- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
Yuh yani adamın sevgilisi olmadı diye penisine kadar küçülttünüz. Ne erken boşalması ne özgüvensizliği kalmış adamın. Ayıp be ayıp.Cinsellik erken boşalma olur penis küçüklüğü olur :) kendine güveni yoktur yanaşmaz kızlara sonra ben kimseyi istemedim seni beklerim ayağı yapar . Evlendiği günde arkasını döner yatar :) Sağlık problemidir olabilir mücadele edilir ama tedaviyi vs hastalığını kabul etmeyen adamla uğraşmak çok zor.
Hem düşünsene ya sonra gözü açılsa genelde öyle diyorlar başka kadın peşine düşüyor adam.
Kız eskiyi ne karıştırıyorsun, yedi medi. İlk sen oldun de bi dahakine.
Ben buradaki çoğu kadını anlamakta güçlük çekiyorum tamam ilk buluşmada söylemeyebilirdi ama karşı taraf sormuşsa söylemesi doğal söyleme diyorsunuz doğru olanı yapmış söylemiş başka bisey olsa söyle yalanla nereye kadar karşı tarafı kandırmış olursun dersiniz ne farkı var yani adamın sevgilisi olmamıssa öyle birisini istemeside tercih meselesi saygı duymak lazım
Bizim de olmadı ama bu muhabbeti de yapanlar var demekki sayı olarak istemiş olabilir yapacak bişey yokiyi de kaç tane sevgilin oldu demek saçma değil mi??
daha önce ilişkin oldu mu falan diyebilirdi. o da cevap verir ya da vermezdi hepsi bu. 6 yıllık evliyim 1 yılda flört ettik hiç böyle saçma muhabbetimiz olmadı
Yaklasık 20 gün önce basımdan gecen olayı yazacagım. Canımı sıkan bir konu . Arkadas vasıtasıyla biri ile tanıstım . İkimizde 25 yaşındayız . Geçmiş ilişkilerden konuştuk. Ben anlattım ilk sevgilim 15-16 yaşlarında oldu bugune kadar 7 sevgilim oldu dedim sıra buna geldi bunun hiç sevgilisi olmamış. Gayet kibar efendi biriydi . Neden sevgilin olmadı bu yaşa kadar diye sordum. İş güç okul fırsat bulamadım dedi . Yaşımı da buluşmada o gün öğrendi. Hayattaki beklentilerimizden konuştuk. Bana şöyle dedi ; İyi kızsın ama benim kriterlerime uymuyorsun . Ben kendimden 5-7 yaş arası küçük biriyle gelecek kurmak istiyorum. Seninle gelecek kuracak olursam ileride sorun yaşayacağımı düşünüyorum hissediyorum dedi .Açıkça söylemek gerekirse ben olumlu bakıyordum ama bu sebeplerle veto yemek beni üzdü .Gayet de olgun gözüküyordu ama bakış açısı pek olgunca gelmedi bana , hiç sevgilisi olmamış biriyle gelecek kurmak istiyormuş .Bilmiyorum canım çok sıkıldı.
Haklısınız çapkınsa olabilir tabi. Ben eskiden tsbidifim için ondan hiç şüphelenmedimçapkınlarda da cinsel hastalık riski çok olmaz mı ? hpv gibi mesela , korunmak da fayda etmiyor ki bu hastalık kadında rahim ağzı kanserine bile yol açabiliyor
Kesinlikle... Her ne kadar 7 nin çok fazla olduğunu düşünsemde bende konu sahibinin dürüstlüğünü çok takdir ettim. Yalanda söyleyebilirdi ama kandırmamayı, en önemlisi yalancı olmamayı seçmiş. Diğer tarafın fikir özgürlüğüne saygı duymuş, helal olsun.Ben buradaki çoğu kadını anlamakta güçlük çekiyorum tamam ilk buluşmada söylemeyebilirdi ama karşı taraf sormuşsa söylemesi doğal söyleme diyorsunuz doğru olanı yapmış söylemiş başka bisey olsa söyle yalanla nereye kadar karşı tarafı kandırmış olursun dersiniz ne farkı var yani adamın sevgilisi olmamıssa öyle birisini istemeside tercih meselesi saygı duymak lazım
Bencede helal olsunKesinlikle... Her ne kadar 7 nin çok fazla olduğunu düşünsemde bende konu sahibinin dürüstlüğünü çok takdir ettim. Yalanda söyleyebilirdi ama kandırmamayı, en önemlisi yalancı olmamayı seçmiş. Diğer tarafın fikir özgürlüğüne saygı duymuş, helal olsun.
Kız eskiyi ne karıştırıyorsun, yedi medi. İlk sen oldun de bi dahakine.
Dürüst olma taraftarıyım anlattım dogrusunu ama çok saçma bir bakış açısı değil mi ? hiç sevgilisi olmamış kendinden 5-7 yaş arası kucuk bırını istemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?