esimle aramda 8 yas var. 21 yasimda evlendim. su gibi guzel derler ya oyle guzel bir kizdim.esim emniyette calisiyor, rutbeli memur arabasi vs vardi. cok yakisikli degildi. bende unv sinavina hazirlaniyordum.nisanlanadigimda en yakin akrabalarimiz bir dunya laf etti. maasi ,kariyeri ,parasi iCnmi vs dediler.inanamadik dediler. bende ben onda sizin goremediginizi gordum dedim ki; bana gore gercekten yakisikli. saclari dokulmus diye Oyle dediler saniyorum. simdi aradan 9 sene gecti, ben ogretmen oldum, atandim. 3 defa hamilelikte bebegimizi kaybettik. sonra 2 kizimiz oldu. nereDeyse 30 kilo aldim ilaclar, tedaviler vs. toparlak birsey oldum. esimse hala sporunu vs yapar, bakimlidir, filinta gibi karizmatik. benim o su gibi guzelligim gecti gitti. geriye kalanmi? hala elimi sicak sudan soguk suya sokmayan, gozlerimin icine bakan, 2 kizim var ama beni evde bekleyen aslinda 3 prensesim var diyen, her sabah yeni bir aska uyandigim hayat arkadAsim kaldi.
hmm bu laflari soyleyenler nemi oldu.sulalemize simdiye kadar senin esin gibi damat gelmemis, aranizda bir sorun olsa biliriz ki; Ondan degil senden kaynaklanir, ne kadarda mukemmel bir insanmis diye diye dolaniyorlar.