- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.631
- 898
23 yaşında hayatinin baharında yapma cok pişman olursun!!!
Sen gençsin o sana göre yaşlı kıskançlık olacak illa ki kıskanacak seni.
En önemlisi aşk olmadığınız biri ile ayni yatağa girmeyi nasıl içiniz alacak?
Kusura bakmayin ama düşünmesi bile tiksinç resmen babanız yasinda bir adam!
Ve aileniz de buna onay nasıl veriyor aklım almıyor.
Sübyancılık gibi birsey bu tabiri caizse.
Valla 20yas buyuk bir adamla evlenen Bihter reis vardi, paraya sebep degil anasina inat evlendi. Sonra yasiti birine asik oldu. Ne paralara konabildi, ne paralari zevkle yiyebildi, ne sevdigiyle kacip yeni bir hayata baslayabildi, 27yasinda topragin altina girdi.
İstisnalar kaideyi bozmaz.O dizi her şey öyle olacak diye bişe yok belki mutlu olan vardır
O dizi her şey öyle olacak diye bişe yok belki mutlu olan vardır
İstisnalar kaideyi bozmaz.
Babanızla aranizda kac yaş var mesela? Hic düsündunüz mü?
Karşi taraf da sübyancı gibi, ıyy tiksinc
Bana bu konu sosyal deney gibi geldi acikcasi. Karsi taraf parasina guvenip kizi yasindaki birine yaziyor, parasiyla satin alacak ya ona guveniyor. Igrenc, rezillikten baska bir sey degil. Aklima Ali Taran denen igrenc herif gibi kart horoz bir tip geliyor nedense.
Sen kac yaşındasınYani genç birini alıp da bütün ömrümü ona bakmakla geçirmem de mümkün. benim annem babamı genç almış evlendiği geceden itibaren hastalığı ile uğraşmış . Gencin hastalanmıcak garantisi mi var ya da yaşlı illa hastaneye mi düşecek. Adam benden dinç asla yorulmak ne bilmiyor. Dünyayı bisikletle geziyor falan.
Yanlış ilişkileri/tercihleri aşk diye nitelendirmeyin.Aşk çok mutsuz etti . Aşkı düşünmek bile istemiyorum
Mantık bu evliliğin neresinde?Aşk sevgi çok canımı yaktı çünkü şimdi mantık evliliği yapmak istiyorum. Artık üzülmek istemiyorum. İyi şeyler düşünmek istiyorjm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?