E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi melodyyy
-
slm arkadslar ben 19 sevgilim 28 yasında aramzda 9 yas fark var . sizce bu cok önemli mi değil mi ? ilerisi için vs.. deneyemlrinizi yorumlarınızı bekliyorum . kafam cok karısıksenağlamasenağlama
eşimle aramızda dokuz yas var benim icin sorun degıdlı cunku ben de bıraz olgunum yasıma göre buyuklerle daha ıyı anlasırım hep ama kötı bıyanı varmıs evlendkten sonra yasadkca anlıyorsun onu da..yası buyuk olan herbıseyı gördugunu bıldıgını hayat tecrubesnın senden cok oldugunu ıddıa ederk hep senı bastrmaya calsablıyor benm kocam gıbı bu bir..ikincisi hakakten yasları geregı yasamaları gerekenlerı yasadklarndan senınle aynı heyecanları olamayabılıyor yanı unumu eledım elegımı astım hesabı..ne kadar olgun da olsam esım bana sureklı buyu artık der ona göre cocgum ben..ama anlamıyor kı benm ıcınde bulndgum yasa göre gayet normal ıstek ve tavırlarm..kısacası hayttan beklentılern hayatta durdgun yer baktıgın yön baya bır farklı oluyor bu acıdan zor..bir de yasca buyuk olan kendı kurallarnı cızdgı ıcın bu zamana kadar ortak bır noktada bulusmaya da pek gelemıyor..yanı boyun egmek gıbı oluyor ona göre kendı bıldgnı okmaya alstgndan bazı seyelrı kabul etmesı uzun suruyor..
tabı herkese göre degıseblır bunlar benım tecrublerım..sevgıler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?