Anın tadı derken?? Adamda anlık durum kalmamış kiBuradaki yorumları ciddiye alma eğer seviyorsan anın tadını çıkar.
Herkes ön yargıda bulunmuş. belki adam genç gösteriyor, belki kız parası için değil de aşık ama toplumdan çekindigi için kararsız ve garip hissediyor? Her şeye mantık çerçevesinde bakmamak lazım, 3 günlük dünya...Anın tadı derken?? Adamda anlık durum kalmamış ki
Sen 30 olduğunda o 60 olacak elinden tutup dedenimi getireceksin sinemaya gitsen ilk 10 dak.uyuklarMerhaba arkadaşlar , size bir sorum olacak sizi gayet güzel yaşatacağını bildiğiniz biriyle aradaki yaş farkı 25 30 yaş kadar olsa evlenir miydiniz ?
Evlilik 3 günlük değil ama bunu da düşünmek lazım. Tabi ki kimin ne olacağı belli olmaz ama bile bile de lades denmezHerkes ön yargıda bulunmuş. belki adam genç gösteriyor, belki kız parası için değil de aşık ama toplumdan çekindigi için kararsız ve garip hissediyor? Her şeye mantık çerçevesinde bakmamak lazım, 3 günlük dünya...
Ben şu an tekrar konu sahibinin yazısını okudum. "İyi yaşatabilmek" üzerine sormuş. Yani sanırım aşk falan yok tamamen maddi. Öyleyse evet tamamen yanlış ve iğrenç. İstisnai durumları göz önüne alarak iyimser yaklaşmak istemiştim sadece.Evlilik 3 günlük değil ama bunu da düşünmek lazım. Tabi ki kimin ne olacağı belli olmaz ama bile bile de lades denmez
Oyle olsa bu soruyu soracağını sanmıyorum ben.Herkes ön yargıda bulunmuş. belki adam genç gösteriyor, belki kız parası için değil de aşık ama toplumdan çekindigi için kararsız ve garip hissediyor? Her şeye mantık çerçevesinde bakmamak lazım, 3 günlük dünya...
Evet, ben de konuyu tekrar okuyunca maddi olduğunu anladım...Oyle olsa bu soruyu soracağını sanmıyorum ben.
Aslında kendide farkinda olmayacağının ama bir ihtimal destek çıkan olur mu acabası ile sormuş soruyu.Evet, ben de konuyu tekrar okuyunca maddi olduğunu anladım...
Sugar daddy buldum diyorsuuuun. Karşılaşacağın durum bu, biliyorsun değil mi?
Senin için sorun yoksa, neden olmasın?
Sevgilisinin babası olmasınSenin sevgilinle aranda o kadar yoktu ne ara ayrıldın da 30 yas buyugunu buldun o da 17 yas falan buyuktu senden?
Tamamen duygusalsa bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?