Yaş Meselesi

Yuh yani adamın sevgilisi olmadı diye penisine kadar küçülttünüz. Ne erken boşalması ne özgüvensizliği kalmış adamın. Ayıp be ayıp.
Nasıl bir karanlık ruhunuz var sizin???
Şartmı illa sevgili bulmak? Belki adam özel duygularını özel bir insana saklıyor...
Allah sizin gibilerden korusun.

Hic sevgilim olmadi .. Kucuklugumden beri esim olacak hayatimda ilk o da gorucu usuluyle.dedim zaten begenirsem tamam derim bakarim olmadi yollarim kafasindaydim .. Yani bu benim hayat prensibimdi . Adam bana 7 sevgilim oldu deseydi. Bir hemcinsiniz olarak empati yapin ne dusunurdunuz? Bazi adamlar yatar yatar ama bakire kiz ister ya bizde onlara toplum.olarak soule deriz madem bakire diye tutturuyorsun sende milletle yatmayacaktin deriz ya .. Helal olsun adama cidden olmadiysaki inanirim var oyle arladaslarim. Uzulmeyin suan yok dedi tatli geldi birazda size kismet degilmis zaten boyle bir adamla evlenirsenuz yarin kucuk bir kavgada size eskilerden 7 den bise dese kaldiramazsiniz.. Bu arada lutfen bir daha sayi vermeyin kimseye her zan durust olamazsinuz cunku dunya yalan

Patavatsızlık yapmışın yada oltaya gelmişin ilk buluşmada eski sevgili konuşma buda tecrübe olsn sana..

Ben buradaki çoğu kadını anlamakta güçlük çekiyorum tamam ilk buluşmada söylemeyebilirdi ama karşı taraf sormuşsa söylemesi doğal söyleme diyorsunuz doğru olanı yapmış söylemiş başka bisey olsa söyle yalanla nereye kadar karşı tarafı kandırmış olursun dersiniz ne farkı var yani adamın sevgilisi olmamıssa öyle birisini istemeside tercih meselesi saygı duymak lazım

bence insanlara bu kadar ayrıntılı özel hayatını anlatma. hele de ilk buluşmada ne kadar çirkin. biz eşimle flört ederken hiç böyle saçma muhabbetler etmemiştik. soran olursa da böyle şeyler muhabbeti kes. çok ayıp çünkü.

iyi de kaç tane sevgilin oldu demek saçma değil mi??
daha önce ilişkin oldu mu falan diyebilirdi. o da cevap verir ya da vermezdi hepsi bu. 6 yıllık evliyim 1 yılda flört ettik hiç böyle saçma muhabbetimiz olmadı

Adam yasa drgil de gecmiste 7 sevgilin oldugunu ogrendigi icin veto etmis olabilir. Buda sana ders olsun kimseye gecmisinden ayrintili bahsetme. Erkekler cok takiyor boyle seylere. "Evet gorustum ciddi niyetli birileriyle ama olmadi" deyip gecistirebilirsin.

Hadi sevgilisi hiç olmamış birini tercih etmek istiyor anladık diyelim de 5-7 yaş küçük neden eğitecek mi acaba?

Bizim de olmadı ama bu muhabbeti de yapanlar var demekki sayı olarak istemiş olabilir yapacak bişey yok

7 sevgiliden sonra bahane bulmuş gibi geldi bana.
Bende hiç sevgilim omamış olsa 7 sevgilisi olan adamı istemezdim sanırım. Üstelik yaş 25!

Kesinlikle... Her ne kadar 7 nin çok fazla olduğunu düşünsemde bende konu sahibinin dürüstlüğünü çok takdir ettim. Yalanda söyleyebilirdi ama kandırmamayı, en önemlisi yalancı olmamayı seçmiş. Diğer tarafın fikir özgürlüğüne saygı duymuş, helal olsun.

Bencede helal olsun

Kız eskiyi ne karıştırıyorsun, yedi medi. İlk sen oldun de bi dahakine.

çok güldüm
D dertbin zaten kafa yapısı başkaymış kaç yaş küçük ki senden hiç ilişkisi olmamış boşversene napacan hiç ilişkisi olmamış odunu, ilişkisi olmuş olsun ki yontulsun bence bak bu daha yontulamamış sabi sübyan arıyor kendine

Dürüst olma taraftarıyım anlattım dogrusunu ama çok saçma bir bakış açısı değil mi ? hiç sevgilisi olmamış kendinden 5-7 yaş arası kucuk bırını istemek

olabilir. kendisi için ilk olacak, heyecan yaşayacak o da aynı ilk duyguları paylaşacak birini istiyor. feleğin çembeirdnen geçip bi sürü kızla çıkıp da el değmemiş kız istiyorum dese haklı olurdunuz. ama şu anda onun böyle bişey isteme hakkı var gayet de dürüst olmuş..

İlk buluşmaya gelmeden yaşınızı öğrenmiş olması gerekmez miydi? Yaşınızı biliyodur , size bahane olarak yaşınızı sunmuş.Onun derdi 7 tane sevgili mevzuudur.Hesaplamıştır , ortalamaya vursak yılda 1 sevgili ediyor.Bazıları bundan rahatsız olur. Bence asıl derdi eski sevgili sayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…