Yaş farkı !

ben kendi adıma şahsen erkeklerin geç olgunlaştığını düşünerk bnden 1 yaş bile küçük hatta yaşıtım olucağına bnden 15 yaş büyük olsun daha makbule olur kanatindeyim.. tabi bnm fikrim bir kızınız varmış birde oğlunuzmu olsun istediniz hiç etik diil ...kusura bakmayın

valla 21 yaşındaki arkadaşı tanımıyoruz ama ben 21 yaşında olupta 40-50 yaşındakilerden olgun çok insan gördüm, sonuçta tanımıyoruz belki de henüz ergenlikten çıkamamış gençlerden, bilemeyiz yani
ama yaş farkının çok olduğunu düşünmüyorum ama tabii ilerde sorun olabilir sen 50 ilen o 42 olcak işte o zaman sorun olabilir,
gelecek henüz gelmedi, geçmişte bitti gitti zaten ben şu an da mutluluk istiyorum diyosan olabilir tabii de, ailelerin çatışması ortasında böyle bi mutluluk gerçekleşir mi bilemiyorum
sonuçta zor ve mücadele gerektiren bi ilişki olacağa benziyor, kendi açından bu mücadeleye değer mi onuda sen tahlil edebilirsin ancak

Bence yol yakınken dön arkadaşım.Senin içinde onun içinde büyük hata olur.21 yaşında bi çocuk sağlıklı karar alamaz.Aşk dediğin şey biyerden sonra biter.Çocuğun olmasa bunun riskine girersin belki ama annesin.Bundan 10 sene sonra o 30 yaşında genç bi adamken sen 40 ına merdiven dayamış çocuklu bi kadın olacaksın.Ozaman bittiğinde o hayatına devam edebilir ama sen yeni bir hayata başlamak için geç kalmış hissedeceksin.Olan en güzel yıllarına olacak.Daha 29 yaşındasın gençsin.Başından yanlış bi evlilik geçmiş. Bence daha ayakları yere basan bi ilişki kurmalısın.

ıllaki devam edicem diyosanda asla ama asla evlilik için acele etme derim ben...

Canım bence sen de seviyorsan bir dene fakat evliliği ilk başta düşünme. Yaş farkını kafana hiç takma. Bazıları hiç etik değil falan demiş çok saçma bence. Erkekler torunları yaşında kızlarıyla evleniyorlar onlara bir şey yok. Sizin aranızda 7-8 yaş fark olmuş ne var yani. Çocuk olgunsa sen de seviyorsan bir dene bu hayata 1 kere geliyoruz. Ama evlenme başka tabi onu hemen düşünme.

kardesinizi zor durumda birakiyorsunuz bence
o kac gösterirse göstersin siz kac gösterirseniz gösterin
karsinizdaki insanin olgun düsüncelere sahip olmadigi ortada
o hata yapiyor sizde hata yamasina izin vermeyin bence bir büyük olarak

bende 21 yaşındaki bir çocuğun sağlıklı karar alacağını düşünmüyorum.sevgilimde 21 yaşında,benimkine 'gel evlenelim' desem hemen yarın nikahı kıyar,halbuki evlenmemiz saçma olur çünkü daha aşmadığımız sorunlarımız var (zamanla aşıcaz inş.)

erkekler bu konuda mantıklı düşünemiyor bence,birine aşık olmak başka,o kişinin evlenilecek kadın-adam olması başka

henuz ayrilali 4 ay olmus..once bir ayril,kafani dinle uzun bir zaman bu sure icinde kendini kaptirmadan arkadas olarak,mesafeli sekilde gorus..artilara-eksilere bak..siz sevgili olup ayrilsaniz bile o cocuk hep hayatinizda olacak bi sekilde,buna gore at adimlarini..cok kontrollu davranman gerek diye dusunuyorum..ailesine yada cevresine hemen gorustugum biri var diye de anlatmasin..once bi arkadaslik kurun ne degil,ne degildir gorun..her ikinizdee..ondan sonra gercekten sevdiginize inanirsaniz,her savasa aciksaniz ileriye tasirsiniz..
eger illa sans verecem diyorsan..

Selam arkadaslar..
Sizin dusuncelerinize yorumlariniza ihtiyacim var bu konu hakkinda. Kisaca anlatmaya calisicam.
Yasim 29 basimdan 7 yillik cok sorunlu bir evlilik gecti ve bu evlilikten 4 yasinda bir kizim var. Esimden 4 aydir ayriyim henuz bosanma davamiz suruyor. Bundan iki ay once tatilde birisiyle tanistim.Kendisi benden 8 yas kucuk henuz 21 yasinda. Ben kendisine tatil suresince hep kardesim gozuyle baktim. Kendisi benim kiz kardesimin 2 yillik sevgilisinin ikiz kardesi. Fakat tatilimizin son gunlerinde bana olan ilgisini hissettim ama hep olamaz dedim. Sonra tatil bitti ben donerken benden msn istedi telefonumu istedi boylece gorusmeye devam ettik. Bir hafta sonra bana duygularini acti. Benden ne kadar hoslandigini bana gozyaslari icinde anlatti. O kadar icten ve masum ki anlatamam. Yasi 21 ama dusunceleri cok olgun ve mantikli. Cok ciddi dusunuyor benimle evlenmeyi falan planliyor gerekirse butun ailemi karsima alirim yeterki sen benim ol diyor. Bana cogu kisi diyor 24 gibi gosteriyorsun diye ama kafam cok karisik ne dusuncegimi bilemiyorum. Bende ona karsi bos degilim. Sizce nasil olur, ilerde yas farki sorun olurmu?

