herkes olumlu şeyler yazmış ama ben şahsen kadın erkek arasındaki yaş farkına çok olumlu bakmıyorum..daha ileriki yaşlarda fark biraz daha kapanabilir ama sen şu anda gençliğinin başındasın,o neler yaşamış neler görmüş...kendine daha yakın yaşta biriyle hayatı keşfetmek, aynı şeylere heyecanlanmak, biribirinize kapris yapmak,çocukça şeylerden kavga çıkarmak vs bunlar güzel ve yaşanması gereken şeyler bence...
bir arkadaşım kendisinden 7 yaş büyük biriyle evli, nişanlandıklarında kız 23yaşına basacakmış, doğumgünüyle ilgili güzel planlar falan yapmış nişanlısı abartmana gerek yok benim gibi 30 yaşına geldiğinde bunların ne kadar boş işler olduğunu anlayacaksın demiş bütün hevesi kaçmış tabi kızın, aradan seneler geçmesine rağmen unutamamış o hayalkırıklığını, şimdiki aklım olsa daha kendime yakın yaşta biriyle evlenirdim, çünkü gençliğimi yaşayamadım,tanıştığımız andan itibaren onun yaşına, yaşayışına uygun davranmak durumunda kaldım der hep...
daha önce de söylediğim gibi ileride bu yaş farkı kendini daha az hissettirir, evlenme niyetiyle kendinden yaşça büyük biriyle birlikte olmak isteyebilir insanlar ama sen daha 19 yaşındasın, küçüksün yani bilmiyorum..hadi sen olgun bir erkeğin büyüsüne kapıldın aşık oldun,aklın bir karış havada ama 30una yaklaşmış birinin de 19 yaşındaki bir kızla işi olmamalı bence...
bu benim şahsi görüşüm...