürekli arar ilgilidir sağolsun.Aksine bazen ben kapris yapıyorum ona ama idare ediyo beni.Ben daha fazla sinirliyim ondan ama o daha sakindir ve benide sakinleştirir.Bu ve bunun gibi pek çok örnek.9 yaş bişey değil bence boşver kıymetini bilsin senin gibi çıtırın

hiç aranız da cok yas farkıolan var mı ? ilerde hep sorun olur diyolar sizce doğru mu??

hayatım ben 25 yaşımda evlendim.Eşim 36 ydı 2 sene bana birşey söyleyemeden izlemiş beni.
İyide etmiş çünkü çıkmaya başladığımızda beni A dan Z ye tanıyan bir adam çıktı karşıma.İşte yaş farkı böyle olgunluklar yapmalarını sağlıyor hayatım.Biz hiç tartışmadık flört te nişanlılıkta falan çünkü beni benden iyi tanıyan bir adam beni nasıl üzerki birde noluyor biliyormusun şimdi canım zaten arada yaş farkı olunca aman elimden kaçar diye bir korku bir korkuuu ohhhhh seni prenses yerine koyuyolar .Aklı olan düşünsün . e düşünüyor tabii bu benim sevdiğim kadın onu elimde tutmam kaçırmaman lazım artık yaşadım bitti işte bu benim herşeyim bu var akıllarında ve sonuç sen artık bir prensessiiiiiiinnnnnn..ondan korkmayın öyle yaş farkı maş farkıı yaşayın hayatı..Yaşıtlarımla çıkarken hep kaavga hep kapris vardı burada sen kapris yapsanda kolayca çeken biri var :lepi::dance::teytey:

haklısınız arkadslar 2 kere kendi yssıtım yada 1 yas büyük kişilerle cıktım ama hiç biri şimdi sevgilim gibi anlayıslı değildi. sevgisini göstermiyordu. tecrübeli olması byük bir avantaj sanırım . ama işte cevrede söylenen sözler v. aklımı karıstırıyor. bi de daha 19 yasımd aolduğum için okuyorum aileme söylesem bu kişiyi coktepki vermesinden onaylamamalarından korkuyorum

neden sorun olsun ki bence onu kafana takman bile sacma geliyo bana

bence önemli değil eğer siz anlaşabiliyorsanız

10 dan fazla değilse bence yaş farkı çok sorun olmuyo. çevremde de 8-9 yaş farkla evli kişiler war. yaştan kaynaklı sorun yaşadıklarını görmedim. iyi anlaşıyosanız birbirinizi sewiyosanız we ona güweniyosan bi ömür yanında olup seni sewceğine inanıyosan yaşı hiç sorun etme bence

canım benim,abartılı bir yaş farkı yok zaten,hem zaten senden olgun olması (yaş dahilinde elbette,fikir veya davranış açısından değerlendirmedim ) bence çok daha iyi..bunu evlendikten sonra anlayacaksın,benim de eşimle aramızda 7 yaş fark var,ben bazen yanlış birşey yapsam ilk olarak "ben küçüğüm tabi senin gibi düşünemem,senin yaşına gelmem lazım" diye kendimi hemen affettiriyorum,yani kısaca yaş farkı olması çok ama çok çok iyi....aklında bulunsun bitanem a.s.

bence hiç bir sorun yok canım en azından bizim yaşla alakalı en ufak bir sorunumuz olmadı ..eşimle tanıştığımızda ben 16 yaşında iken eşim 25 yaş falandı...

eşimle benimde aramda 9 yaş var,erkekler bizlerden çok daha geç olgunlaştıkları için her zaman savunduğum bi durum kadından büyük olan erkek değer verir ve görmek ister,yaşıt ve küçük olanda karşılıksız değer ister ama sadece ister,tecrübeyle sabittir...

