Yaş meselesi

Buradaki yorumları ciddiye alma eğer seviyorsan anın tadını çıkar.

Evlenirsiniz tabi 10 yıl sonra adam nalları dikince bütün miras da size kalır.
Sonra bı bakmışsınız aaaa bir kızı var miras ona kalacak siz ortada kalmışsınız!
Sonra bi entrikalar bir dolaplar..
Biz bunları televizyon kanallarından fimlerden falan hep izliyoruz neden biri de siz olmayasınız ki? Hemen evlenin.

Anın tadı derken?? Adamda anlık durum kalmamış ki
Herkes ön yargıda bulunmuş. belki adam genç gösteriyor, belki kız parası için değil de aşık ama toplumdan çekindigi için kararsız ve garip hissediyor? Her şeye mantık çerçevesinde bakmamak lazım, 3 günlük dünya...

Merhaba arkadaşlar , size bir sorum olacak sizi gayet güzel yaşatacağını bildiğiniz biriyle aradaki yaş farkı 25 30 yaş kadar olsa evlenir miydiniz ?
Sen 30 olduğunda o 60 olacak elinden tutup dedenimi getireceksin sinemaya gitsen ilk 10 dak.uyuklar

Evlilik 3 günlük değil ama bunu da düşünmek lazım. Tabi ki kimin ne olacağı belli olmaz ama bile bile de lades denmez

Evlilik 3 günlük değil ama bunu da düşünmek lazım. Tabi ki kimin ne olacağı belli olmaz ama bile bile de lades denmez
Ben şu an tekrar konu sahibinin yazısını okudum. "İyi yaşatabilmek" üzerine sormuş. Yani sanırım aşk falan yok tamamen maddi. Öyleyse evet tamamen yanlış ve iğrenç. İstisnai durumları göz önüne alarak iyimser yaklaşmak istemiştim sadece.

Oyle olsa bu soruyu soracağını sanmıyorum ben.

Senin sevgilinle aranda o kadar yoktu ne ara ayrıldın da 30 yas buyugunu buldun o da 17 yas falan buyuktu senden?

Tamamen duygusalsa bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…