- 26 Eylül 2010
- 17.560
- 32.870
- 798
- Konu Sahibi GelenKutusu
-
Ay çok güldüm :))))) ilginç biri demekki :)Demin mesaj attı mesela. Ne yapıyorsun diye. Ben de TV izlerken yattığım yerden TV fotoğrafı gönderdim ama köşede ayaklarım gözüküyor.
Bana yazdığı şu: O ayakları gıdıklarım ona göre
Yani 52 yaş böyle mi kur yapar, adam mı anormal.
Aa harika yorum. Ben de bi ekleme yapayim. Dediğin gibi hayatında gizli tuttugu kadinlar olabilir. Şöyle de olabilir; adamın cinsellikle alakalı bi sorunu olabilirMerhaba konu sahibi, konuyu baştan sona okudum. Bu adam tipini biliyorum ben. Bak, bu tarz adamın geçmişinde sana söylemediği yaşanmışlıkları vardır, dindar olması veya toplantıda telinden kuran bakması engel değil bunlara nerden biliyorsun çevreye karşı imaj yapmadığını, kuran okuyacak o zamanı mı bulmuş yani...1 kere evlenip 2 ay evli kalmış sonra da hiç evlenmemiş 52 yaşında bir adamdan bahsediyorsun. Adamı 2 hafta aramıyorsun tavşan dağa küsmüş misali ama adamın umru pek te değil...Bu tarz adamlar aklına geldikçe işi düştükçe sana yazar. Kimbilir mesajlaştığı kadınlardan kaçıncısın...Eminim hayatında kimse yok diyorsun, fotolarda hep erkekler var diyorsun. Allah aşkına sen hangi dünyada yaşıyorsun kuzum? Bu erkek o mevkide hayatındaki kadını ya da kadınları afişe edecek hali yok herhalde, herşeyi gizli sürdürür bu tipler...Bu adam imam nikahı bile kıymış olabilir birilerine ya da tamamen boş sohbet meraklısı adamlar oluyor, yazıştığım biri bulunsun 2 güzel laf edelim hesabı...
Ne korkması ne bocalaması allah aşkına, 20 yaşındaki çocuktan bahsetmiyoruz. Biraz sert gelebilir yazdıklarım ama inanın biliyorum çevreden...Cimridir bir de bu tipler..
Ben buraya net olarak yazıyorum ki bu adam senle evlenmez...Evlenmek isteyen düzen kurmak isteyen adam seni tanımaya çalışır, sorar ,arar, giriş gelişme kısımları yaşanır...Gelmiş 52 yaşına...Adam için öylesine arada gönlünü eğlediği yazıştığı birisin, evlenmek isteyebilirsin ama bence bu adamla kafa yormana bile değmez...Bi erkeğin dediğin gibi bekar veya çocuksuz olması, iyi konumunun olması malesef uygun eş adayı olduğu anlamına gelmiyor...Kendini kullandırma, böylelerinin can sıkıntısı gidericisi olmayın nolur.
Espri yapmak da bir zeka gerektirir bence yaYanlışlıkla elim Z harfine bastı mesajlaşırken
Cevapları:
Z raporu
Gün sonu raporu yani
Yoksa
Zzzttt Erenköy mü?
sen aklı başında kadınsındır gelen kutusu15 sene olmuş boşanalı ve o zamandan sonra hiç evlenmemiş. Kafamda soru işareti oluşturan şeylerden biri bu. Neden bir erkek stabil bir hayat istemez?
Diğer yandan beni ablasıyla eniştesinin evine kahvaltıya davet etti. Gittim ben de. Ablasına sevgili olduğumuzu söylemiş!!!
Merhaba KK kadınları,
Uzatmak istemiyorum ama uzun bir konu olacak.
Boşanalı 4,5, ayrı yaşamaya başlayalı 6 sene oldu. Mahkeme uzun sürse de bitmeden hayatıma birini almama kararım kesindi zaten. Ama bittikten sonra da kimseyi beğenemiyorum.
