• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı !

Lina2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
8
0
36
- Yurtdışı
Selam arkadaslar..
Sizin dusuncelerinize yorumlariniza ihtiyacim var bu konu hakkinda. Kisaca anlatmaya calisicam.
Yasim 29 basimdan 7 yillik cok sorunlu bir evlilik gecti ve bu evlilikten 4 yasinda bir kizim var. Esimden 4 aydir ayriyim henuz bosanma davamiz suruyor. Bundan iki ay once tatilde birisiyle tanistim.Kendisi benden 8 yas kucuk henuz 21 yasinda. Ben kendisine tatil suresince hep kardesim gozuyle baktim. Kendisi benim kiz kardesimin 2 yillik sevgilisinin ikiz kardesi. Fakat tatilimizin son gunlerinde bana olan ilgisini hissettim ama hep olamaz dedim. Sonra tatil bitti ben donerken benden msn istedi telefonumu istedi boylece gorusmeye devam ettik. Bir hafta sonra bana duygularini acti. Benden ne kadar hoslandigini bana gozyaslari icinde anlatti. O kadar icten ve masum ki anlatamam. Yasi 21 ama dusunceleri cok olgun ve mantikli. Cok ciddi dusunuyor benimle evlenmeyi falan planliyor gerekirse butun ailemi karsima alirim yeterki sen benim ol diyor. Bana cogu kisi diyor 24 gibi gosteriyorsun diye ama kafam cok karisik ne dusuncegimi bilemiyorum. Bende ona karsi bos degilim. Sizce nasil olur, ilerde yas farki sorun olurmu?

o çocuğun ailesine acıdım şimdi.. bütün ailesini karşısına alacak bir de.. keşke daha uzak davransaydınız.. bence bu yaş farkı çoook büyük sorun.. sizin için olmasa bile ilerde onun için mutlaka sorun olacaktır.. ne kadar küçük gösterirseniz gösterin yaş farkı belli olur, 21 yaşında daha çok küçük.. erkekler çok geç olgunlaşıyorlar.. ve bazen kendilerinden yaşça büyük bayanlardan hoşlanıp, bunu aşk zannediyorlar.. daha ergenlik çağında sayılır.. onun çocukluğuna verin, ve böyle bir maceraya kesinlikle girmeyin..

esim benden 6 yas kucuk ve yedi aydir evliyiz birbirimizi cok seviyoruz ve olgun bir insan benim gozumde aramizdaki yas farkida belli olmuyo (simdilik :))) ) onca sorun yasamamiza ragmen cok guzel anlasiyoruz
bu arada bende 29 yasimdayim ve ikinci evliligim alti sene once bosandim..

Ama senin bir cocugun var sen iki misli daha iyi dusunmen gerek..

bence evlilik olmaz o kişiyle isterseniz deneyin görün..

yasak şeyler cazip gelir sadece... kardeşinizin de özel hayatını etkiler bu durum . iyi düşünün öyle karar verin

o çocuğun ailesine acıdım şimdi.. bütün ailesini karşısına alacak bir de.. keşke daha uzak davransaydınız.. bence bu yaş farkı çoook büyük sorun.. sizin için olmasa bile ilerde onun için mutlaka sorun olacaktır.. ne kadar küçük gösterirseniz gösterin yaş farkı belli olur, 21 yaşında daha çok küçük.. erkekler çok geç olgunlaşıyorlar.. ve bazen kendilerinden yaşça büyük bayanlardan hoşlanıp, bunu aşk zannediyorlar.. daha ergenlik çağında sayılır.. onun çocukluğuna verin, ve böyle bir maceraya kesinlikle girmeyin..

