Yaş meselesi

Eş olmaktan ziyade 10 yıl sonra babanız yaßindaki bi adama bakıcilik yapmak niyetindeyseniz huzurevlerinde gönullü calışin. Hayat ne getiri belli olmaz ama sizinki bile bile lades. Siz hayatın baharindayken o herseyden emekli olmuş olacak. Herseyi yasamiş bi adama sizin hicbir heyecaniniz cazip gelmeyecek. Paylaşım bitecek vs vs.

Iyi yasatmaktan kasit paraysa, o bile mutsuz edecek sizi bir sure sonra

Aşk çok mutsuz etti . Aşkı düşünmek bile istemiyorum

Ceyl_an seviyor musunuz bu adamı? Cevabınız EVET ise gerisi teferruat.

15 ,18 falan okey de 30 yaş çok fazla. Baban yasinda oluyor , ama babamla aramda 18 yas yok mesela benim. 40 yaş var.
Anlatabildim mi?

O dizi her şey öyle olacak diye bişe yok belki mutlu olan vardır

Kendimden 24 yas büyük birine aşık oldum yurtdışında yaşıyor Prof kendisi. Hatta açıldım ve baya bi ses kaydı gönderdi aynen şöyle. Sen çok güzel bi kız kendi yaşında birine aşık olacak ve çok mutlu olacak bende senin mutluluğuna ortak olacak.:))) yani iki tarafta kabul ediyorsa bence olur fakat tek taraflı olmuyor :)

O dizi her şey öyle olacak diye bişe yok belki mutlu olan vardır

Eeeeee ablacim yani 50lik bir adamla ne paylasimin olabilir ki? No sohbet edebilirsin, ne toplumca garip karsilanmadan koluna takip bir yere gidebilirsin, ne arkadas grubuna katabilirsin, ne de aktiviteleriniz zevkleriniz uyar. Hicbir oluru olmayan bir is. Sen paraya sebep evleniceksen buraya sorma git evlen. Para avcisi kadinlar var, Melania Trump mesela First Lady de oldu. Sen maneviyat, ask, sevgi, paylasim aramiyorsan; sadece maddiyatin oldugu bir hayat bos gelmiyorsa maddiyatla pekala mutlu olabilirsin. Bu tip evlilikleri ya cok fakir aile cocuklari ya da cok fakir ulkelerden gelen, ezilmis buzulmus, para hirsi icinde kalmis tipler yapiyor.
Git o zaman evlen ne diyelim.

Bakıcı olmaktan falan bahsedilmişde , buradaki sorun menfaat evliliği yapmak , hesap yaparak evlenmeyi düşünmek . Hangi yaşta olursa olsun hiç kimsenin garantisi yok elbette ancak evlilik çocuk oyuncağı değil. Sevmediğin biriyle cinsellik boyutu var .

İstisnalar kaideyi bozmaz.
Babanızla aranizda kac yaş var mesela? Hic düsündunüz mü?
Karşi taraf da sübyancı gibi, ıyy tiksinc

Bana bu konu sosyal deney gibi geldi acikcasi. Karsi taraf parasina guvenip kizi yasindaki birine yaziyor, parasiyla satin alacak ya ona guveniyor. Igrenc, rezillikten baska bir sey degil. Aklima Ali Taran denen igrenc herif gibi kart horoz bir tip geliyor nedense.

Yok ya gerçek olay . Bizzat yaşıyorum

Sen kac yaşındasın
Adam kac yaşında?

Aşk sevgi çok canımı yaktı çünkü şimdi mantık evliliği yapmak istiyorum. Artık üzülmek istemiyorum. İyi şeyler düşünmek istiyorjm

Aşk çok mutsuz etti . Aşkı düşünmek bile istemiyorum
Yanlış ilişkileri/tercihleri aşk diye nitelendirmeyin.

He madem aşk çok mutsuz etmiş evlen tatlım, evlende gör dünya kac bucakmış.
Burada yazılanlar hava civa geliyor şimdi sana kafaya koymuşsun evlenmeyi zaten toz kondurmuyorsun ne denirse densin..
Ama derler ya hani itten köpekten beter pişman olacaksın, senin ki de bu kafayla ona dönecek ne yazik ki...

Ayrıca evet gençsin
Ben 21de aşk mı bidaha olmaz dedim
22de yine dedim
Falan falan
Yani deneme yanılma yılları
Ne olsa yine aşık olduğun biri olsun isteyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…