Yaş ilerledikçe birini hayatıma kabul etmek zorlaşıyor mu?

Ayy senin böyle konu açmanı severim ben. Bence bir süre daha takip etmelisin. Belki korkuyordur. Kendi adima ben korkuyorum. Onun için hemen kesip atmamakta fayda var.
Insallah herşey güzel olsun .

Ay çok güldüm :))))) ilginç biri demekki :)

Aa harika yorum. Ben de bi ekleme yapayim. Dediğin gibi hayatında gizli tuttugu kadinlar olabilir. Şöyle de olabilir; adamın cinsellikle alakalı bi sorunu olabiliryani her halukarda tırt... yaaaa bence boşver gitsin bu adamı

sen aklı başında kadınsındır gelen kutusu
biraz üzerine varıyorsun sanki adamın hee :)
bence geri çekilmenin vakti gelmiş

Açık ve net adamın gönlü yok arada boşta kalınca oyalanmak için size yazıyor biz kadınlar zaten sürekli onların avukatlığını yapıp kendimizi kandırırız bu aynı beni arayacaktı ama öldü galiba yoksa kesin arardıya benziyor üzgünüm ama adamın sizinle ilgisi yok bence konuşmayı bırakın ya da bir beklentiniz olmasın

Beraber çektirdiğimiz bir fotoğrafı profiline ne zaman koyarsın diyorum.
bunu gerçekten dediniz mi ya, hiç uygun bi istek değil bence yaş kaç olursa olsun ki adam haklı yani o konuda.

ama onun dışında bence üzerine düşmeyip akışına bırakın. o size gelsin. biraz siz üstüne düşmüşsünüz gibi geldi bana. gerçekten seviyorsa hayatınıza girmenin bi yolunu bulur diye düşünüyorum.

Ay siz çok yaşayın ,beni güldürdünüz.
Kişisel olarak dini kuralların benim ve ailemin yaşamımda büyük bir yeri ve etkisi var.
Bununla birlikte diyorum ki İstanbul'da bir çok semtte dindar geçinen erkeklerin 2.eşlerine (onlar öyle deyip kılıfına uyduruyor) açtıkları evler var. İkili romantik ilişkilerin seyrinde 'din' unsuruna hiç güvenmeyin derim ben.
Erkeklerin kadınlar söz konusu olduğunda aklı farklı çalışıyor, bu işlerin düzgün yürümesi ise sadece karşımızdakinin ahlakı ile alakalı emin olun. Telefonundan ne okuduğuna değil etrafıyla olan ilişkilerine ve iletişimine bakın derim ben.
Sizin bu konuda biraz acele ettiğinizi ve erken beklentiye girdiğinizi hissettim ben.
Bırakın adam peşinizde koşsun, siz nazlanın.
Şu saatten sonra ince eleyip sık dokuması gereken sizsiniz.

adamın bu mesajı biraz rahatsız etti beni
ne demek bende duş alırım biraz fazla geldi
2 hafta görüşmedin sonra görüştüğünde yine böyle konuştu mu

ben sizi birbirinize denk göremedim pek. sizin ruhunuz genç cıvıl cıvılsınız maşallah ama adam size gore çok ağır
evlenirseniz bundan farklı da olmayacak kendinizi mutsuz etmeyin, size yaş olarak biraz daha yakın birini tercih edin bence

Ne dindarım diye takılanları gördük erkek erkektir benim sevgilimde 50 yaşında ben 29 hiç evlenmemiş ve benle tanışana kadar da istememiş şuan o istiyor ama 50 yaşında biriyle evlenmek ne kadar doğru diye düşünüyorum sizin aranızda kaç yaş var ?

Keşke evlenmeden önce burayı tanımış olsaydım
Ne güzel yorumlarınız var.
Beni kendime getirin yahu
Tüm yorumlara göz atınca şunu hissettim , sanki siz yılların yanlızlığından bunalıp omzunuzu dayayacak birini arıyorsunuz. Bu adama da biraz hızlı kapılmışsınız. Bu nedenle de acele edip talepkar davranıyorsunuz. Mesela:
Birlikte fotoğrafımızı ne zaman yayınlarsın?
Bana çiçek göndersene...
Biraz frene basın ve adamı daha iyi tanımaya çalışın. Sonrasında hayal kırıklığına uğramayın.
Her şey gönlünüzce olsun inşallah...

Ben 42, o 52

Ablacım sen uzun zamandır bu flört işlerinden uzak kalmışın ben senden küçüğüm ama inan o işler bildiğin gibi değil artık bu adamın tek niyeti cinsellik eğer seni kandırır amacına ulaşırsa çok üzülürüm lütfen kendini kullandırma uzak dur bu adamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…