Evet o yas kucuk ama ask zannetmiyorlar asik oluyorlar bu yuzden biz iki senedir bir kere olsun bu konuda sorun yasamadik..

zor bi durum.zor bi karar.ama nedendir okur okumaz çok yanlış olmaz bu iş felan dedim.belkide senin çocuklu ve yaşça büyük bi bayan olmandan.araya aileler girecek,kavga gürültü,patırtı of off..

gözardı edilemeyecek bi frk varmış ortada kaldı ki annesiniz düşünmeniz gereken bi hayat daha var

bence yol yakınken bırakın umut vermeyin o da unutur mantıklı düşünün o çok genç ve düşünceleri çok değişken o yaşlarda ilerde herkesten çok siz üzülürsünü davul bile dengi dengine demişler bencede

Evet o yas kucuk ama ask zannetmiyorlar asik oluyorlar bu yuzden biz iki senedir bir kere olsun bu konuda sorun yasamadik..

ben mesajımı senin durumuna göre değil, konuyu açan arkadaşın durumuna göre yazdım canım.. 21 yaşında bir çocuk, 29 yaşında ve çocuklu bir kadına aşık olup, ailesini karşısına almaya razı oluyorsa, buna aşk diyerek sadece kendilerini kandırmış olurlar.. ne yazık ki gerçekler bu kadar basit değil..

Yaş farkı belki yaşlarınız 30'a 38 olsaydı sorun olmazdı. Burda yaş farkından ziyade karşınızdakinin neredeyse çocuk olduğunun farkına varın. 21 yaşında ya çok genç hatta küçük bence.. Bu kararları alabilmek için çok erken bir zaman onun için. ılerde pişman olma ihtimali çok yüksek..

ayrıca evliliğinizi henüz sonlandırmamışsınız yani neden acele ediyorsunuz anlayamıyorum bir evlilik ne kadar kötü olursa olsun mutlaka güzel yaşanmışlıklarda vardır ki 4 yaşında bir çocuğunuz var biraz vefayı hakediyordur eskisinin yerine hemen ötekini koymak bana biraz kötü geliyor kusura bakmayın sizide kırmak istemem ama

21 yaş çok genç bir yaş

her ne kadar yaşından olgun tavırlar sergilese de ileride sorun olacak

beğenileri,hayat görüşü,hedefleri çok daha fazla değişkenlik gösterebilir

bu riskler varken evlilik olayını askıya alın bence

21 yasinda kendini hatirla, o zamanki kararlarindan memnunmusun? 21 yas evlilik karari vermek icin cok erken..
don kisotluk oynamaya kalkmis sanirim 21 yasinda bir adamin kiziniza nasil davranacagindan emin olabiliyor musunuz?
ask deyip gecmeyin hersey o kadar kolay degil. o cocugun da ailesi oglunun kendisine denk evlilik yapmasini ister..
bence uzak durun derim..

21 yasindaki biri daha hayatin basinda ve siz bir cocuk sahibisiniz..cok iyi dusunun derim..ailesiyle cok ugrasirsiniz ve sevseniz de,huzurunuz olmaz diye dusunuyorum..
cocugun ailesi karsi ciktiginda kardesin de madur olacak..hemde omur boyu..sizin isiniz olmasa bile o evlenirse hep sizi suclayacak belki de..
neler unutulmuyor ki bu da gecer...

acele etmeyin bence, daha boşanmamışsınız bile.. eşinizle yaşadıklarınızı bu kişiyle yaşamayacağınız ne malum. bir durun, zihniniz dinlensin.. kaldı ki gerçekten korkunç bir yaş farkı var. 21; erkek için çocuk denebilecek bir yaş.. kızınızı düşünmeniz gerek herşeyden önce...

Benim sevgilim de benden 5 yas küçük.Gercekten inanılmaz olgun ve aşırı seviyor beni ilgiye boğuyor diyebilirim.Ama bizim yaslarımız ben 28 erkek arkadasım 23 bizim aramızda sorun yok size bu anlamda destek olıyım diyeceğim ama arkadaslarında sanırım kastettiği benim yasadığım gibi bi durum değil.Daha fazla yas farkı , kişinin 21 yasında olması, ve sizin bir de cocuğunuzun olması.Bu detaylardan baya bi fark oluyor aramızda...Umarım sizin için en doğru kararı verebilirsiniz.Hakkınızda dilerim en hayırlısı olur.

eee konu sahibi.. bu kadar cevap yazıldı, fikrin ne? :kahve:

Back
X