siz önce bir boşanın bence !

bence önce bir boşanıp kafanızdaki sorunları atın
yani daha diğer evliliğiniz bitmeden bir başkasıyla evlenmekten bahsediyorsunuz
birde kardeşinizin seviglisin kardeşi
bence bir değil bin defa düşünün
daha karakteri bile oturmamıştır o kişinin erkekler geç olgunlaşır
ki sizin birde çocuğunuz var
bence o insanlar görüşmeyi bırakıp önce hayatınızdaki yönü belirleyin :delphin:

bence önce bir boşanıp kafanızdaki sorunları atın
yani daha diğer evliliğiniz bitmeden bir başkasıyla evlenmekten bahsediyorsunuz
birde kardeşinizin seviglisin kardeşi
bence bir değil bin defa düşünün
daha karakteri bile oturmamıştır o kişinin erkekler geç olgunlaşır
ki sizin birde çocuğunuz var
bence o insanlar görüşmeyi bırakıp önce hayatınızdaki yönü belirleyin :delphin:

Kesinlikle aynen katılıyorum. kaydirigubbakcemile5
Yaştan önce düşünmeniz gereken başka durumlar var,önce bununları düşünün

29 yaşında olan yani olgun düşünebilecek kişi siz olmalısınız.o daha 21 yaşında bi çocuk ya yapmayın lütfen.mantıklı düşünemez bence.sizinde çocuğunuz varmış.çocuğunuzun başınıza böyle birşey gelse ne kadar razı olursunuz.iki kişi arasında yaş farkı olabilir ama bu farkta küçük olan erkek olmamalı bence.bir kaç yaşta değil 8 yaş.çok fazla.bu yaş farkı hiç bir zaman kapanmaz.o size herzaman çocuk gibi gelecektir.

ya gerçekten anlamıyom bu kendinden küçük erkek merakını .ne yalan söyleyim ben çok karşıyım.kardeş gözüyle bakılır diye düşünüyorum .ayrıca 21 yaş evlilik için çok erken.

daha boşanma davanız bile sonuçlanmamışş... durun önce bir boşanın geçmişin yükünü atında sonra yeni bi ilişkiye başlayın bence... profilinizde yurdışı yazıyor bahsettiğiniz size ilgisi olan çocuk türkiyedenmi aceba?? sizin yurdışında olmanızdan faydalanmak isteyen imkanlarınızı kullanmak isteyen biri olmasın sakın.. amann heee çok iyi ölçüp tartmalı ama dediğinz yaş farkı çok fazla.. üzülen yine siz olursunuz...

canım yaa sorun olmaz diyebilmeyi isterdim ama gerçek bu değil yaş sorun olur ama ondan daha büyük sorun senin boşanmak üzere ve bir çocuk annesi olman,ilerde daha fazla üzülmemek adına kaptırma kendini derim arkadaşım hem erkekler çok geç olgunlaşır,21 yaş çok erken evlenmek için ki o bir de senin çocuğunun sorumluluğunu alacak,durum çok çok zor canım.
yorum yazmak da çok zor seni kıracak incitecek kelimelerden uzak durmaya çalışıyorum ama ilerde daha çok üzülürsün canım ailesi şiddetle karşı çıkacaktır,kızını kabul etmeyecektir hadi seni ettiler diyelim,bütün bu ihtimalleri düşün canım çocuğuna bu hengameyi yaşatma bence,inşallah hakkında hayırlı kararı verirsin ve mutlu olursun...

arkadaşların yorumlarına katılaraktan bir ihtimalden söz etmek istiyorum.
amacım sizi kırmak ya da o çocuğa iftira atmak değil ama kendi iyiliğiniz için şu olasılığı da dikkate alın bence..
21 yasında bir erkek,ergenliğin son döneminde..

şu toplumumuzdaki dullara yönelik yanlış bakış açısına sahip ergen bir abaza olma olasılığı geldi ilk okuyunca aklıma..

çünkü bu tarz vakalar duymuşluğum var. insanın zayıf zamanında aklını çelmeye çalışan minik usta aktörler çıkabiliyor yurdum erkeğinin arasından..

Son düzenleme:
erkekler için geç olgunlaşan varlıklar denir ... bence erkek kadından enaz 3-4 yaş büyük olmalı... ve ayrıca arkadaşın dediğinede katılıyorum ( abaza olabilir) güvenmemek lazım erkeklerin aklı hep nerdedir ???????

kesinnikle erkegin yasi buyuk olmasi 5-6 yas neysede bayan buyuk olunca bence cok daha farkli. vazgecin bu sevdadan bence, sonra uzulmektense simdiden vazgecin..!

bencede vazgeçin. ikinizede yazık. hadi evlendiniz dedik. bir süre sonra kendi yaşıtı birisiyle tanışıp aşık olur (yada olduğunu zanneder) sizi aldatır falan (tabi allah korusun) boşu boşuna yıpratmayın kendinizi..

Back
X