En son bir kaç ay önce biriyle tanıştım. İşle ilgili bir organizasyonda. Tesadüf yanyana oturduk. Bekar olduğunu öğrenince ve yaşının da yaşıma uygun olduğunu görünce mutlu oldum açıkçası. Biraz da elektrik aldım sanırım :) Çok detay vermek istemiyorum ama işinde statü olarak da bana denk biri. Yaklaşık 15 sene önce evlenmiş, kısa süre sonra çocuksuz boşanmış. Kendisine sormadım ama internet araştırmalarıma göre ekonomik durumu da bana denk. Toplantı şehir dışında ve 3 günlüktü, dolayısıyla bol bol akşam yemeği ve kahve bahanesi ile sohbet şansımız oldu.
Bulunduğumuz şehre dönünce bana mesaj atmaya başladı. Bir yandan seneler sonra biriyle tanışmış olma heyecanı, bir yandan acaba ileriye yönelik bir şey olma ihtimali, bir yandan korkular derken görüşmeye devam ettik.
Ama nasıl bir görüşme? Ben “sanırım benden hoşlanıyor” diyorum, umutlanıyorum, bir kaç gün hiç yazmıyor. Ben yazınca herhangi biri gibi cevap yazıyor. Tam bu aşamada ben kendim adamın avukatlığını yapıyorum: “adam 52 yaşında, koskoca daire başkanı, kalkıp sana çiçekli böcekli mesajlar atacak değil ya” diyorum. “Adamın belli bir ağırlığı var, normal” diyorum. Sonra “yok yok bana karşı hiç bir şey hissetmiyor” diyorum, kendimi geri çekiyorum. Bu sefer bana yazmaya başlıyor. “Aaa galiba bana karşı bir şeyler hissediyor” diyorum, gelinlik bakmaya başlıyorum :)) Ama bu sefer sürekli başkalarıyla sürekli meşgul. Başka kadın olmadığına eminim, arada fotoğraf gönderiyor, kalabalık erkek grupları.
Çocuklar nedeniyle her zaman dışarı çıkamıyorum, müsait olacağım zaman (mesela babaları gelip alacağı zaman) diyorum ki; sinemaya gidelim mi? “Bilmemkim davet etmişti ne zamandır, onunla görüşmem gerek”
“Bilmem nerde savcı beyle kahvedeyim, erken kalkabilirsem gelirim, sen haber bekle” Ben bekliyorum, bekliyorum, işi uzuyor, başka plan da yapamıyorum, gelemem dese tek başıma gideceğim sinemaya. Hazır çocuklar yokken. Boş boş beklediğimle kalıyorum.
En son artık ben “herhalde olmayacak” diyorum. Bu sefer bana seni seviyorum diyor.
Beraber çektirdiğimiz bir fotoğrafı profiline ne zaman koyarsın diyorum. Meslek camiasından nasıl karşılanır ki diyor.
Bu adam ne yapmaya çalışıyor? Kafam çok karışık.
bunu gerçekten dediniz mi ya, hiç uygun bi istek değil bence yaş kaç olursa olsun ki adam haklı yani o konuda.Beraber çektirdiğimiz bir fotoğrafı profiline ne zaman koyarsın diyorum.
Ay siz çok yaşayın ,beni güldürdünüz.Adam dindar bir adam olduğu için evlilik dışında bir seçenek olduğunu düşünmedim açıkçası.
Toplantı esnasında masanın altında cep telefonunda kuran sayfası açıktı mesela.
Memleketinde de dini bir pozisyonu var anladığım kadarıyla. Memleketine gidince tekke gibi bir yerde el öpmeye gelenleri misafir ediyor.
adamın bu mesajı biraz rahatsız etti beniBen de anlayamıyorum gerçekten. Örnek versem daha mı iyi olacak acaba.
Mesela bir gün duştan çıktım, mesaj attı. Ne yapıyorsun diye. Duştan çıktım uzandım biraz dedim (sonradan kendime kızdım, niye bu kadar gereksiz bir detay verdim diye ama çok geçti). Bana dedi ki, ben de duş alırım o güzel evde bir gün inşallah. Ben de dedim, benim evim hamam mı, herkes evinde alsın duşunu. Görüşmedim 2 hafta.
Yani ne bu??? Kur mu?? Sanki gel yatalım desem gelecek gibi mi???
ben sizi birbirinize denk göremedim pek. sizin ruhunuz genç cıvıl cıvılsınız maşallah ama adam size gore çok ağırMerhaba KK kadınları,
Uzatmak istemiyorum ama uzun bir konu olacak.
Boşanalı 4,5, ayrı yaşamaya başlayalı 6 sene oldu. Mahkeme uzun sürse de bitmeden hayatıma birini almama kararım kesindi zaten. Ama bittikten sonra da kimseyi beğenemiyorum.