bencede cok fazla degıl onemlı olan anlayış

bencede problem degil. esimle benim aramdada 8 yas fark var. gayet iyi anlasiyoruz cok mutluyuz cok sukur:asigim:
bazen diyorum ben mi yaslaniyorum ney o sinemaya gitmek ister gezmeyi cok sever deli doludur ama ben evimde oturmayi cok severim yani anlasabildikten sonra yas sorun degil bence.

canım annemle babam arasında 11 yas var ve 30. evlılık yıldonumlerını yenı kutladılar. Hıc sorun dııl yas, onemlı olan anlayıslı olabılmenız bırbırınıze

eşimle aramızda dokuz yas var benim icin sorun degıdlı cunku ben de bıraz olgunum yasıma göre buyuklerle daha ıyı anlasırım hep ama kötı bıyanı varmıs evlendkten sonra yasadkca anlıyorsun onu da..yası buyuk olan herbıseyı gördugunu bıldıgını hayat tecrubesnın senden cok oldugunu ıddıa ederk hep senı bastrmaya calsablıyor benm kocam gıbı bu bir..ikincisi hakakten yasları geregı yasamaları gerekenlerı yasadklarndan senınle aynı heyecanları olamayabılıyor yanı unumu eledım elegımı astım hesabı..ne kadar olgun da olsam esım bana sureklı buyu artık der ona göre cocgum ben..ama anlamıyor kı benm ıcınde bulndgum yasa göre gayet normal ıstek ve tavırlarm..kısacası hayttan beklentılern hayatta durdgun yer baktıgın yön baya bır farklı oluyor bu acıdan zor..bir de yasca buyuk olan kendı kurallarnı cızdgı ıcın bu zamana kadar ortak bır noktada bulusmaya da pek gelemıyor..yanı boyun egmek gıbı oluyor ona göre kendı bıldgnı okmaya alstgndan bazı seyelrı kabul etmesı uzun suruyor..
tabı herkese göre degıseblır bunlar benım tecrublerım..sevgıler..

benimde eşimle aramda 9 yaş var ama herşey çok güzel Allaha şükür..hiçbi sorunumuz,uyuşmalığımız olmuyo..üstelik ben ikinci eşiyim..bu biraz kişinin kendi yapısyla ilgili..

herkes olumlu şeyler yazmış ama ben şahsen kadın erkek arasındaki yaş farkına çok olumlu bakmıyorum..daha ileriki yaşlarda fark biraz daha kapanabilir ama sen şu anda gençliğinin başındasın,o neler yaşamış neler görmüş...kendine daha yakın yaşta biriyle hayatı keşfetmek, aynı şeylere heyecanlanmak, biribirinize kapris yapmak,çocukça şeylerden kavga çıkarmak vs bunlar güzel ve yaşanması gereken şeyler bence...
bir arkadaşım kendisinden 7 yaş büyük biriyle evli, nişanlandıklarında kız 23yaşına basacakmış, doğumgünüyle ilgili güzel planlar falan yapmış nişanlısı abartmana gerek yok benim gibi 30 yaşına geldiğinde bunların ne kadar boş işler olduğunu anlayacaksın demiş bütün hevesi kaçmış tabi kızın, aradan seneler geçmesine rağmen unutamamış o hayalkırıklığını, şimdiki aklım olsa daha kendime yakın yaşta biriyle evlenirdim, çünkü gençliğimi yaşayamadım,tanıştığımız andan itibaren onun yaşına, yaşayışına uygun davranmak durumunda kaldım der hep...
daha önce de söylediğim gibi ileride bu yaş farkı kendini daha az hissettirir, evlenme niyetiyle kendinden yaşça büyük biriyle birlikte olmak isteyebilir insanlar ama sen daha 19 yaşındasın, küçüksün yani bilmiyorum..hadi sen olgun bir erkeğin büyüsüne kapıldın aşık oldun,aklın bir karış havada ama 30una yaklaşmış birinin de 19 yaşındaki bir kızla işi olmamalı bence...
bu benim şahsi görüşüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…