En son bir kaç ay önce biriyle tanıştım. İşle ilgili bir organizasyonda. Tesadüf yanyana oturduk. Bekar olduğunu öğrenince ve yaşının da yaşıma uygun olduğunu görünce mutlu oldum açıkçası. Biraz da elektrik aldım sanırım :) Çok detay vermek istemiyorum ama işinde statü olarak da bana denk biri. Yaklaşık 15 sene önce evlenmiş, kısa süre sonra çocuksuz boşanmış. Kendisine sormadım ama internet araştırmalarıma göre ekonomik durumu da bana denk. Toplantı şehir dışında ve 3 günlüktü, dolayısıyla bol bol akşam yemeği ve kahve bahanesi ile sohbet şansımız oldu.
Bulunduğumuz şehre dönünce bana mesaj atmaya başladı. Bir yandan seneler sonra biriyle tanışmış olma heyecanı, bir yandan acaba ileriye yönelik bir şey olma ihtimali, bir yandan korkular derken görüşmeye devam ettik.
Ama nasıl bir görüşme? Ben “sanırım benden hoşlanıyor” diyorum, umutlanıyorum, bir kaç gün hiç yazmıyor. Ben yazınca herhangi biri gibi cevap yazıyor. Tam bu aşamada ben kendim adamın avukatlığını yapıyorum: “adam 52 yaşında, koskoca daire başkanı, kalkıp sana çiçekli böcekli mesajlar atacak değil ya” diyorum. “Adamın belli bir ağırlığı var, normal” diyorum. Sonra “yok yok bana karşı hiç bir şey hissetmiyor” diyorum, kendimi geri çekiyorum. Bu sefer bana yazmaya başlıyor. “Aaa galiba bana karşı bir şeyler hissediyor” diyorum, gelinlik bakmaya başlıyorum :)) Ama bu sefer sürekli başkalarıyla sürekli meşgul. Başka kadın olmadığına eminim, arada fotoğraf gönderiyor, kalabalık erkek grupları.
Çocuklar nedeniyle her zaman dışarı çıkamıyorum, müsait olacağım zaman (mesela babaları gelip alacağı zaman) diyorum ki; sinemaya gidelim mi? “Bilmemkim davet etmişti ne zamandır, onunla görüşmem gerek”
“Bilmem nerde savcı beyle kahvedeyim, erken kalkabilirsem gelirim, sen haber bekle” Ben bekliyorum, bekliyorum, işi uzuyor, başka plan da yapamıyorum, gelemem dese tek başıma gideceğim sinemaya. Hazır çocuklar yokken. Boş boş beklediğimle kalıyorum.
En son artık ben “herhalde olmayacak” diyorum. Bu sefer bana seni seviyorum diyor.
Beraber çektirdiğimiz bir fotoğrafı profiline ne zaman koyarsın diyorum. Meslek camiasından nasıl karşılanır ki diyor.
Bu adam ne yapmaya çalışıyor? Kafam çok karışık.
Ablacım ya hesabın mı hacklendi?
Bu ne biçim adam
Konuyu sen açmamış gibisin :/
Adam dindar bir adam olduğu için evlilik dışında bir seçenek olduğunu düşünmedim açıkçası.
Toplantı esnasında masanın altında cep telefonunda kuran sayfası açıktı mesela.
Memleketinde de dini bir pozisyonu var anladığım kadarıyla. Memleketine gidince tekke gibi bir yerde el öpmeye gelenleri misafir ediyor.
Tüm yorumlara göz atınca şunu hissettim , sanki siz yılların yanlızlığından bunalıp omzunuzu dayayacak birini arıyorsunuz. Bu adama da biraz hızlı kapılmışsınız. Bu nedenle de acele edip talepkar davranıyorsunuz. Mesela:Keşke evlenmeden önce burayı tanımış olsaydım
Ne güzel yorumlarınız var.
Beni kendime getirin yahu
Ne dindarım diye takılanları gördük erkek erkektir benim sevgilimde 50 yaşında ben 29 hiç evlenmemiş ve benle tanışana kadar da istememiş şuan o istiyor ama 50 yaşında biriyle evlenmek ne kadar doğru diye düşünüyorum sizin aranızda kaç yaş var ?
Ben 42, o 52
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?